Nisam taj gledao mada znam za njega. Kakavgod da je, sumnjam da može bit lošiji od ovoga.High je napisao/la:
Nije loš ni onaj koji je bio na Al Jazeera Balkans.

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Nisam taj gledao mada znam za njega. Kakavgod da je, sumnjam da može bit lošiji od ovoga.High je napisao/la:
[youtube][/youtube]Marsal je napisao/la:Nisam taj gledao mada znam za njega. Kakavgod da je, sumnjam da može bit lošiji od ovoga.High je napisao/la:
Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Ma ima li kakav od 10-15, gdje ću stoju i više davati na cvijećehodža je napisao/la:Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Imas od 15-20 KM pa do nekoliko stotina KM
ili ona ili ništa!High je napisao/la:Neko nam se zacopao.
IpceAhmedovski je napisao/la:ili ona ili ništa!High je napisao/la:Neko nam se zacopao.
Stooo ? 101 ruza, ovo-onoIpceAhmedovski je napisao/la:Ma ima li kakav od 10-15, gdje ću stoju i više davati na cvijećehodža je napisao/la:Za koju namjenu ?IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Imas od 15-20 KM pa do nekoliko stotina KM![]()
Pusti sebi Tifu i Grbavicu i ne prdiRokoko87 je napisao/la:Koje sranje jbt, šta je ovo danas zavladalo..
hodža je napisao/la:
Stooo ? 101 ruza, ovo-ono
Ma ima...na Ciglanama na pijaci imas na samom ulazu vrh bukete za te pare. I na Markalama isto.
Ako si cicija onda ove fensi cvjecare probaj izbjeci
Ma dobra je tema realno, ali druga stvar je što su oni usrali pjesmu sa lošom lirikom i ovim glasovnim efektimaRokoko87 je napisao/la:Koje sranje jbt, šta je ovo danas zavladalo..
Bila je na Grbavici radnja( ne znam da li i sad ima ) pored shopping centra, na ruzi ti ugravira i text, oko 15-20KM fin buket.IpceAhmedovski je napisao/la:Zna li neko koliko se kreću solidni buketi po sarajevskim cvjećarama?
Bosniacum Lilium je napisao/la:Hvala Bogu pa smo mi Sandzaklije operisani od toga. Bolje da joj kupim kilu suhog mesa
Odavno se nisam ovako ošinuo.Bosniacum Lilium je napisao/la:
@High
ovčavine na kasiku, da protjeras to malo
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.