FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sve je jasno ko dan.
Slijedece godine cemo sto vise mladih igraca prebaciti u prvi tim i eventualno prodati i zaraditi.
Bit ce j....
Slijedece godine cemo sto vise mladih igraca prebaciti u prvi tim i eventualno prodati i zaraditi.
Bit ce j....
Problem oko afere punac je ono "kaznjavanje Mladosti" o kojem je pricao uvazeni kolega iz uprave ili BP-a, nebitno odakle je vec, @Molotovljev!zagor1987 je napisao/la: Sport 1 samo pise dobro o FKS heje nesto si zestoko fulio. Za Dzeku je tacno,al ovo za kamp.nije,slucajno znam.ljude iz nekih firmi koje su neke radove radili i znam zasto je kasnilo.sad je kompletirano i super izgleda. Realno afera punac nije bruka nit bauk neki premiranje i da ga je bilo je dozvoljeno,cak.i javno kako Barsa i Real rade kao i Grcka repka itd
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Iskreno se nadam da akademci nemaju potpisane ugovore sa Bulićem, Ibrakovićem i Ješićem.revolt je napisao/la:P. S. Hurtic je tu samo da implementira strategiju guranja igraca iz akademije koji su mahom potpisali ugovore sa Bulicem, Ibrakovicem i menadzerskom agenciom koji iz sjene vodi Jesic.
Ibraković je bio na nekim slikama kadetske reprezentacije, moguće jer je uzeo neke igrače?
Šteta za tu djecu.
Ima li Klub ikakav način da to spriječi?
Kako Akademija bude uzimala najbolje u BiH (nadam se da hoće), tako će se raznorazni menadžeri okupljati oko njih.
Valjda će njihovi roditelji pametnije postupiti kad do toga dođe.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Pa ne znam sta vam je sad Hurtic kriv. Frajer ni kriv ni duzan sjeo na klupu i opet nije los skor napravio. Hocete opet nekog stranca strucnjaka kojeg boli qrac za Sarajevom, koji hoce samo pare. Krivi su ba uprava i igraci, koji neznaju i koji ne mogu igrat za ovaj klub. Ali svi oni osim Dulje, Benke i malog Mihojevica i mozda Kovacevica. Ostali mrs svi.
Dajte podrsku klubu sad svi kad je najteze, a ne samo kad se prave rezultati. Pa nekima nije valjalo ni prosle godine kad smo uzeli titulu. Sacekajmo 10 juni i da vidimo sta ce biti na skupstini.
Ova sezona je svakako gotova. Ako se desi Evropa dobro je, ako ne nikom nista. Idemo jako u novi sistem.
Pun mi je qrac vas kojima sve smeta. Vama bolan smeta sto ste zivi. Nije vam vvaljao Stojcev, nije vam valjao Jajalo, Velkoski, Puzigaca. Pa valja li vam iko u zivotu. Hocete,li vi na klupu da vodite. Pokazite lica tastatura mangupi. Na derbiju je sjever sutio cijelo vrijeme. Slika bez tona. Jeste li vi bili tamo. Ma bruka sviju mi. Neka vas bude stid samih sebe.
Ja cu Sarajevo voliti i ako ispadnemo u drugu ligu i ako se ugasimo kao klub. A vi, ma vi ste obicne karine.
Dajte podrsku klubu sad svi kad je najteze, a ne samo kad se prave rezultati. Pa nekima nije valjalo ni prosle godine kad smo uzeli titulu. Sacekajmo 10 juni i da vidimo sta ce biti na skupstini.
Ova sezona je svakako gotova. Ako se desi Evropa dobro je, ako ne nikom nista. Idemo jako u novi sistem.
Pun mi je qrac vas kojima sve smeta. Vama bolan smeta sto ste zivi. Nije vam vvaljao Stojcev, nije vam valjao Jajalo, Velkoski, Puzigaca. Pa valja li vam iko u zivotu. Hocete,li vi na klupu da vodite. Pokazite lica tastatura mangupi. Na derbiju je sjever sutio cijelo vrijeme. Slika bez tona. Jeste li vi bili tamo. Ma bruka sviju mi. Neka vas bude stid samih sebe.
Ja cu Sarajevo voliti i ako ispadnemo u drugu ligu i ako se ugasimo kao klub. A vi, ma vi ste obicne karine.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
A covjekaSabinho je napisao/la:Cudo da tako mislis o Hurticu a evo sta si rekao o Jesicu i to nakon Kaknja:OsmanhodzicBuco je napisao/la:Hurtić je k.ita obična da se ne lažemo... Al Kenčo je rekao nema dovođenja trenera i zdravo. Sto je i logično, sobzirom kakve je promašaje napravila uprava sa trenerima i koliko su para bacili u vodu. Tako će biti i sa igračkim kadrom. Tan, odnosno njegovi predstavnici nisu budale, da njihove novce neko troši bez rezultata. Eh sad taj isti tan bi trebao dati otkaze, Selimoviću i kompaniji, a zasto to ne ucini?
Svi smo ovdje pričali da se titule moraju osvajati i da se mora ići tendencijom rasta, inače im je noga od amidže. Ja se nadam takom scenariju nakon završetka sezone.
OsmanhodzicBuco je napisao/la:Ma Jesic ce da uzima titule i sa kadetima.
Da je Haj Da Kazem trener Benko bi bio ogroman gubitak, a ovako ne sikiram se.
Jos jedan milion u kasi
Ovo je nas problem.
Podrska Hurticu kao treneru i individui
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Pa moralo se i nesto osvojiti,morale su se i simpatije navijaca pridobiti,a jednostavno je trebalo i bar 2/3 godine da akademci malo sazriju i dodu do prvog tima.THEC je napisao/la:zadnje dvije sezone su dokaz da ta teza jednostavno nije tacna jer ne vidjeh da smo nesto djecu puno gurali, osim Radovca i Kadusica ostalima se moze minutaza na prste ruke izbrojati, dakle klasicni spin po kojem je Tan kriv za sve a ostali su nemocnizagorski je napisao/la:Mnogi izgleda kritikuju @evandera ne zbog toga sto nije u pravu ili sto pretjeruje,nego zboh toga sto ne mogu da se pomire sa tim da je covjek u pravu za vecinu stvari i ne mogu da prihvate cinjenicu da je nas klub sada samo ribogojiliste bogatog malezijca,bez velikih sportskih ambicija.
Vidjeces i sam u narednoj sezoni/sezonama da je tako
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Ne nisi ti forumska budala, pusti to sto pisu da si dosadan ostani dosljedan i samo ostro, tvoj glas razuma mora doprijeti do usiju neukog puka. IZDRZI i ne daj da slome. A vi ostali @evander nije forumska budala imajte to na umu.Evander je napisao/la:Niko sretniji od mene da ja sve u krivu budem i da ispadnem forumska budala.
Ali i najveci moji oportunisti ovdje, znaju da sam u vellikoj vecini u pravu i da nam ne predstoji nikakvo blagostanje, nego tezak i mucan period.
Samo pojedini jos sami sebi ne zele neke stvari da priznaju iz straha sta nam donosi sutra. Najteze je sam sebi priznati da si bio u krivu.
Buraz imaju i to Veladzic, Sadiku, Kadusic, Osmanovic za ostale nisam siguran. Rustemovic, Duljevic, Kovacevicako se ne varam su igraci Ibrakovica prvi gore od agencije od Jesica...Conscious je napisao/la:Iskreno se nadam da akademci nemaju potpisane ugovore sa Bulićem, Ibrakovićem i Ješićem.revolt je napisao/la:P. S. Hurtic je tu samo da implementira strategiju guranja igraca iz akademije koji su mahom potpisali ugovore sa Bulicem, Ibrakovicem i menadzerskom agenciom koji iz sjene vodi Jesic.
Ibraković je bio na nekim slikama kadetske reprezentacije, moguće jer je uzeo neke igrače?
Šteta za tu djecu.
Kako Akademija bude uzimala najbolje u BiH (nadam se da hoće), tako će se raznorazni menadžeri okupljati oko njih.
Nije problem ko im je menadzer. Problem je sro uprava dovodi trenere pogodme menadzerima a ne klubu i pogodne vlastitim interesima a ne interesima kluba.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
kume sabinjo to za ješića je bila zayebanciya...inače svima nam je bio drag zbog svoje strogoće kad je tek dosao...
A Hurtić se nije pokazao kao dobar taktičar, igre nemamo, i ono sto pobjedimo pobijedimo na horuk, i zahvaljujući benkinom instiktu za gol.
A Hurtić se nije pokazao kao dobar taktičar, igre nemamo, i ono sto pobjedimo pobijedimo na horuk, i zahvaljujući benkinom instiktu za gol.
- obiteljskicovjek
- Kontakt:
Pravda za @evandera!
Meni je žao da su ta djeca okružena raznoraznim varalicama.revolt je napisao/la:Buraz imaju i to Veladzic, Sadiku, Kadusic, Osmanovic za ostale nisam siguran. Rustemovic, Duljevic, Kovacevicako se ne varam su igraci Ibrakovica prvi gore od agencije od Jesica...Conscious je napisao/la:Iskreno se nadam da akademci nemaju potpisane ugovore sa Bulićem, Ibrakovićem i Ješićem.revolt je napisao/la:P. S. Hurtic je tu samo da implementira strategiju guranja igraca iz akademije koji su mahom potpisali ugovore sa Bulicem, Ibrakovicem i menadzerskom agenciom koji iz sjene vodi Jesic.
Šteta za tu djecu.
Nije problem ko im je menadzer. Problem je sro uprava dovodi trenere pogodme menadzerima a ne klubu i pogodne vlastitim interesima a ne interesima kluba.
A sad, problem bi bio i trener kod kojeg ne igraju Kovačević i Duljević.
Isto tako, šansa se mora dati i juniorima i, kad dođe vrijeme, sadašnjim kadetima.
Veliki problem su bili treneri koji su zaboravili da Mihojević postoji, nije ukupno sat vremena odigrao, Ne znam da li je on "nečiji", ali mu se šansa morala mnogo ranije dati.
Prosjecan navijac FKS:
Kraj svake sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je geldao kadete i juniore zna o cemu pricam.
Pocetak svake sezone: Trebamo biti prvi i pomalo ubacivati igrace iz omladinskog pogona.
Kako sezona odmice: igramo dobro: Ovo je odlicno, nista ne mijenjati, neka se mladi malo strpe, ima vremena za njih.
Kad kiksamo: Ajjj daj ubacuj juniore pa sigurno bi bolje odigrali i ginuli na terenu, junior broj 50 je Ronaldo za pola ovih. Nasa djeca sjede na klupi a ovi igraju.
Kad posaljemo djecu na malonogometni turnir ili kiksamo a neko od njih u ekipi: Crno nam se pise ako je ovo nasa buducnost, pogledaj 50-ku i stomak, ovo mora biti da ga gura neko iz uprave, ne zna trcati.
Opet kraj sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je gledaokadete i juniore zna o cemu pricam.
Kraj svake sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je geldao kadete i juniore zna o cemu pricam.
Pocetak svake sezone: Trebamo biti prvi i pomalo ubacivati igrace iz omladinskog pogona.
Kako sezona odmice: igramo dobro: Ovo je odlicno, nista ne mijenjati, neka se mladi malo strpe, ima vremena za njih.
Kad kiksamo: Ajjj daj ubacuj juniore pa sigurno bi bolje odigrali i ginuli na terenu, junior broj 50 je Ronaldo za pola ovih. Nasa djeca sjede na klupi a ovi igraju.
Kad posaljemo djecu na malonogometni turnir ili kiksamo a neko od njih u ekipi: Crno nam se pise ako je ovo nasa buducnost, pogledaj 50-ku i stomak, ovo mora biti da ga gura neko iz uprave, ne zna trcati.
Opet kraj sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je gledaokadete i juniore zna o cemu pricam.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Izdrzi evandere nedaj da te sruse zle sile ovog foruma,pljuj kao nikad do sad,pljuj uvijek u vazda,doce i kod tebe nekad svjetlo.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
@sabinho Nidje veze.
@obiteljski @zagor slabo vam to ide.
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
zukanovicu bulicu
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ako vam smeta neko na forumu, ima opcija ignore i ne vidite vise sta ta osoba pise.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
ma smetaju pojedincima svijoker90 je napisao/la:Ako vam smeta neko na forumu, ima opcija ignore i ne vidite vise sta ta osoba pise.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
+1FrancescoTotti je napisao/la:@sabinho Nidje veze.
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Haj sad priznaj, koga tvog sam licno iz uprave uvrijedio da je tvoje jedino javljanje na forumu vezano za moje postov?obiteljskicovjek je napisao/la:Ne nisi ti forumska budala, pusti to sto pisu da si dosadan ostani dosljedan i samo ostro, tvoj glas razuma mora doprijeti do usiju neukog puka. IZDRZI i ne daj da slome. A vi ostali @evander nije forumska budala imajte to na umu.Evander je napisao/la:Niko sretniji od mene da ja sve u krivu budem i da ispadnem forumska budala.
Ali i najveci moji oportunisti ovdje, znaju da sam u vellikoj vecini u pravu i da nam ne predstoji nikakvo blagostanje, nego tezak i mucan period.
Samo pojedini jos sami sebi ne zele neke stvari da priznaju iz straha sta nam donosi sutra. Najteze je sam sebi priznati da si bio u krivu.
Ako se bojis da ce neko tvoj radi mog pisanja ostati bez posla, evo povlacim se
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Vjerovatno najbesmisleniji, necu reci najgluplji, post koji sam ovdje procitao.Sabinho je napisao/la:Prosjecan navijac FKS:
Sorry druze, ali tako mislim.
P.S. Ova cijela situacija me podsjeca na period pred izbore, kad stranke angazuju svoje ljude da sire propagandu na facebooku i na portalima. E tako je i kod nas. Na svim forumima je angazovano par placenika da prosipaju suplju koja odgovara upravi. U to sam siguean 100 posto.
Eno vidim jedan forum su okupirali, ali toliko je taj forum popularan da samo izmedju sebe razgovaraju
Ne zanm samo kakva je situacija na infu, jer tamo nisam registrovan.
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv, Laganini1986 i 18 gostiju.