PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Evo pise na fb. da mu je nick "danan" ili tako nesto, pa vi duzi na forumu vjerovatno znate ko jeJohnCleese je napisao/la:Mozda su konacno dohakali izvjesnom " Aldinu"
1921'
-
- Kontakt:
opet ovaj laže
lik izgleda patološki lažov

De ba!LockScroll je napisao/la:Evo pise na fb. da mu je nick "danan" ili tako nesto, pa vi duzi na forumu vjerovatno znate ko jeJohnCleese je napisao/la:Mozda su konacno dohakali izvjesnom " Aldinu"

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Opet na temi Sarajeva krive Majkla za lose rezultate a na temi zelje amazona..
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
imas na fb. stranici raspravu - mi smo zeljini zeljo je nas, covjek Zeljovac kazandzijajoker90 je napisao/la:De ba!LockScroll je napisao/la:Evo pise na fb. da mu je nick "danan" ili tako nesto, pa vi duzi na forumu vjerovatno znate ko jeJohnCleese je napisao/la:Mozda su konacno dohakali izvjesnom " Aldinu"
1921'
Kad se zbune ultrasi pa pocni pjevati "Yebem te Sarajvoo" misleci da su na tribini HZ
a ono samo blijeda kopija iz tuzle
previse se vjerovalo onom momku sto bira pjesme fukarama

previse se vjerovalo onom momku sto bira pjesme fukarama
-
- Kontakt:
Zapadni Mostar ne postoji...ima samo MostarLakoste je napisao/la:Da li ce Fukare otici u Zapadni Mostar

FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
De link, da ne trazim te zeljkanove stranice, ako ne petljas.LockScroll je napisao/la: imas na fb. stranici raspravu - mi smo zeljini zeljo je nas, covjek Zeljovac kazandzija

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- JohnCleese
- Kontakt:
joker90 je napisao/la:De ba!LockScroll je napisao/la:Evo pise na fb. da mu je nick "danan" ili tako nesto, pa vi duzi na forumu vjerovatno znate ko jeJohnCleese je napisao/la:Mozda su konacno dohakali izvjesnom " Aldinu"

Ne vjerujem, ali znam prije cim izadje poneki zeljovac (moguce jedan lik sa vise acc) na ove zajednicke teme i izvali notornu glupost ostali plavci izadju sa saopstenjem da se ogradjuju od "Aldina " i naklate mu se na kosti

Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We sing this anthem for us all
We're so fucked up
Oh god we're so alone
Just close your eyes and sing along
We're so fucked up
Oh god we're so alone
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ubise Ajzeu, Solinas nemoj ga!LockScroll je napisao/la:Dakle forumski obracuniRinuka je napisao/la:@molotovljev ispunjava obecanjaLockScroll je napisao/la:Kakva je ovo frka bila? prebili nekog forumasa zbog nekih komentara, frajer ima radnju na carsiji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Celav frajer malo podebeo, govori muriji kaze napali me zbog komentara, kad vidim sad i na fb. frajer je Zeljovac

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozdrav I bujrum. Samo polako desnom stranom.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Selam za Kosovo, Sandžak i Makedoniju.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
i metohijuHigh je napisao/la:Selam za Kosovo, Sandžak i Makedoniju.

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
I Maleziju
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Bez Turske ne pika se selam
Our hearts, our souls, are shallow empty holes
We're so fucked up
Oh god we're so alone
We're so fucked up
Oh god we're so alone
I Ilidžu, da se ne zaboravi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: delko, Hrammm1921, nastrojeni21, TylerBurey, VolimBiH96 i 36 gostiju.