emir79 je napisao/la:
Ovo covjece ne mozes porediti, niti se da porediti.
Prvi, godinama igrao za A reprezentaciju BiH i mnogo joj je dao, sto ne znaci da i dalje nece.
Drugi, takodje bio jedan od glavnih igraca nase A reprezentacije godinama.
Treci, doskora bio rekorder sa najvise odigranih utakmica za A reprezentaciju.
Cetvrti,takodje dao puno A reprezentaciji.
Svi su bili A reprezentativci svoje zemlje za razliku od Mulaomerovica.
Bili su nam i Crnogorci i Slovenci selektori to mi ne smeta, sta vise . Da je bogdo ostao Ivanovic, kamo srece.
Mnogi su zeljeli smjene u savezu, podrzavali Nurkicevu inicijativu. Kakav smo savez dobili, takvog smo i selektora.
Pa ako cemo biti patriote, onda Andriji i slicnima treba reci ne, jer zauzima mjesto nekom momku kome je BiH oduvijek na prvom mjestu.
Da, i jedan od rijetkih kome je reprezentacija mnogo dala, jer je igrao za nju i kada je bio po spanskim nizeligasima i u stagnaciji svoje karijere. To sto je pravio sve redom budala, nije problem i sto se dize frka oko njega, kao da je savez kriv za to sto ne igra.
I svi ti sto si nabrojao ostali osim Hukica su prvo igrali za druge reprezentacije pa onda za nas, mislis da bi Misimovic igrao za nas da je imao tada kvalitet za reprezentaciju Srbije, kakav primjer daje kapiten koji uzme pasos druge drzave?
Sve patriotski principi i opet prilagodjavanje i stimanje kako bi jedni prosli, a drugi ne. Nikad nabrojani nisu bili pitani sto prvo neko drugi pa onda mi, vec se slave kao legende (sto i treba). Patriotizam ja mjerim onim sto je pokazano na terenu, a Andrija Stipanovic pa i Ratko Varda su pokazali vise nego mnogi kojima patriotizam nije bio upitan. Nije vazno za koga su igrali u mladim reprezentacijama jer ne ide u prilog toj prici o patriotizmu jer onda se skida orden mnogim legendama, a ako su vec patriote zasto su igrale za druge mlade repke, a vecina njih nikada nije ni imala kvalitet da igra za te repke.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.