FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

zlo87
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2016, 00:30

Evander je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:Prosjecan navijac FKS:

Kraj svake sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je geldao kadete i juniore zna o cemu pricam.

Pocetak svake sezone: Trebamo biti prvi i pomalo ubacivati igrace iz omladinskog pogona.

Kako sezona odmice: igramo dobro: Ovo je odlicno, nista ne mijenjati, neka se mladi malo strpe, ima vremena za njih.

Kad kiksamo: Ajjj daj ubacuj juniore pa sigurno bi bolje odigrali i ginuli na terenu, junior broj 50 je Ronaldo za pola ovih. Nasa djeca sjede na klupi a ovi igraju.

Kad posaljemo djecu na malonogometni turnir ili kiksamo a neko od njih u ekipi: Crno nam se pise ako je ovo nasa buducnost, pogledaj 50-ku i stomak, ovo mora biti da ga gura neko iz uprave, ne zna trcati.

Opet kraj sezone: Mislim da iduce sezone trebamo forsirati nasu djecu malo vise, bar 3-4, ima tu potencijala, ko je gledaokadete i juniore zna o cemu pricam.
Vjerovatno najbesmisleniji, necu reci najgluplji, post koji sam ovdje procitao.

Sorry druze, ali tako mislim.

P.S. Ova cijela situacija me podsjeca na period pred izbore, kad stranke angazuju svoje ljude da sire propagandu na facebooku i na portalima. E tako je i kod nas. Na svim forumima je angazovano par placenika da prosipaju suplju koja odgovara upravi. U to sam siguean 100 posto.
Eno vidim jedan forum su okupirali, ali toliko je taj forum popularan da samo izmedju sebe razgovaraju :D

Ne zanm samo kakva je situacija na infu, jer tamo nisam registrovan.
Ako ti se ne svidja post, ne moras govorit da je besmislen tj. glup. A realno je ovako
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

Sabinho
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 00:31

OsmanhodzicBuco je napisao/la:kume sabinjo to za ješića je bila zayebanciya...inače svima nam je bio drag zbog svoje strogoće kad je tek dosao...
A Hurtić se nije pokazao kao dobar taktičar, igre nemamo, i ono sto pobjedimo pobijedimo na horuk, i zahvaljujući benkinom instiktu za gol.
Radnik- Sarajevo - rastavili ih na proste faktore i promasili jos pet zicera, naceo ih Krste pa nastavili Benko i Okic.
Sarajevo - Borac - rastavili ih, Benka nije bilo u sastavu, Krste bio igrac utakmice.
KUP- potpuno ravnopravno sa Zrinjskim u gostima, Krste i Amer donijeli izjednacenje, Benko profulao prolaz pred kraj utamice i izbacili ih na penale smirenoscu.
Sarajevo- Slavija - nadigrali ih, Benko, Amer i Hamza rutinski.
Borac - Sarajevo - pobjeda, kostalo nas ono sto nas kosta vec dugo, Duljevicevi nevjerovatni promasaji da uzmemo sa rahatlukom, Barbaric iz prekida.
Sarajevo - Radnik - nisu nam prisli golu do 80. minute, citavo vrijeme drzali konce u svojim rukama i lagano preko Amera sa dva gola stigli do pobjede.
Vitez - Sarajevo - Klasicna gostujuca tekma, diktirali tempo, ekspresno ih nokautirali preko Benka i Amera, Amer ih i zavrsio majstorijom.
Sarajevo- Zeljeznicar - Derbi, klasik. Sudija nas drasticno ostetio, prvi poraz i prva tekma koju nije uzeo Hurtic uz tri velika zicera Benko/Dulja/Amer.
Velez - Sarajevo - Rutinski, Dulja proradio i donio nam pobjedu.
Sarajevo - Mladost - Ispromasivali se, Benko i Harba zicere, pa primili gol za 0-1, pritisak napravili i Benko majstorski okrece tekmu sa dva gola.
Sloboda - Sarajevo - debakl, naivno napravljen penal i auto gol, kasnije se otvorili i u finisu jos dva primili, Hurticu se moze dati minus.

Kazem i da smo kod Hurtica igrali najbolji fudbal ove sezone. Dalje, nije tacno da smo opstali kod Hurtica sa jednim covjekom, za njegova dva mandata Amer je pogodio 7 puta a Benkara 5. Covjek je ekipu i igracki kadar preuzeo u najgorem mogucem trenutku i 100% kazem da nijedan drugi trener bolje ne bi napravio. Zivio.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 maj 2016, 00:32

Po navedenom postu, ispada da su najveci krivac za ovu situaciju navijaci. Sorry ali to nije niti blizu istine. Sa druge strane, naziva navijace neznalicama i nezahvalnim.
Ako su iti jedni navijaci imali zivaca i strpljenja trpiti svacija srranja, onda su to nasi naavijaci.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 13 maj 2016, 00:35, ukupno mijenjano 1 put.

Tele33
Kontakt:

Post Postao/la Tele33 » 13 maj 2016, 00:34

100 puta zadnjih 3 mjeseca je Evander isto piso, smorio si nas majstore. Evo i ja sam za to da se mijenja strategija i da ide Dino, al to kolko ti bacaš negativu nije humano. Kad god počneš pisat 15+ postova u dva sata, ovdje se nešto zakuha.
Samo naprijed Saraj'vo!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 00:35

Evander je napisao/la:Po navedenom posti, ispada da su najveci krivac za ovu situaciju navijaci. Sorry ali to nije niti blizu istine. Sa druge strane, naziva navijace neznalicama i nezahvalnim.
Ako su iti jedni navijaci imali zivaca i strpljenja trpiti svacija srranja, onda su to nasi naavijaci.
Ne ispada tako niti treba tako da ispadne. Sad svi u cudu sto je najavljeno da cemo vise forsirati akademce, pa koja je onda svrha gradjenja svega onoga i dovodjenja onoliko djece sa svih strana?

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 maj 2016, 00:43

kakva temeljna analiza, bravo sabinjo

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 00:44

OsmanhodzicBuco je napisao/la:kakva temeljna analiza, bravo sabinjo
:D :kafa: Mislim slazem se da uvijek moze bolje ali nakon sto nas je Kasap iskasapio u svakom mogucem pogledu, slozices se da je ovo vrh.

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 maj 2016, 00:46

Evander je ljudina i moralna vertikala .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 13 maj 2016, 00:57

Sabinho je napisao/la:
Evander je napisao/la:Po navedenom posti, ispada da su najveci krivac za ovu situaciju navijaci. Sorry ali to nije niti blizu istine. Sa druge strane, naziva navijace neznalicama i nezahvalnim.
Ne ispada tako niti treba tako da ispadne. Sad svi u cudu sto je najavljeno da cemo vise forsirati akademce, pa koja je onda svrha gradjenja svega onoga i dovodjenja onoliko djece sa svih strana?
Ako se vec nesto gradi, onda treba stvari postaviti na pravi nacin.
Smatras da je Hurtic taj koji moze to implementirati?
Godinama unazad, nama talentovana djeca nisu najveci problem, nego struka koja ne zna tu djecu koristiti na pravi nacin. Ja sad sto vidim da radi u akademiji i strucni stab prvog tima, niti malo mi ne ulijevaju povjerenje da ce se bilo sta promijeniti u narednom periodu.
Nama fali strucnog kadra u svim uzrastima sve do prvog tima.
Vise bih volio da dovedu strucne kadrove u akademiju, nego pet pojacanja u prvi tim.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 01:00

Evander je napisao/la:
Sabinho je napisao/la:
Ako se vec nesto gradi, onda treba stvari postaviti na pravi nacin.
Smatras da je Hurtic taj koji moze to implementirati?
Godinama unazad, nama talentovana djeca nisu najveci problem, nego struka koja ne zna tu djecu koristiti na pravi nacin. Ja sad sto vidim da radi u akademiji i strucni stab prvog tima, niti malo mi ne ulijevaju povjerenje da ce se bilo sta promijeniti u narednom periodu.
Nama fali strucnog kadra u svim uzrastima sve do prvog tima.
Vise bih volio da dovedu strucne kadrove u akademiju, nego pet pojacanja u prvi tim.
Ja licno vjerujem Hurticu, vidovit nisam i kod nas se vise nista ne moze predvidjeti.

Ti strucni za omladince su rijetkost da su slobodni, a vidim i po rezultatima kadeta i juniora da ni ovi nisu losi. Slazem se u potpunosti sa zadnjom recenicom, da dobijamo sto kompletnije mlade igrace u prvi tim ali mozda i nesto bude od toga.

obiteljskicovjek
Kontakt:

Post Postao/la obiteljskicovjek » 13 maj 2016, 01:02

Evander je napisao/la:
obiteljskicovjek je napisao/la:
Evander je napisao/la:Niko sretniji od mene da ja sve u krivu budem i da ispadnem forumska budala.
Ali i najveci moji oportunisti ovdje, znaju da sam u vellikoj vecini u pravu i da nam ne predstoji nikakvo blagostanje, nego tezak i mucan period.
Samo pojedini jos sami sebi ne zele neke stvari da priznaju iz straha sta nam donosi sutra. Najteze je sam sebi priznati da si bio u krivu.
Ne nisi ti forumska budala, pusti to sto pisu da si dosadan ostani dosljedan i samo ostro, tvoj glas razuma mora doprijeti do usiju neukog puka. IZDRZI i ne daj da slome. A vi ostali @evander nije forumska budala imajte to na umu.
Haj sad priznaj, koga tvog sam licno iz uprave uvrijedio da je tvoje jedino javljanje na forumu vezano za moje postov?
Ako se bojis da ce neko tvoj radi mog pisanja ostati bez posla, evo povlacim se :D
Pasa moj mozda ocekujes da ih pravdam al ove u upravi cijenim priblizno kao i tebe. Malo me cude ovi sto te brane ali samo malo. Dosadan si ko proljev, pises gluposti, crnjacis (samo po nekad opravdano) i onda opet pises gluposti, po hiljadu puta jednu te istu stvar. Halo ba i budale su skontale da sezona nije ni za qurac, da u upravi sjede ljudi koji ne bi trebali biti tu itd. Ne ti ne prestajes, ugasismo se,prodali se, kako ga ti i znas vec ko nazivate kinezu, sto to ti ne kupi upravljacka pa da tebi svi yebu sve kod prvog loseg rezultata. Ukidajmo ono divovi iz refrena pjesme je jedna od vecih budalastina na ovom forumu, nema dana da se ne provalis da ne zelis dobro klubu kojeg volim. Zao mi je ako se varam ali mogucnost za to je ravna vjerodostojnosti tvoje tvrdnje da je Cardif igrao Euro takmicenja prije 3 godine. Yebi ga na klub si mi udario ja ti to necu oprostiti nikada.

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 maj 2016, 01:15

Haha dobro rece al ipak malo vise cijenim ove u uprav od evandera i oni vratise dug od par miliona,napravi se kakav takav kamp do tad nismo metar kvadratni imali al eto i to lose. Kontam.da.pljuje sto ne valja al lik sve pljuje depresija me.uhvati,kontam nesto sam prespavo,kontsm gasi se svetinja. Daj nek neko ga ubaci u upravu da zajebe i Mamica lik ima vrhunske ideje parson nisam.cuo ni jednu ideju samo crnjak i pljuvanje. Lik nesto provaljuje kao a ustvari ofirno vrijedja svetinju,i to neki podrzavaju? Pljujem.i ja upravu al ovaj lik ismijava klub,napravio od teme mjesto za istresanje i ismijavanje kluba

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 maj 2016, 01:23

NIJE MESSI, NIJE DŽEKO, TO JE NAŠ OKIĆ ŠEVKO!
Sabrine mi moje!

Alen Škoro
Kontakt:

Post Postao/la Alen Škoro » 13 maj 2016, 01:31

VivaLasVegas je napisao/la:Pa ne znam sta vam je sad Hurtic kriv. Frajer ni kriv ni duzan sjeo na klupu i opet nije los skor napravio. Hocete opet nekog stranca strucnjaka kojeg boli qrac za Sarajevom, koji hoce samo pare. Krivi su ba uprava i igraci, koji neznaju i koji ne mogu igrat za ovaj klub. Ali svi oni osim Dulje, Benke i malog Mihojevica i mozda Kovacevica. Ostali mrs svi.

Dajte podrsku klubu sad svi kad je najteze, a ne samo kad se prave rezultati. Pa nekima nije valjalo ni prosle godine kad smo uzeli titulu. Sacekajmo 10 juni i da vidimo sta ce biti na skupstini.

Ova sezona je svakako gotova. Ako se desi Evropa dobro je, ako ne nikom nista. Idemo jako u novi sistem.

Pun mi je qrac vas kojima sve smeta. Vama bolan smeta sto ste zivi. Nije vam vvaljao Stojcev, nije vam valjao Jajalo, Velkoski, Puzigaca. Pa valja li vam iko u zivotu. Hocete,li vi na klupu da vodite. Pokazite lica tastatura mangupi. Na derbiju je sjever sutio cijelo vrijeme. Slika bez tona. Jeste li vi bili tamo. Ma bruka sviju mi. Neka vas bude stid samih sebe.

Ja cu Sarajevo voliti i ako ispadnemo u drugu ligu i ako se ugasimo kao klub. A vi, ma vi ste obicne karine.
:salut:
NON MOLLARE MAI

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 maj 2016, 01:37

Saidu rođendan danas .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 maj 2016, 03:21

Nek je sa srećom Saideeeee. :bih:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 03:26

Ziv bio i PUNO ZDRAVLJA.

uNbx
Kontakt:

Post Postao/la uNbx » 13 maj 2016, 03:45

Sabinho je napisao/la:Ziv bio i PUNO ZDRAVLJA.
I malo više kila. :mrgreen:
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest

Majkl
Kontakt:

Post Postao/la Majkl » 13 maj 2016, 08:48

Saide sve najbolje brate,volimo te
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 13 maj 2016, 09:07

Doveli smo svog covjeka Koji nece trazit super high platu, sto mi daje Nadu da Ce bit nekih pojacanja. Halalite za greske tel me ispravlja.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 4 gosta.