NYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Veležu stadion bola.hskzmostar je napisao/la:![]()
Ja ginem za slobodu,ja placem!
![]()
![]()
Forza Radnik!

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
NYKnicks Fan je napisao/la:Vratite Veležu stadion bola.hskzmostar je napisao/la:![]()
Ja ginem za slobodu,ja placem!
![]()
![]()
Forza Radnik!

Kad je zavrsio strajk jel bilo efekta ?PipiDugaCarapa je napisao/la:Gledaj kmetova majko moja.
Chinija? Rigija? Ne kaki nego fino reci ko si.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi a i onoj na Prepucavanjima
Jos jedan profil spreman kad sloboda odigra nerijeseno ili izgubi da pise na temi PL - prepucavanja.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
Sad specijalan pozdrav za muhu, dzokera, high-, chinia, pastrmku, rigija i ove koji daju posebnu car ovoj temi a i onoj na Prepucavanjima
Heller je napisao/la:Mogo bi ti momčino proć´ ko Pinceta boy, ako nastavis srat tako.Lawer_88 je napisao/la:Sami finiš Premijer lige, što bi se reklo " sudijska nadoknada", uđeš na temu i vidiš gomilu gluposti koje veze s vezom, a pogotovo Premijer ligom, nemaju.
staragarda je napisao/la:dal je moguce da ste sve i jednu temu p o s r a l i....cccccccccccc
SlevinKelevra je napisao/la:Sta ce tek biti tamo u sedmom mjesecu....![]()

Jaro moj mogu ti dati samo realnu analizu utakmice. Nemam ti ja sta brljati tu i dizati tebi pritisak kao ni ostalima.samirr je napisao/la:Jos jedan profil spreman kad sloboda odigra nerijeseno ili izgubi da pise na temi PL - prepucavanja.Rikimaru je napisao/la:Pozdrav svima... E'o da i ja koju kazem. Pratim ovu temu dugo koliko. Nisam navijac niti jednog kluba u BiH a ni sa strane. Volim sve sto je iz BiH pa nebitno da li je to Zeljo, Sloboda, Zrinjski, Siroki, Radnik ili Borac.
@Mortem, kako vidiš ovu odluku da vam Hurtić ostane trener ?MortemHz je napisao/la:Dobar je Hurta
narodniheroj je napisao/la:@Mortem, kako vidiš ovu odluku da vam Hurtić ostane trener ?MortemHz je napisao/la:Dobar je Hurta
Za razliku od mnogih vaših "razmaženih" forumaša ja mislim da konačno imate viziju i da će ta vizija u konačnici donijeti dobre rezultate.Valjda su ljudi mogli vidjeti u zadnje dvije godine da bezglavo gomilanje potrošenih igrača ne donosi ništa dobroga klubu.Svi u ovoj ligi će se morati opredjeliti za rad sa mladima i uz par , ali samo par provjerenih igrača težiti napretku.
Nema šanse na drugi način parirati ligama u okruženju a kamo li u regionu i Evropi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.