Miralem Pjanić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

dado83
Kontakt:

Re: Miralem Pjanic

Post Postao/la dado83 » 24 feb 2009, 17:56

Kazu MIralem u prvih 11 mada ja cisto sumnjam da ce biti.

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 24 feb 2009, 19:10

dado83 je napisao/la:Kazu MIralem u prvih 11 mada ja cisto sumnjam da ce biti.
Ako Bog da

zenicanin
Kontakt:

Post Postao/la zenicanin » 24 feb 2009, 19:37

ma miralemu je uspjeh sto igra u ligi prvaka, :D svaka mu cast ,,ja mislim da bi mogo zaigrat u prvoj

anlayan
Kontakt:

Post Postao/la anlayan » 24 feb 2009, 19:55

pitanje je hoce li on igrati od pocetka jer ima puno konkurencije

Lyon Midfielders
No. Name
5 Mathieu Bodmer »
6 Kim Källström »
7 Ederson »
8 Juninho Pernambucano »
12 Timothée Kolodziejczak »
13 Pierrick Valdivia *
17 Jean II Makoun »
18 Miralem Pjanić »
26 Fábio Santos »
27 Anthony Mounier »
28 Jérémy Toulalan »
31 Saïd Mehamha *
32 Lamine Gassama * »
41 Maxime Gonalons *
42 Yoann Court *
47 Romain Dedola

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 24 feb 2009, 20:06

Ako se moze vjerovati eurosport, nece vjerovatno igrati od pocetka nego biti na klupi.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Iskra
Kontakt:

Post Postao/la Iskra » 24 feb 2009, 21:10

Miralem Pjanic ne igra od pocetka!
ja gledam utakmicu! :mrgreen:

bh hrvat
Kontakt:

Post Postao/la bh hrvat » 24 feb 2009, 21:37

ovima sto komentarisu u vrijeme lige prvaka treba dati zlatnu medalju sportba. svaka propustena minuta utakmice lige prvaka nije vrijedna komentara.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 24 feb 2009, 22:30

Evo Mire ulazi u igru!!! 87. Minuta ali nema veze..prava stvar!!

PeppermintParkRanger
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintParkRanger » 24 feb 2009, 22:53

presporo igra, gledao sam ga zadnju utakmicu francuske lige, igra ko deda paun - realno nema mjesta u prvom timu liona, a za ove iz dijaspore, koji pametuju imam samo reci, jadan nam sport kad se ovi kvazi-strucnjaci razumiju...
-HZ-

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 feb 2009, 23:02

PeppermintParkRanger je napisao/la:presporo igra, gledao sam ga zadnju utakmicu francuske lige, igra ko deda paun - realno nema mjesta u prvom timu liona, a za ove iz dijaspore, koji pametuju imam samo reci, jadan nam sport kad se ovi kvazi-strucnjaci razumiju...
A tebi je ova pametna, svasta.
Pjanic je veoma dobar al jos je mlad. I za ove tri minute sto je igrao, igrao je fino.
Nije jos za prve postave kao sto kazes al treba ga stavljati sa klupe da igra.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 24 feb 2009, 23:21

E.D je napisao/la:
PeppermintParkRanger je napisao/la:presporo igra, gledao sam ga zadnju utakmicu francuske lige, igra ko deda paun - realno nema mjesta u prvom timu liona, a za ove iz dijaspore, koji pametuju imam samo reci, jadan nam sport kad se ovi kvazi-strucnjaci razumiju...
Pozdrav Ciro! Odkud ti? ja konto ti veceras na Hajatu gladis muda?? odkud ti onda na forumu??? trazis sasu papca da ga nagovoris, jel tako? :) eeeee pa znao sam ja!!

calcio
Lokacija: Llanfair­pwllgwyn­gyllgo­gery­chwyrn­drobwll­llanty­silio­gogo­goch
Kontakt:

Post Postao/la calcio » 24 feb 2009, 23:21

svasta sam cuo, da je neiskusan, da jos nije dovoljno fizicki jak (sto je u oba slucaja donekle istinito).....
ali ovo da igra presporo lol nidje veze
mozda ti prebrzo gledas :lol:

Dado
Kontakt:

Post Postao/la Dado » 24 feb 2009, 23:22

Mora da je malo trema. Momak se vjerovatno uplasio CL-a a kad imas takvo strahopostovanje onda i noge postanu teske (bukvalno). Kad bude stekao rutinu i samopouzdanje bice bolje.

E.D
Kontakt:

Post Postao/la E.D » 24 feb 2009, 23:26

Dado je napisao/la:

Mora da je malo trema. Momak se vjerovatno uplasio CL-a a kad imas takvo strahopostovanje onda i noge postanu teske (bukvalno). Kad bude stekao rutinu i samopouzdanje bice bolje.
ja nikakve treme nisam primjetio..momak sto je imo lopti, uradio je sto je mogao..nije gubio bezveze..sta ste vi ocekivali za tih nekih 5-6 minuta? da prodze Tourea pa onda Puyola i Marqueza i onda da Valdezu proturi loptu kroz noge?? vjerovatno to i jeste ocekivali, k... :)

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 24 feb 2009, 23:57

E.D je napisao/la:
Dado je napisao/la:

ja nikakve treme nisam primjetio..momak sto je imo lopti, uradio je sto je mogao..nije gubio bezveze..sta ste vi ocekivali za tih nekih 5-6 minuta? da prodze Tourea pa onda Puyola i Marqueza i onda da Valdezu proturi loptu kroz noge?? vjerovatno to i jeste ocekivali, k... :)
Peppermint je mislio na zadnju utakmicu francuske liga. Nisam to gledao pa nemogu ostavljati koment.
A sto sam gledao Pjanica za ovi par minuta danas nisam ni ja primjetio nikakve treme. Bio je sasvim solildan.
calcio je napisao/la:svasta sam cuo, da je neiskusan, da jos nije dovoljno fizicki jak (sto je u oba slucaja donekle istinito).....
ali ovo da igra presporo lol nidje veze
mozda ti prebrzo gledas :lol:
hehe ova ti je dobra

ST-57 Ciciban
Kontakt:

Post Postao/la ST-57 Ciciban » 25 feb 2009, 00:17

Zavidan si decko -vidis ti ne-igras nikako nego samo dobacivas sa-strane hehehe cuj presporo hahahahaha
Prepuna Grbavica i sjajan ambijent, domaći igrači jednostavno nisu mogli a da ne ostvare trijumf.

1921-until the end of time

lopta je okrugla
Kontakt:

Post Postao/la lopta je okrugla » 01 mar 2009, 17:05

U kojem terminu igra Lyon danas?Zna li neko?

Tarik14
Kontakt:

Post Postao/la Tarik14 » 01 mar 2009, 17:11

lopta je okrugla je napisao/la:U kojem terminu igra Lyon danas?Zna li neko?
Lyon danas igra kod kuce protiv Rena (FC Rennes). ;)

esso
Kontakt:

Post Postao/la esso » 01 mar 2009, 17:20

ja sam gledao zadnju utakmicu francuskog prvenstva i pijanic je odigrao odlicno jer samo sa par poteza je pokazao ustvari kakav je strasan talenat abd i za koju godinu igracina veceras LYON-RENNES 21.00 SPORTKLUB UZIVO :D :D :D :D :D :D

mone
Kontakt:

Post Postao/la mone » 01 mar 2009, 17:21

auuu znaci da se ukljucim oko 22 i bice Mire :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.