FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Iceplayer
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Iceplayer » 13 maj 2016, 12:20

fico je napisao/la:Glavno pitanje je kako će Hurtić odraditi pripreme. Opet ponavaljam, meni je drago ako se guraju mladi igrači. I nadam se da će ih Hurtić gurati. Nervira me priča pojedinaca da ćemo postati ribogojilište, odnosno da nećemo praviti nikakve rezultate ni u našoj ligi, ni u evropi. Shvatite, ne možete prodati mladog igrača ako ne izađete u Evropu. Znači primarni cilj i sa mladim igračima treba biti evropa. Na taj način će se skinuti pritisak koliko-toliko sa igrača, pa se možda i osvoji koji trofej. E samo je problem što naša Uprava bez muda ne smije izaći i reći: CILJ JE EVROPA. FORSIRATI ĆEMO MLADE IGRAČE. Ono zbog čega se ja protivim Hurtiću, jeste forsiranje igrača tipa Okić i Harba. Na fb stranici Sport Avaza, pozitivan komentar na imenovanje Hurtića dao je Admir Husarić, menadžer Ševke Okića. E to je naš problem. Hurtić će nastaviti guranje menadžerskih igrača...
Bez uvrede, ali pravljenje dobrih igrača je osnova svakog velikog kluba ali tranfer politika može potkopati klub, a to je polje na kojem se tanki u zadnje dvije sezone jedini pogodak je bio Benko.

OsmanhodzicBuco
Kontakt:

Post Postao/la OsmanhodzicBuco » 13 maj 2016, 12:28

PitarBordo je napisao/la:Hurtić je direktno svojim odlukama zaslužan za jedan od najvećih i najtežih poraza. Kod već izgubljene utakmice, što se vidjelo iz aviona vadio je odbranu i uvodio napad. Tipa Ševko mu tu trebao da bude prevaga lik osim raspalom Veležu nikome nije zaprijetio po' godine. Bojim se priprema i ponavlja se ljeto jao i prethodna dva. Samo što ovaj put nemamo kredit titule na početku sezone. Mislim da je ovo ponavljanje iste logike koja se dokazala pogrešnom najveći šamar raji.
potpisujem :kafa:

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 13 maj 2016, 12:45

Ja od ljetnih priprema ne ocekujem nista. Jedina razlika u odnosu na prethodne bi mogla biti ta da bi se nasi manekeni umjesto sepurenja po Antaliji mogli pripremati u Butmiru. Po meni je to i najbolja opcija... Zasto placati 10 puta skuplje kad je rezultat isti...

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

High

Post Postao/la High » 13 maj 2016, 12:57

E, moj Hurtiću, spržit će te cijelog ovaj vrući krompir. :?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 13 maj 2016, 13:42

Yebo te priče.. Jel se meni ono učini il se Dulja osiso na keca?
Sabrine mi moje!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 13 maj 2016, 13:45

BosnianKingdom je napisao/la:Yebo te priče.. Jel se meni ono učini il se Dulja osiso na keca?
Ne cini ti se, zalutao slucajno na forum, vidio komentare i otrcao kod brice. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

zagor1987
Kontakt:

Post Postao/la zagor1987 » 13 maj 2016, 14:24

THEC je napisao/la:ma i Dulja i Leon, a moguce i Kovacevic i Rustemovic da odu, sto je previse previse je, i kad se o toj djeci prica, pa nismo Ajax jbt da nam ekipu cini 70% djece, da nikad fudbal nisi pratio sama logika ti nalaze da moras imati par iskusnih 'radnika' koji ce preniijeti znanje na djecu, dakle mi u prvom timu mozemo 3-4 maximalno imati akademca, racunajuci vec Kadusica i Radovca, dakle jos dvojica maksimalno ostalo nam trebaju dobri i iskusni igraci, eh sad je problem sto takve nasi nece dovesti jer je lakse dovesti kakvog Kramara i njemu slicne, ko ce se peglati sa Drincicem ili Babovicem oko ugovora a trazi i 20 milja platu, bolje dati petorici amatera po 4 milje
Drincic se povukao nek si zivv i zdrav, a sad fino Dini ledja da vidimo

prdimahovina
Kontakt:

Post Postao/la prdimahovina » 13 maj 2016, 14:28

VivaLasVegas je napisao/la:Pa ne znam sta vam je sad Hurtic kriv. Frajer ni kriv ni duzan sjeo na klupu i opet nije los skor napravio. Hocete opet nekog stranca strucnjaka kojeg boli qrac za Sarajevom, koji hoce samo pare. Krivi su ba uprava i igraci, koji neznaju i koji ne mogu igrat za ovaj klub. Ali svi oni osim Dulje, Benke i malog Mihojevica i mozda Kovacevica. Ostali mrs svi.

Dajte podrsku klubu sad svi kad je najteze, a ne samo kad se prave rezultati. Pa nekima nije valjalo ni prosle godine kad smo uzeli titulu. Sacekajmo 10 juni i da vidimo sta ce biti na skupstini.

Ova sezona je svakako gotova. Ako se desi Evropa dobro je, ako ne nikom nista. Idemo jako u novi sistem.

Pun mi je qrac vas kojima sve smeta. Vama bolan smeta sto ste zivi. Nije vam vvaljao Stojcev, nije vam valjao Jajalo, Velkoski, Puzigaca. Pa valja li vam iko u zivotu. Hocete,li vi na klupu da vodite. Pokazite lica tastatura mangupi. Na derbiju je sjever sutio cijelo vrijeme. Slika bez tona. Jeste li vi bili tamo. Ma bruka sviju mi. Neka vas bude stid samih sebe.

Ja cu Sarajevo voliti i ako ispadnemo u drugu ligu i ako se ugasimo kao klub. A vi, ma vi ste obicne karine.
:tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju:

i dalje govorim da mi kao navijači treba da volimo KLUB a ne da mrzimo pojedince.
Naša percepcija ljubavi prema klubu i samo pokazivanje iste nije kako treba.
" srce na teren i pamet u glavu "

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2016, 14:36

zagor1987 je napisao/la:
THEC je napisao/la:ma i Dulja i Leon, a moguce i Kovacevic i Rustemovic da odu, sto je previse previse je, i kad se o toj djeci prica, pa nismo Ajax jbt da nam ekipu cini 70% djece, da nikad fudbal nisi pratio sama logika ti nalaze da moras imati par iskusnih 'radnika' koji ce preniijeti znanje na djecu, dakle mi u prvom timu mozemo 3-4 maximalno imati akademca, racunajuci vec Kadusica i Radovca, dakle jos dvojica maksimalno ostalo nam trebaju dobri i iskusni igraci, eh sad je problem sto takve nasi nece dovesti jer je lakse dovesti kakvog Kramara i njemu slicne, ko ce se peglati sa Drincicem ili Babovicem oko ugovora a trazi i 20 milja platu, bolje dati petorici amatera po 4 milje
Drincic se povukao nek si zivv i zdrav, a sad fino Dini ledja da vidimo
povukao se, pa onda poceo ponovo da trenira, nmg se sjetiti s kojim klubom, zato sam ga i spomenuo :mrgreen:
Pyro is not a crime !

tamburica
Kontakt:

Post Postao/la tamburica » 13 maj 2016, 14:39

Radovac akademac hahahaha

THEC
Kontakt:

Post Postao/la THEC » 13 maj 2016, 14:46

djelimicno jeste :D...ugl zna se da mislim na nasu djecu, kako god ih zvali
Pyro is not a crime !

bordoakapitar

Post Postao/la bordoakapitar » 13 maj 2016, 14:47

Mi kao navijaci Sarajeva smo NAVIKLI da Sarajevo MORA biti na vrhu, osvajati trofeje, igrati evropske utakmice! Sarajevo to MORA jednostavno! Svi koji se ne uklapaju u tu pricu i ne djeluju u tom smijeru ce uvijek biti kritikovani i to upravo zbog toga sto svi mi VOLIMO SARAJEVO! Desi se losa sezona, losa uprava, los igrac, sve se to moze desiti, ali se isto tako to mora sto prije promijeniti, jer SARAJEVO MORA BITI NAJBOLJE!

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 13 maj 2016, 14:54

Vecina je prizeljkivala domaceg strucnjaka,koji dobro poznaje ligu i igrace,eto dobili smo ga...Ma sacekati naredne korake,prije svega prelazni rok,dosta stvari ce biti jasnije,gdje smo i sta smo,mogli bi i bez publike sljedecu sezonu igrati...

BordoArmy88
Kontakt:

Post Postao/la BordoArmy88 » 13 maj 2016, 15:17

PAPE1 je napisao/la:Vecina je prizeljkivala domaceg strucnjaka,koji dobro poznaje ligu i igrace,eto dobili smo ga...Ma sacekati naredne korake,prije svega prelazni rok,dosta stvari ce biti jasnije,gdje smo i sta smo,mogli bi i bez publike sljedecu sezonu igrati...
Mokri snovi dinokia i kompanije, u usta im se poserem ali taj film NEĆE gledati! :kafa:

PAPE1
Kontakt:

Post Postao/la PAPE1 » 13 maj 2016, 15:25

Pa posjeta se smanjila skroz,sve zavisi od narednih koraka i prvenstveno prelaznog roka,jos malo i nece ih imati ko gledati,to govorim i u svoje ime,ja ovu patnju vise ne mogu gledati...

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2016, 15:28

za mene Ti si prvak svaki dan !
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 13 maj 2016, 15:33

bordoakapitar je napisao/la:Mi kao navijaci Sarajeva smo NAVIKLI da Sarajevo MORA biti na vrhu, osvajati trofeje, igrati evropske utakmice! Sarajevo to MORA jednostavno! Svi koji se ne uklapaju u tu pricu i ne djeluju u tom smijeru ce uvijek biti kritikovani i to upravo zbog toga sto svi mi VOLIMO SARAJEVO! Desi se losa sezona, losa uprava, los igrac, sve se to moze desiti, ali se isto tako to mora sto prije promijeniti, jer SARAJEVO MORA BITI NAJBOLJE!

+1

zlo87
Kontakt:

Post Postao/la zlo87 » 13 maj 2016, 15:41

najvise mi je zao Denija u ovom svemu, realno bolji je i od Okica i Herbara
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 13 maj 2016, 15:44

Prevelika se negativa navukla na ovaj forum .... crni oblak koji je vecini mozak pomutio ....
U cemu je problem ? Nisam ni ja odusevljen trenerom pa sta ... jbg mozda iz ovoga izadje i nesto dobro ...
Uvijek tezimo najboljem i ovo je sad sok da nemoze veci al previse se dramatizira oko toga... .... neki spominjuu gasenje kluba...Celik ....Velez ... :facepalm: :facepalm:

Ovdje se nemoze nac igrac / trener da valja popljuvali smo sve redom ...
Uprava je najavila evropska takmicenja ... grupe ...pm .... i sad im ljudi sve yebu .... sami su sebi skocili u stomak ....
Uglavnom se slazem da je sramota da smo imali takav start ...rijesili dugove... oslobodili se lanaca ....al to nismo iskoristili i konkurencija nas je mogu slobodno rec preskocila ..... :kafa:

Realno sa trenerima zadnje 2-3 god nemamo nikako srece a sve su bila " imena " na koje smo spiskali grdne pare ... Za jesica je bila prica 30k-40k km ...
Za te plate se mogu dovest 2 dobra igraca .... sve sad zasvisi od prelaznog roka ... Od ovog proslog neznam moze li bit gori pa sam po tom pitanju makar malo optimistican ...

A sad da je doslo do toga da se navijaci trebaju povlacit sa tribina ... KAKO VAS NIJE STID .... FUJ .... ja cu clansku i sezonsku produzit makar zadnji bili
:salut:
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 13 maj 2016, 15:56

FK Sarajevo =trenerska akademija
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Ammko99, Google Adsense [Bot] i 9 gostiju.