Ja kako vidim ti si ovde deuzrini za sve i na sve imas odgovor.... Da malo bolje citas postove vidio bi da niko nikoga ne napada niti da ima sta protiv misljenja necijeg... Jer da je tako otisla bi tema u k u r a c ko sto je ti pravis takvom... Puno seres po drugima a nisi nista drugaciji od tih koje spominjesamazon je napisao/la:Ne vidim zasto pravite problem ako neko zeli nekog trenera. Njegovo licno pravo za to. Ovo je forum, svako ima pravo da napise sta misli, a ko nema mozga da shvati to, neka ide s foruma. Ovdje imaju dezurni debili da odmah napadaju ljude ako ne misle kao oni.Tako je isto bilo s strajkacima, oni sve znaju, ostali su glupani. Covjek misli da bi Alispahic bio dobar, ja mislim da bi Osim bio najbolji, a neko treci misli da je Musa dobar. Niti nas neko nesto pita, niti ce se trener birati po zeljama na forumu.
@alphabet80 da je on vodio u Azaerbejdanu ekipe koje igraju evropu pa bi ja rekao ok super je... A sto se tice placanja pa poznato je da oni placaju vise nego ostali jer su u mogucnosti takvoj a ne da samo dolaze samo najbolji i da njih samo tako placaju... Ja ti opet kazem da je tako dobar neko bi ga iz okruzenja uzeo da vodi ekipu