FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee

Alleenn
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2016, 21:00

amazon je napisao/la:Ne vidim zasto pravite problem ako neko zeli nekog trenera. Njegovo licno pravo za to. Ovo je forum, svako ima pravo da napise sta misli, a ko nema mozga da shvati to, neka ide s foruma. Ovdje imaju dezurni debili da odmah napadaju ljude ako ne misle kao oni.Tako je isto bilo s strajkacima, oni sve znaju, ostali su glupani. Covjek misli da bi Alispahic bio dobar, ja mislim da bi Osim bio najbolji, a neko treci misli da je Musa dobar. Niti nas neko nesto pita, niti ce se trener birati po zeljama na forumu.
Ja kako vidim ti si ovde deuzrini za sve i na sve imas odgovor.... Da malo bolje citas postove vidio bi da niko nikoga ne napada niti da ima sta protiv misljenja necijeg... Jer da je tako otisla bi tema u k u r a c ko sto je ti pravis takvom... Puno seres po drugima a nisi nista drugaciji od tih koje spominjes

@alphabet80 da je on vodio u Azaerbejdanu ekipe koje igraju evropu pa bi ja rekao ok super je... A sto se tice placanja pa poznato je da oni placaju vise nego ostali jer su u mogucnosti takvoj a ne da samo dolaze samo najbolji i da njih samo tako placaju... Ja ti opet kazem da je tako dobar neko bi ga iz okruzenja uzeo da vodi ekipu

alphabet80
Kontakt:

Post Postao/la alphabet80 » 12 maj 2016, 21:20

Alleenn je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ne vidim zasto pravite problem ako neko zeli nekog trenera. Njegovo licno pravo za to. Ovo je forum, svako ima pravo da napise sta misli, a ko nema mozga da shvati to, neka ide s foruma. Ovdje imaju dezurni debili da odmah napadaju ljude ako ne misle kao oni.Tako je isto bilo s strajkacima, oni sve znaju, ostali su glupani. Covjek misli da bi Alispahic bio dobar, ja mislim da bi Osim bio najbolji, a neko treci misli da je Musa dobar. Niti nas neko nesto pita, niti ce se trener birati po zeljama na forumu.
Ja kako vidim ti si ovde deuzrini za sve i na sve imas odgovor.... Da malo bolje citas postove vidio bi da niko nikoga ne napada niti da ima sta protiv misljenja necijeg... Jer da je tako otisla bi tema u k u r a c ko sto je ti pravis takvom... Puno seres po drugima a nisi nista drugaciji od tih koje spominjes

@alphabet80 da je on vodio u Azaerbejdanu ekipe koje igraju evropu pa bi ja rekao ok super je... A sto se tice placanja pa poznato je da oni placaju vise nego ostali jer su u mogucnosti takvoj a ne da samo dolaze samo najbolji i da njih samo tako placaju... Ja ti opet kazem da je tako dobar neko bi ga iz okruzenja uzeo da vodi ekipu
Alleenn promašili smo poentu...svi mi Želji želimo najb olje...najboljeg trenera...najbolje igrače...i možemo razmjenjivati mišljenja...ali nisi u pravu kada kazes za Azerbejdžan jer je tamo trener jedan Dzon Tosak...Tony Adams...Bio Berti Vogts...sve imena a Kemal je 2puta bio tamo...n a kraju...čitam neki dan kako menadžer Saša Ćuk kaže da je on Odbio Olimpiju i Novi Pazar tako da je mogao i u regionu raditi...ali sve to nije bitno...jer svi želimo da Želji dodje najbolji trener bio to Amar...Kemal...Oda...Jagodic...jer smo gladni i titula pozdrav Alleenn

SvetlanaHo
Kontakt:

Post Postao/la SvetlanaHo » 12 maj 2016, 21:30

Blueboy1 je napisao/la:Malo sam istraživao slobodne trenere iz regiona i pronašao sam nekoliko zanimljivih imena:
Dragoslav Stepanović
Vladimir Vermezović
Marko Nikolić
Ante Šimundža
Igor Tudor
Mile Petković
Ma samo nam fali Marko Nikolic,jbt...papak kao i ovaj Vermezovic,za njih dvoicu sam siguran da.su papci,za ostale stvarno ne znam...

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 12 maj 2016, 22:49

Ono sto je pisao samoplavi je bitna cinjenica.Uglavnom trenera mora izabrati neko strucan. Npr, uzet cemo primjer Radnika, gdje je predsjednik bivsi igrac, koji zna mnogo toga. Ne moze Misimovic birati trenera realno, a ni oni koji dovode igrace. Neka se posavjetuju s ljudima koji imaju karijeri u fudbalu, i nece biti fule. Ko god nam bio trenera nama je da ga podrzimo jer nemamo druge.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2016, 23:24

Sto se tice izbora trenera Misimovic nece sam birati... Jer je vec pitao za savjet od strucnih ljudi koji se razumiju sto se toga tice...

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2016, 23:29

LockScroll je napisao/la:
Alleenn je napisao/la:Sto se tice izbora trenera Misimovic nece sam birati... Jer je vec pitao za savjet od strucnih ljudi koji se razumiju sto se toga tice...
Smaras ba vise, sta ima strucnjak ...
Kad ce kraj te sedmice kada dolazi novi trener....

Alleenn
Kontakt:

Post Postao/la Alleenn » 12 maj 2016, 23:36

Naravno prijavi slobodno ako tako mislis.... Nego kad ce taj trener novi evo prodje sedmice i krenu druga

kb80
Kontakt:

Post Postao/la kb80 » 13 maj 2016, 07:18

Alleenn je napisao/la:

Osim bi bio najbolji to je defonitivno, a moze i Odovic samo je pitanje da li bi zelio ...

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 maj 2016, 09:12

Treba dobiti u nedjelju i onda bez zurbe izvagati. Imamo veliki problem jer u vrhu kluba nemamo ljude iz fudbala i toga me je strah. U izboru trenera ne smije biti fule jer tri godine nismo ni bajramski turnir osvojili.

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 13 maj 2016, 10:58

amazon je napisao/la:Ono sto je pisao samoplavi je bitna cinjenica.Uglavnom trenera mora izabrati neko strucan. Npr, uzet cemo primjer Radnika, gdje je predsjednik bivsi igrac, koji zna mnogo toga. Ne moze Misimovic birati trenera realno, a ni oni koji dovode igrace. Neka se posavjetuju s ljudima koji imaju karijeri u fudbalu, i nece biti fule. Ko god nam bio trenera nama je da ga podrzimo jer nemamo druge.
u izbor trenera je uključen i Švabo, tako da se ne sikirate, sigurno ćemo napraviti prvo iznenađujuči a naravno i odličan izbor...

fibonacci
Kontakt:

Post Postao/la fibonacci » 13 maj 2016, 11:57

Ima li iko nekakvih informacija šta je sa izgradnjom istočne tribine? Da li je bilo ikakvog dogovora SD i FK?
"Truth begins in lies."

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 maj 2016, 12:23

Monci je napisao/la:
amazon je napisao/la:Ono sto je pisao samoplavi je bitna cinjenica.Uglavnom trenera mora izabrati neko strucan. Npr, uzet cemo primjer Radnika, gdje je predsjednik bivsi igrac, koji zna mnogo toga. Ne moze Misimovic birati trenera realno, a ni oni koji dovode igrace. Neka se posavjetuju s ljudima koji imaju karijeri u fudbalu, i nece biti fule. Ko god nam bio trenera nama je da ga podrzimo jer nemamo druge.
u izbor trenera je uključen i Švabo, tako da se ne sikirate, sigurno ćemo napraviti prvo iznenađujuči a naravno i odličan izbor...
ne mijesajte kruske i jabuke,MISIMOVIC pregovara oko uslova,kod nas imaju procedure sta ko radi.OPUSTENO samo :wave:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

edinedin1
Kontakt:

Post Postao/la edinedin1 » 13 maj 2016, 12:40

Vlado Jagodic je trener za Zelju
Opstanak moramo izboriti

gavran
Kontakt:

Post Postao/la gavran » 13 maj 2016, 12:43

edinedin1 je napisao/la:Vlado Jagodic je trener za Zelju
Hotić i niko drugi :urnebes: :urnebes:
Prvaci SRBIH :1946
Prvaci SFRJ : 1971/1972
Prvaci BIH: 1997/1998, 2000/2001, 2001/2002, 2009/2010, 2011/2012 ,2012/2013
Kup BIH : 1999/2000, 2000/2001, 2002/2003, 2010/2011, 2011/2012
Superkup BIH : 1998,2000,2001
Kup UEFA: 1/4-1971/1972, 1/2-1984/1985

samoplavi
Kontakt:

Post Postao/la samoplavi » 13 maj 2016, 13:29

gavran je napisao/la:
Monci je napisao/la:
ne mijesajte kruske i jabuke,MISIMOVIC pregovara oko uslova,kod nas imaju procedure sta ko radi.OPUSTENO samo :wave:
Kod nas i jeste problem sto Miske pregovara i donosi odluke vezane za transfere pa tsko i trenera. Ima i podrsku od bankara ali treneri se ne mogu gledati na kasetama.

JoseeMourinho
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Željezničar

Post Postao/la JoseeMourinho » 13 maj 2016, 13:36

fibonacci je napisao/la:Ima li iko nekakvih informacija šta je sa izgradnjom istočne tribine? Da li je bilo ikakvog dogovora SD i FK?
Po zakonu imamo pravo jbg 1/1 je istok i iza istoka sve na nama sad što ovi iz sd-a pokušavaju ucjenom uzet zemljište da bi sebe našli to je druga stvar jer radi suvlasništva tj. Tih 70kvadrata na sjeveru imaju pravo žalbe i time ucjenjuju da ce oduzit postupak istoka ;)

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 13 maj 2016, 14:34

Sporazumno smo raskinuli ugovor sa Jasminom Bogdanovicem, sad procitah na jednom drugom portalu.
Volim te Zeljo!!!

plavousrcu
Kontakt:

Post Postao/la plavousrcu » 13 maj 2016, 14:54

Bilo je i ocekivati ovakav razvoj dogadjaja sa Bogdanovicem iako je po mom misljenju on puno bolji stoper od Bogicevica.

amazon
Kontakt:

Post Postao/la amazon » 13 maj 2016, 15:27

Sve mogu shvatiti ali da igrač koji je povrijeden traži veća primanja ne mogu nikako. Produži ugovor, ako budeš dobar traži da ti primanja budu veca. Ako bude igrao toliko i toliko utakmica u sljedećoj sezoni. Nije Željo kriv sto si se povrijedio. Bogičević je pri kraju, Hodzurda može igrati u Hridu, znaci trebaju nam dva stopera.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.

salebl
Kontakt:

Post Postao/la salebl » 13 maj 2016, 16:02

Ko vam ne igra u nedelju protiv Slavije?

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: knoa, Levin i 42 gosta.