Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- IlFantasista
- Kontakt:
Re: Chat
Ljiljane, pošto si Sandžo, bolje kilu sjeničkog ili peštrovačkog sira, ne znam kako se zove tačno. 

Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pešterskog možda?IlFantasista je napisao/la:Ljiljane, pošto si Sandžo, bolje kilu sjeničkog ili peštrovačkog sira, ne znam kako se zove tačno.

@High
evo brate nesto i za tebe, iz struke

http://balkans.aljazeera.net/vijesti/u- ... ki-rjecnik

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Dobio bi čovjek cerebralnu hemoragiju

Kralju a jel zavijas kao sandzo il si se presalto?
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Zašto ovo niko nije dojavio? I jel bilo još šta dobro večeras?
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Ukrajina, dobra.
Norvezanka, simpaticna.
Norvezanka, simpaticna.
Sutra u Banja LUci barem deset razlicitih grupa, na strani opozicije. Pored vehabija iz Bihaca, dolaze i Ustase iz Hrvatske. Otkud sad i oni, e pa bezbjednosne sluzbe na cijem celu je veliki Dzevad G. su dosle do informacija kako je Dragan Mektic zapravo Hrvat, koji radi za hrvatsku tajnu sluzbu.
Naravno, nista bez Turaka, koji zajedno sa Britancima prave proteste a i najnovije informacije su da ce opozicija biti u majicama koje su proizevedene u Turskoj.
I da ne bi ko pomislio da se na Amere zaboravilo, najnoviji podatak je da proteste finansira americki binzismen Dzordz Soros.
Naravno, nista bez Turaka, koji zajedno sa Britancima prave proteste a i najnovije informacije su da ce opozicija biti u majicama koje su proizevedene u Turskoj.
I da ne bi ko pomislio da se na Amere zaboravilo, najnoviji podatak je da proteste finansira americki binzismen Dzordz Soros.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Čitajući neke portale imam utisak kao da je rat a ne obični protest. Ali koje sve informacije, koje taktike i vijesti. 

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Obrijane vehabije i Biscani nisu ni napustali Banja Luku od prosle subote. Nalaze se u Ferhadiji i cekaju instrukcije zapada i Erdogana... ne mozes ti Mileta Iznenaditi
100% sportski i krajnje opušten potpis
Mi u USK-a smo ovih dana ucili praviti bombe 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Pa to je zastrasivanje da se ne dodje na protest. Elem, svaki dnevnik RTRS-a koji je u rukama SNSD-a je kao da je 93-a. Jednostavno, to je sramota za javni servis.
A npr. portali poput Srne, pressa isto prenose ali dobro, to je ipak portal i mogu da stavljaju sta hoce. Ovdje se ipak radi o javnom servisu koji je u sluzbi jedne strane a treba da bude u sluzbi svih gradjana.
Da na javnom servisu gostuju neki anonimusi koji cu debelo placeni da bacaju ljagu na drugog. Nedavno neki lik nabraja imena stranih agenata koji podrzavaju te procese, i rece kako je Mektic Hrvat koji radi za Zagreb.
Onda premijerka veli kako su povecali zivotni vijek za 4 godine bla, bla. Ljudi vrijedjaju inteligenciju svakog gledaoca tog dnevnika.
Ne moze javni servis prenijeti vijest da ovi dolaze u majicama iz Turske ali nikako. To je za kurira i saff.ba.
Neka nana sa dva razreda osnovne u Srebrenici rekla Clintonu i to u prolazu, de pomozite nam i napravite nam ozbiljnu drzavu. I to je velika vijest. Nakon toga se javlja Dzevad Galijasevic kako je ta majka zapravo sestra od Bakirove tetke i kako je to urota protiv RS.
Dobro, FTV i BHT su obicne kite od programa ali barem nije Sjeverna Koreja yebena, odnosno, kritikuju su svi.
A npr. portali poput Srne, pressa isto prenose ali dobro, to je ipak portal i mogu da stavljaju sta hoce. Ovdje se ipak radi o javnom servisu koji je u sluzbi jedne strane a treba da bude u sluzbi svih gradjana.
Da na javnom servisu gostuju neki anonimusi koji cu debelo placeni da bacaju ljagu na drugog. Nedavno neki lik nabraja imena stranih agenata koji podrzavaju te procese, i rece kako je Mektic Hrvat koji radi za Zagreb.
Onda premijerka veli kako su povecali zivotni vijek za 4 godine bla, bla. Ljudi vrijedjaju inteligenciju svakog gledaoca tog dnevnika.
Ne moze javni servis prenijeti vijest da ovi dolaze u majicama iz Turske ali nikako. To je za kurira i saff.ba.
Neka nana sa dva razreda osnovne u Srebrenici rekla Clintonu i to u prolazu, de pomozite nam i napravite nam ozbiljnu drzavu. I to je velika vijest. Nakon toga se javlja Dzevad Galijasevic kako je ta majka zapravo sestra od Bakirove tetke i kako je to urota protiv RS.
Dobro, FTV i BHT su obicne kite od programa ali barem nije Sjeverna Koreja yebena, odnosno, kritikuju su svi.
Kajzer10 je napisao/la:Sutra u Banja LUci barem deset razlicitih grupa, na strani opozicije. Pored vehabija iz Bihaca, dolaze i Ustase iz Hrvatske. Otkud sad i oni, e pa bezbjednosne sluzbe na cijem celu je veliki Dzevad G. su dosle do informacija kako je Dragan Mektic zapravo Hrvat, koji radi za hrvatsku tajnu sluzbu.
mučki provokatoru
Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?
"We need to suffer. And we need to fight."
da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepimKajzer10 je napisao/la:Sutra u Banja LUci barem deset razlicitih grupa, na strani opozicije. Pored vehabija iz Bihaca, dolaze i Ustase iz Hrvatske. Otkud sad i oni, e pa bezbjednosne sluzbe na cijem celu je veliki Dzevad G. su dosle do informacija kako je Dragan Mektic zapravo Hrvat, koji radi za hrvatsku tajnu sluzbu.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden CityemCaptain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
I valjaju li?rio_Ferdy88 je napisao/la:Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden CityemCaptain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?

"We need to suffer. And we need to fight."
Re: RE: Re: Chat
Nema labavorio_Ferdy88 je napisao/la:Ja imam sa Bristolom i Evropom, te dole u Mostaru Mepasom i u Konjicu sa Garden CityemCaptain4 je napisao/la:Ima li neko iskustvo sa Hotelom Grand i Hotelom Saraj?

Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima.

FORZA MARŠAL !!!
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Re: RE: Re: Chat
Ništa ispod 4 zvjezdicehodža je napisao/la: Al logicno. Nece se budzetlija povlaciti po drugorazrednim hotelima.

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Sama najava kontramitinga je vec indident. Lud potez. Najvise se po medijima incidenata plase ovi koji su organizovali kontramitingDANTES je napisao/la: da ne znam šta se dešavalo u CG i Makedoniji ovo bi bilo smiješno. ovako pomalo strepim

Ali mislim da ce ostati sve isto. Mup je zabranio protestnu setnju tako da ce vjerovatno svi stojati na mjestu, skandirati svoje a Dodik ce navecer proglasiti pobjedu jer je dovukao vise ljudi, sto je logicno buduci da je na domacem terenu. SNSD je predominantan u BL.
Trenutno korisnika/ca: Jabroni, kraljttbvb i 12 gostiju.