Ovo Rafu ubija u pojam, čovjek mu više ne može uzeti ni seta.
ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Nevjerovatan poen Đokovića.
Jbt kakav poen sta Nole sve vrati a slag na tortu je da ovakvim poenom dobije set strasno sta je sve vratio

- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Žalosno je da Rafa više nije nikakva prijatnja Novaku.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Al dobro se držao.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
- KingJamesMVP
- Kontakt:
Novak je možda najbolji tenisač današnjice, ali svojim ponašanjem na terenu je ogavan, ne može se publika prevariti, njemu se zviždi di god igra i di god dođe
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP
DINAMO ZAGREB - Iznad svih
Ma ne igraju ni jedan ni drugi najbolje sto mogu, vjetar im je najveci protivnik.Claus je napisao/la:Nevjerovatan poen Đokovića.![]()
Novak je digao svoj nivo nakon 6. gema u 1. setu, a Rafa je u tom 12. gemu napravio nekoliko nevjerovatnih FH gresaka i poklonio mu set.
Ali evo opet djeluje dobro Rafa, vodi 3 1, valjda uspije privesti ovaj drugi set kraju.
Ono sto mene raduje je da nema vise sprdanja Novaka sa Rafom i uzimanja setova sa 2 ili 3 gema prepustena i svakako cinjenica da Novak nije tako dobar kao prosle sezone, vidi se blagi pad u njegovoj igri.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Novak se malo ku*ci, stisnut ce on sad ponovo, trenutno je 4-3 za Nadala, a mislim da je to daleko od seta iako mu trebaju samo 2 gema.
Previše se vjeruje Nadalu.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Ma čovjek i kad igra daleko ispod prosjeka, opet se za sve pita u njihovom matchupu. Da Nole ne igra preko neke stvari, Španac bi realno skupljao gemove, ovako je i dalje u igri i moram reći da mi je drago zbog toga, iako na RG-u ne bi imao nikakve šanse.
Aj ne rise. Cuj sve se njega pita. Pa kad je tako nek onda igra sam sa sobom. Covjek je najbolji na svijetu, ali vi neki sta pisete na forumu to ni djeca ne bi pisala sa 14 godina.Claus je napisao/la:Ma čovjek i kad igra daleko ispod prosjeka, opet se za sve pita u njihovom matchupu. Da Nole ne igra preko neke stvari, Španac bi realno skupljao gemove, ovako je i dalje u igri i moram reći da mi je drago zbog toga, iako na RG-u ne bi imao nikakve šanse.
27.10.2020
Kakve se gluposti ovdje pisu 
Preskoči. Ne razumiješ o čemu se ovdje govori.leorey je napisao/la:Aj ne rise. Cuj sve se njega pita. Pa kad je tako nek onda igra sam sa sobom. Covjek je najbolji na svijetu, ali vi neki sta pisete na forumu to ni djeca ne bi pisala sa 14 godina.Claus je napisao/la:Ma čovjek i kad igra daleko ispod prosjeka, opet se za sve pita u njihovom matchupu. Da Nole ne igra preko neke stvari, Španac bi realno skupljao gemove, ovako je i dalje u igri i moram reći da mi je drago zbog toga, iako na RG-u ne bi imao nikakve šanse.
A ne mogu da vjerujem. Pa završi više , taman će mu i ovaj gem pokloniti.
Ma ja , nezasluženo dolazi Nole do izjednačenja , ali šta je , tu je.
Ma ja , nezasluženo dolazi Nole do izjednačenja , ali šta je , tu je.
Zadnja izmjena: Maestro^^, dana/u 13 maj 2016, 18:42, ukupno mijenjano 1 put.
VELEŽ MOSTAR 1922 !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
AC MILAN !
Kapiten FK Kockara !
Miami Heat !
Kakav gem 
Je l' ti sad nešto jasnije, majstoreClaus je napisao/la:Preskoči. Ne razumiješ o čemu se ovdje govori.leorey je napisao/la:Aj ne rise. Cuj sve se njega pita. Pa kad je tako nek onda igra sam sa sobom. Covjek je najbolji na svijetu, ali vi neki sta pisete na forumu to ni djeca ne bi pisala sa 14 godina.Claus je napisao/la:Ma čovjek i kad igra daleko ispod prosjeka, opet se za sve pita u njihovom matchupu. Da Nole ne igra preko neke stvari, Španac bi realno skupljao gemove, ovako je i dalje u igri i moram reći da mi je drago zbog toga, iako na RG-u ne bi imao nikakve šanse.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
A kakvom nivou mozes mi pojasniti? Ovaj danasnji Novak je isti onaj Novak koji je osvojio Indian Wells, Miami i Madrid, covjek sekunde losije ne igra ni danas. Drugo je to sto on nije na proslogodisnjem nivou ali drzati onakav nivo tenisa ne moze niko, pa ni Novak. Za ocekivati je bilo da ova godine bude malkice losija.Claus je napisao/la:Ma čovjek i kad igra daleko ispod prosjeka, opet se za sve pita u njihovom matchupu. Da Nole ne igra preko neke stvari, Španac bi realno skupljao gemove, ovako je i dalje u igri i moram reći da mi je drago zbog toga, iako na RG-u ne bi imao nikakve šanse.
btw Rafa, hajde predaj to i napusti teren, pa majku mu hebem ne mogu da vjerujem da mu je sve poklonio bukvalno u ovom gemu, 5 set lopti on ne moze iskoristit
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Ma pises smijesne postove. I kad navratis na ovaj pdf, to ispadne smijesno. Cuj Rafa , koji je najbolji ikada na RG ne bi imao nikakve sanse bas tu. Covjek osvoji taj GS 9 puta , ima samo 3 poraza od pocetka karijere tu i onda pametnjakovic napise da ne bi imao nikakve sanse.
Mislim ocigledna je dominacija Djokovica , koji ce vjerovatno i prestici Nadala po GS i igra daleko najbolji tenis vec 2 godine , ali ne igra protiv Mirze na RG nego protiv najboljeg tenisera ikada na sljaci.
I cuj igra preko ku*ca
Pa sto onda ne preda mec. Kao sto rekoh , ne rise.
Mislim ocigledna je dominacija Djokovica , koji ce vjerovatno i prestici Nadala po GS i igra daleko najbolji tenis vec 2 godine , ali ne igra protiv Mirze na RG nego protiv najboljeg tenisera ikada na sljaci.
I cuj igra preko ku*ca
27.10.2020
Znaci nikad ovaj rafa nece vise dobit novaka koja je ovo mentalna gromada od covjeka strasno
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.