O cemu ovi?topnik1 je napisao/la:The Thunder Have Exposed The Spurs’ Lack Of Depth And Versatility
Pa sudije su krive za sva 3 poraza, ovo su gluposti
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
O cemu ovi?topnik1 je napisao/la:The Thunder Have Exposed The Spurs’ Lack Of Depth And Versatility
filip13 je napisao/la:Danas, sam prvi put progovorio kako ovo nema smisla i da je Big Fundamental gotov. Njegova dostignuća neću sigurno nabrajati jer bi potrošio kompletnu karticu. Mogu pred kraj samo reći koliko visoko kotira na mojoj listi, a to da je najbolji igrač “after Jordan ere” kojeg sam imao prilike gledati od početka do kraja karijere.
Kako lijepo naglašeno da je Duncan veći od Kobea a ispod Brona.Kawhi je napisao/la:filip13 je napisao/la:Danas, sam prvi put progovorio kako ovo nema smisla i da je Big Fundamental gotov. Njegova dostignuća neću sigurno nabrajati jer bi potrošio kompletnu karticu. Mogu pred kraj samo reći koliko visoko kotira na mojoj listi, a to da je najbolji igrač “after Jordan ere” kojeg sam imao prilike gledati od početka do kraja karijere.
Provokatoru prljavi.Clutch je napisao/la:Kako lijepo naglašeno da je Duncan veći od Kobea a ispod Brona.Kawhi je napisao/la:filip13 je napisao/la:Danas, sam prvi put progovorio kako ovo nema smisla i da je Big Fundamental gotov. Njegova dostignuća neću sigurno nabrajati jer bi potrošio kompletnu karticu. Mogu pred kraj samo reći koliko visoko kotira na mojoj listi, a to da je najbolji igrač “after Jordan ere” kojeg sam imao prilike gledati od početka do kraja karijere.
Ako mislis na Jamesa, nije ni blizu ovome sta ovaj mali crnjo radi. Uostaom, Jamesa ovaj playoff tuku i nema faula, a kamoli da dobija faule nakon flopanja.LeSa je napisao/la:Imate i vi jednog takvog u timu
ma jok, nego ugao kamere vara, podignuta je iznad, a bliza je durantu pa se dobija takav dojam
Gori od goreg.adriano_leite je napisao/la:Ako mislis na Jamesa, nije ni blizu ovome sta ovaj mali crnjo radi. Uostaom, Jamesa ovaj playoff tuku i nema faula, a kamoli da dobija faule nakon flopanja.LeSa je napisao/la:Imate i vi jednog takvog u timu
Jamesovo flopanje je opjevano kroz ove godine milion puta, iako evo kazem ti u ovom playoffu su ga tukli i nije dobijao faule i zaista mislim da nije fer prema njemu da sudije vise faula daju nekim drugim igracima, a James "prozivljava teror" i nikom nista. Nije humano da mu ne daju faule jer je jaci od drugih ljudi. Da Currya onoliko tuku, Curry bi imao 20 slobodnih svaku noc, al bez zajebancije. Btw. mislim da je James najvise flopao u drustvu Bosha i Wadea, dok to kod nas manje radi.LeSa je napisao/la:Gori od goreg.adriano_leite je napisao/la:Ako mislis na Jamesa, nije ni blizu ovome sta ovaj mali crnjo radi. Uostaom, Jamesa ovaj playoff tuku i nema faula, a kamoli da dobija faule nakon flopanja.LeSa je napisao/la:Imate i vi jednog takvog u timu
Ne znam konkretno za ovu sezonu ali svi znamo da je poznat po flopanju.
Uostalom, imaju mixevi o tome na youtube gdje jasno sam šalje poruku o svom fetishu
"Glasi za tough guy i defanzivca" - zbog odbrane kazu ljudi da je tough guy, a lik je picka samo takva (clip). Jbg. druze pogledaj siru sliku sta sam napisao, nemoj stavljati pod navodnike samo jedan dio.dscile je napisao/la:Smart nema sta "glasiti za defanzivca". On jeste odlican defanzivac za potencijalom da bude lockdown igrac u odbrani. Flopovanje je druga stvar. I LeBron i Paul su floperi pa su opet elitni defanzivci.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.