Po mom misljenju jesu picke. Bez obzira sto fakat jest dobar defanzivac, ali da toliko flopa je sramota. Mislim on je to poceo da radi jos na koledzu. Po mom misljenju to jeste pickasto ponasanje, jako ruzna osobina. Volio bih i ja da se dobijaju tehnicke ili da sudije postanu imune na krike i bacanje, pa kad ga ko i udari da ne dobije faul par tekmi, pa bismo svi vidjeli kako bi se manje flopalo.dscile je napisao/la:Moja greska, ja sam skontao da se podsmijevas njegovoj defanzivi.. Ja licno ne bih rekao za takve igrace da su p*cke, samo imaju to nesto sabansko u sebi. Borac je on i sve to, ali ni on ni bilo ko u ligi nema potrebe sam sebe srozavati sa tim debilnim reakcijama.. a nadam se da ce mu neko ukazati na to, ako vec nije. Mada se takvi rijetko kada mijenjaju. Da sudije to cesce kaznjavaju tehnickom mozda bi se smanjio i broj takvih reakcija generalno.
Evo jos jedan razlog zasto sam napisao to za Smarta, Smart je konkretno pred draft dobio i epitet pittbull. Da li pittbull flopa i baca se k'o kuckica medju kerovima ili glasi za zajebanog kera? Malo karikiram