NBA chat/svastara/prepucavanja

Where amazing happens.

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha

adriano_leite
Kontakt:

Re: Svaštara

Post Postao/la adriano_leite » 13 maj 2016, 21:46

dscile je napisao/la:Moja greska, ja sam skontao da se podsmijevas njegovoj defanzivi.. Ja licno ne bih rekao za takve igrace da su p*cke, samo imaju to nesto sabansko u sebi. Borac je on i sve to, ali ni on ni bilo ko u ligi nema potrebe sam sebe srozavati sa tim debilnim reakcijama.. a nadam se da ce mu neko ukazati na to, ako vec nije. Mada se takvi rijetko kada mijenjaju. Da sudije to cesce kaznjavaju tehnickom mozda bi se smanjio i broj takvih reakcija generalno.
Po mom misljenju jesu picke. Bez obzira sto fakat jest dobar defanzivac, ali da toliko flopa je sramota. Mislim on je to poceo da radi jos na koledzu. Po mom misljenju to jeste pickasto ponasanje, jako ruzna osobina. Volio bih i ja da se dobijaju tehnicke ili da sudije postanu imune na krike i bacanje, pa kad ga ko i udari da ne dobije faul par tekmi, pa bismo svi vidjeli kako bi se manje flopalo.

Evo jos jedan razlog zasto sam napisao to za Smarta, Smart je konkretno pred draft dobio i epitet pittbull. Da li pittbull flopa i baca se k'o kuckica medju kerovima ili glasi za zajebanog kera? Malo karikiram :lol: ali mislim da smo se slozili da je to jako losa osobina svih flopera, ukljucujuci i Smarta. Toliko liga moze da svaki dan pregleda snimaka, pa da pokaznjava sve picke, ne samo Smarta. Ja sam uvijek bio za musku kosarku, a flopanje nije odlika muske kosarke.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND

Mes Que Un Club!

Mi smo Horde Zla sa Sjevera...

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 13 maj 2016, 23:03

Vjerovat' ću ti na riječ Adriano mada me ne bi čudilo da je i ove sezone imao flop situacija.
Kada to radi najbolji igrač današnjice koji je pritom najveće čudo prirode (tijelom) onda je još ružnije za vidjeti.
C.Paul takođe, bljak, jednostavno ogavno. Ne bi ih kažnavao samo novčano nego i da ne igraju po nekoliko utakmica.

[youtube][/youtube]
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2016, 23:29

u svjetlu poredjenja k. malonea i duncana,je li poštar bio ovako loš u play offu sa 40 godina kao što je tim u ovom play offu?

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 13 maj 2016, 23:48

LeSa je napisao/la:Vjerovat' ću ti na riječ Adriano mada me ne bi čudilo da je i ove sezone imao flop situacija.
Kada to radi najbolji igrač današnjice koji je pritom najveće čudo prirode (tijelom) onda je još ružnije za vidjeti.
C.Paul takođe, bljak, jednostavno ogavno. Ne bi ih kažnavao samo novčano nego i da ne igraju po nekoliko utakmica.

[youtube][/youtube]
Druze, kad postavljas clip, bar ga ti pogledaj do kraja. Sve ove situacije su dok je bio u dresu Heata (kao sto sam i rekao da je tada najvise flopao s haverima Boshom i Wadeom), izuzev jedne scene iz proslogodisnjeg finala (s Bogutom). Ta situacija i nije bio flop, Bogut ga je faulirao, totalno izbacio iz ravnoteze dok je bio u zraku, a pri padu je razbio glavu na kameru. Doduse, moguce je i da je lazirao/flopao krv i posjekotinu od kamere na svojoj glavi:
slika

Mes Que Un Club!

LeSa
Kontakt:

Post Postao/la LeSa » 14 maj 2016, 00:34

Ne. Ovo sam postavio iz prošlih sezona, nisam ni tražio od ove.
- Ono malo što znam zahvaljujem svom neznanju -

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 10:27

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 maj 2016, 12:09

filip13 je napisao/la:u svjetlu poredjenja k. malonea i duncana,je li poštar bio ovako loš u play offu sa 40 godina kao što je tim u ovom play offu?
tesko je za reci, prvenstveno zbog toga sto je sada pop syebao tima momacki... u posljednjoj utakmici kad ga je pustio da igra duncan je pokazao da je jos uvijek strah i trepet pod kosem
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

NEZALAGANJE
Kontakt:

Post Postao/la NEZALAGANJE » 14 maj 2016, 13:54

KK_Bosna je napisao/la:
filip13 je napisao/la:u svjetlu poredjenja k. malonea i duncana,je li poštar bio ovako loš u play offu sa 40 godina kao što je tim u ovom play offu?
tesko je za reci, prvenstveno zbog toga sto je sada pop syebao tima momacki... u posljednjoj utakmici kad ga je pustio da igra duncan je pokazao da je jos uvijek strah i trepet pod kosem
Nije ga bas syebao,ali je razmisljao o buducnosti tima i vec poceo da je uigrava.Nema smisla da pored Aldridgea i Leonarda,Tim ima vecu ulogu u napadu,pa se i ona sam privikavao cijelu sezonu kako rece.To svakako utice na ofanzivnu produkciju iako je defanzivno (sto pokazuje njegova individualna ali i timska statistika) i dalje jedan od najboljih igraca lige.Sto se tice ovo opet nekog poredjenja Duncana i Malonea...Eto na stranu sva priznanja i titule,Malone je jedino bolji scorer od Tima a nikada nije bio ni blizu sila na obje strane parketa kakav je bio i jeste Tim.

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 maj 2016, 14:27

Jest jbt, Pop ga unistio, a covjeka OKC ignorirao u odbrani skoro citavu seriju, igrac maje u napadu bio :rol:

To sto je odigrao jednu utakmicu u seriji dobro ne znaci da je i dalje neka sila na oba kraja parketa. Odbrambeno je u svojoj roli (zastitnik obruca) zbog inteligencije, duzine i postavljanja i dalje jedan od najboljih u ligi al danas to nema toliki znacaj u ligi koja je okrenuta igri na perimetru i pick n rollu.

KK_Bosna
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la KK_Bosna » 14 maj 2016, 15:24

u prvoj tekmi pop mu je dao samo 12 minuta ako se ne varam... mozda da je sudija pustao prednost vise mozda bi i timmy imao DD prosjek
"Po cistom individualnom kvalitetu od CP3a s vrhunca je bolji samo Magic Johnson"
"Paul George nije superstar. Argument: Superstara ne trpa Joe Ingles u dzep"

Epidaurus
Kontakt:

Post Postao/la Epidaurus » 14 maj 2016, 15:40

Kad te protivnik ignorira u odbrani onda znas na cemu si. Npr SAS je tako isto ignorirao Andre Robersona. Dakle, Duncan je, vjerovao ti ili ne, bio stetan za napad Spursa u toj seriji. Vrhunac svega je bio kad mu je Kanter u 6 tekmi uhvatio vlastiti promasaj.

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 14 maj 2016, 16:50

@adriano_leite
Ja sam uvijek bio za musku kosarku, a flopanje nije odlika muske kosarke.
To je sustina svega i tu se u potpunosti slazemo. Ne slazemo se samo oko nebitnih detalja.. barem sto se tice konkretne teme.

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 maj 2016, 10:02

Kobe Bryant's Farewell Tour finale: 60 points on 22-50
Tim Duncan's Farewell Tour (?) postseason: 59 points on 22-52 (10 games)
Da te volim duša zna, draga moja BiH

Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 maj 2016, 10:24

kokuz je napisao/la:Kobe Bryant's Farewell Tour finale: 60 points on 22-50
Tim Duncan's Farewell Tour (?) postseason: 59 points on 22-52 (10 games)
A dobro ovaj je igrao utakmicu za koju se znalo da ce se on forsirati i da ce biti sve osim normalne utakmice, a drugi izgubio seriju u playoffu..
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 maj 2016, 11:09

Sarmelino je napisao/la: A dobro ovaj je igrao utakmicu za koju se znalo da ce se on forsirati i da ce biti sve osim normalne utakmice, a drugi izgubio seriju u playoffu..
ma ne govorim ništa za to, nego se i kroz to vidi jasna razlika personela te dvojice igrača

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 15 maj 2016, 11:16

kokuz je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la: A dobro ovaj je igrao utakmicu za koju se znalo da ce se on forsirati i da ce biti sve osim normalne utakmice, a drugi izgubio seriju u playoffu..
ma ne govorim ništa za to, nego se i kroz to vidi jasna razlika personela te dvojice igrača
Aha,to jest, nadam se da nije Duncanu ovo farewell i da ce ostat jos jednu sezonu, steta bi bilo da obojica odu u istoj :plac:
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

kokuz
Kontakt:

Post Postao/la kokuz » 15 maj 2016, 11:31

Sarmelino je napisao/la: Aha,to jest, nadam se da nije Duncanu ovo farewell i da ce ostat jos jednu sezonu, steta bi bilo da obojica odu u istoj :plac:
također, lijepo je vidjeti old school igrače još u ligi...

garnnett, duncan, carter... ne znam ima li još iko..

adriano_leite
Kontakt:

Post Postao/la adriano_leite » 15 maj 2016, 11:55

kokuz je napisao/la:
Sarmelino je napisao/la: Aha,to jest, nadam se da nije Duncanu ovo farewell i da ce ostat jos jednu sezonu, steta bi bilo da obojica odu u istoj :plac:

Ima i A. Miller, ali on bas rijetko dobija priliku. Inace meni je to jedan od najdrazijih Cavaliera u historiji.

Mes Que Un Club!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 15 maj 2016, 11:57

kokuz je napisao/la:

Zaboravio si samo trenutno najboljeg od svih. :mrgreen:

Paul Pierce također.

filip13

Post Postao/la filip13 » 15 maj 2016, 14:24

i novickog

Odgovori

Natrag na “NBA”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.