Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

pinoglavi
Kontakt:

Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2016, 18:54

Evo ga Felix Sturm patriJota najveći. Ne da mi se s vama raspravljati, sve sam živce pogubio kad sam ubjedjivao pola foruma da Jusuf ne glumi povredu. Budite pozdravljeni i Damire dobrodošao u Tuzlu.
Nad tobom sunce najljepše sja

mercurial
Kontakt:

Post Postao/la mercurial » 13 maj 2016, 18:58

Felix Sturm uopce nije ni duzan da glumi patriotu i Bosanca. Covjek je Njemac rodjeni i zato naklon mu do poda za ovo sto radi i svaki put promovise BiH. Sturm ima veze s BiH kao i Ibrahimovic, Halilovic, Srna i mnogi drugi. Ipak on se jedini sjeti BiH.

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la Ethel » 13 maj 2016, 19:50

emir79 je napisao/la:
mercurial je napisao/la:Sturm nije Bosanac, vec Njemac po rodjenju. Nije Sturm rodjen u Tuzli nego Damir. Nije Sturm otisao igrati za ratnog protivnika nego Damir.

Uostalom Damir nije nikakav trener, a dajemo u ruke tom amateru ekipu sa 2 NBA igraca.
Upravo sam posao ovo napisati. Damiru je BiH sve dala, napravila ga kosarkasem, sta vise i trenersku karijeru je poceo opet u BiH.

Sumnjam da bi nakon neke pobjede sa reprezentacijom Hrvatske ikada podigao zastavu BiH, kao sto je to Catic skoro poslije svakog meca . Veci je Catic 100 puta Bosanac koji je rodjen u Njemackoj , nego ovaj rodjeni Tuzlak. I pored toga je Adnan dolazio u BiH i ponudio se da nas predstavlja na olimpijskim igrama, mnogo prije nego se poceo profesionalno boriti po njemackom zastavom, ali su mu rekli bolje ti je tam (ali u podcjenjivackom smislu)
A koga bi vi onda da nas vodi, sreca biralo se izmedju Trinkijerija, Barcokasa i Mulaomerovica pa mi izabrasmo Mulu.

Zna se da je nikakav trener, kao da radi taj posao vec 15 godina pa nema rezultata, mozda bas on sutra bude trener Barce, Reala, CSKA?
Taj "amater" je ako nista napravio bolju igracku karijeru od 99% nasih igraca.

Ako vam se ne svidja izbor, ne tjera vas niko da gledate, a ni da dolazite pogotovo.
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

nerminh74
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la nerminh74 » 13 maj 2016, 19:55

Ako nam se ne svidza niko nas ne tjera da gledamo???!
Je sam li sta propustio ili je neko privatizovao reprezentaciju
KK Bosna - EL: 1979, Yu NC: 1978, 1980, 1983, Yu Cup: 1978, 1984, B&H NC: 1999, 2005, '06, '08, B&H Cup: 2005, '09, '10

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2016, 20:39

mercurial je napisao/la:Felix Sturm uopce nije ni duzan da glumi patriotu i Bosanca. Covjek je Njemac rodjeni i zato naklon mu do poda za ovo sto radi i svaki put promovise BiH. Sturm ima veze s BiH kao i Ibrahimovic, Halilovic, Srna i mnogi drugi. Ipak on se jedini sjeti BiH.
Prvo Sturm je ime za reklamu,box i medije!
U njegovoj bh ličnoj karti i pasošu stoji Adnan Ćatić,i čovjek skoro pola godine provede u Blagaju gdje finansira istoimeni FK bez ikakvog imperativa i rezultata,već samo da djeca treniraju!
Ne treba ni govoriti koliko je samo donirao novca po BiH Adnan Ćatić.
Što se tiče Damira,ni prvi ni zadnji koji je igrao za drugu zemlju!Ako bude imo loše rezultate biće mu gadno,ako ga krene biće heroj ko i Ćiro i onda nakon par poraz opet će mu se hebavat majka k'o i svakom selektoru u svim kolektivnim sportovima!Ali kakvi god bili rezultati uvijek će se naći oni što će reći:Jesam li vam ja govorio a vi meni ovo ono :) :lol: Ali država i reprezentacija bi trebale biti više od jednog čovjeka,pa tako i od Mulaomerovića a onaj ko želi njemu sad loše rezultate želi i svojoj reprezentaciji!Tako da je za mene isti kao i Mulaomerović što je igrao za drugu državu! :bih: :bih: :bih: :bih:
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2016, 20:53

Normalno da je reprezentacija na prvom mjestu, pa i ja cu ga prvi kritikovati ako se budemo sramotili. Vise me nerviraju dvostruki arsini nasih navijaca, a pogotovo me nervira kad vidim nekoga iz dijaspore da komentarise kako je Mula izdajica. Zaista nista protiv tih ljudi, i treba da zaradjuju hljeb gdje god da su i nista oni ne vole manje BiH nego mi, jednostavno je paradoksalno da neko iz Atlante, 20god poslije rata da napomenem, pise kako je Mula, koji nikada u izjavama nije promovisao neko svoje "hrvatstvo" i kojeg u Hrvatskoj smatraju bosancem, izdajica. Jednostavno ne ide. Ako vec smatrate da ste mjerodavni komentarisati neciji patriotizam onda bujrum u nasu BiH pa opleti, nemoj to raditi milion metara od BiH. Ali izgleda su to prave patriote, a Damir koji ce voditi BiH za kikiriki je izdajica...
Nisam se uspio suzdrzati da ne odgovorim, nazalost.

emil02in
Kontakt:

Post Postao/la emil02in » 13 maj 2016, 21:40

pinoglavi je napisao/la:Normalno da je reprezentacija na prvom mjestu, pa i ja cu ga prvi kritikovati ako se budemo sramotili. Vise me nerviraju dvostruki arsini nasih navijaca, a pogotovo me nervira kad vidim nekoga iz dijaspore da komentarise kako je Mula izdajica. Zaista nista protiv tih ljudi, i treba da zaradjuju hljeb gdje god da su i nista oni ne vole manje BiH nego mi, jednostavno je paradoksalno da neko iz Atlante, 20god poslije rata da napomenem, pise kako je Mula, koji nikada u izjavama nije promovisao neko svoje "hrvatstvo" i kojeg u Hrvatskoj smatraju bosancem, izdajica. Jednostavno ne ide. Ako vec smatrate da ste mjerodavni komentarisati neciji patriotizam onda bujrum u nasu BiH pa opleti, nemoj to raditi milion metara od BiH. Ali izgleda su to prave patriote, a Damir koji ce voditi BiH za kikiriki je izdajica...
100% se slažem!
Ne vidim razlog da Damir ne može biti selektor,pogotovo ako je Ćiro bio selektor,poslije njega mogu svi doći u obzir!
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 13 maj 2016, 21:48

Može li bilo kakava diskusija proći bez dijaspore :facepalm: nisam ovdje da bih branio dijasporu ali posto nisam mogao dobiti posao u nekoj firmi od (tatini sinova) otišao sam trbuhom za kruhom!
Damir ima pravo da bude trener ali ne podržavam ga!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

lumani
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: Kosarkaski Savez Bosne i Hercegovine

Post Postao/la lumani » 13 maj 2016, 21:54

Ethel je napisao/la:
emir79 je napisao/la:
mercurial je napisao/la:Sturm nije Bosanac, vec Njemac po rodjenju. Nije Sturm rodjen u Tuzli nego Damir. Nije Sturm otisao igrati za ratnog protivnika nego Damir.

Uostalom Damir nije nikakav trener, a dajemo u ruke tom amateru ekipu sa 2 NBA igraca.
Upravo sam posao ovo napisati. Damiru je BiH sve dala, napravila ga kosarkasem, sta vise i trenersku karijeru je poceo opet u BiH.

Sumnjam da bi nakon neke pobjede sa reprezentacijom Hrvatske ikada podigao zastavu BiH, kao sto je to Catic skoro poslije svakog meca . Veci je Catic 100 puta Bosanac koji je rodjen u Njemackoj , nego ovaj rodjeni Tuzlak. I pored toga je Adnan dolazio u BiH i ponudio se da nas predstavlja na olimpijskim igrama, mnogo prije nego se poceo profesionalno boriti po njemackom zastavom, ali su mu rekli bolje ti je tam (ali u podcjenjivackom smislu)
A koga bi vi onda da nas vodi, sreca biralo se izmedju Trinkijerija, Barcokasa i Mulaomerovica pa mi izabrasmo Mulu.

Zna se da je nikakav trener, kao da radi taj posao vec 15 godina pa nema rezultata, mozda bas on sutra bude trener Barce, Reala, CSKA?
Taj "amater" je ako nista napravio bolju igracku karijeru od 99% nasih igraca.

Ako vam se ne svidja izbor, ne tjera vas niko da gledate, a ni da dolazite pogotovo.

Bih nije napravila od Damira kosarkasa nego Jugoslavija :!: :!: Lupate samo gluposti :arrow: Sturm je samo jedan primjer,ima ih milion drugih koji su Rodjeni npr u Svicarskoj pa se pljuju jer ne igraju za Bih.Nitko od vas ne zna razlog zasto ti neki nisu igrali za bih,ma svi oni mrze BIH a samo je vi volite jer upalite tv 5 puta godisnje kada igra repka.

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2016, 22:00

vrebac86 je napisao/la:Može li bilo kakava diskusija proći bez dijaspore :facepalm: nisam ovdje da bih branio dijasporu ali posto nisam mogao dobiti posao u nekoj firmi od (tatini sinova) otišao sam trbuhom za kruhom!
Nista protiv tebe a ni protiv dijaspore, procitaj post opet, i normalno da imas i ti pravo imati i napisati misljenje, moj post se odnosio na one koji iz udobnosti Njemacke, Austrije ili SAD-a meni u BiH pisu ko je izdajica a ko ne. U sustini mislim da niko nema pravo odredjivati tudji patriotizam pogotovo ukoliko zna veoma malo ili nista o toj osobi. O Damiru znate da je igrao za Hrvatsku, i to je to. Sta, kako pojma nemate. Sta, kako se ponasao poslije pojma nemate. Koju on drzavu smatra domovinom pojma nemate. Sve to govori da znate veoma malo i da na osnovu toga nije uredu mjeriti neciji patriotizam. Ako vec imate potrebu vagati tudji nivo patriotizma pometite ispred svoje avlije, pa onda opleti po tudjem patriotizmu.

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 13 maj 2016, 22:06

Selektor ima moju podršku ali Damir ne. Kao osobu ga, neću reći mrzim, već ne volim. Njegovi postupci će se mjeriti duplo više nego kod ostalih.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 13 maj 2016, 22:14

Damir je pokusao klub koji imitira naseg bivseg kosarkaskog velikana vratiti na stare staze slave i sada volontira na klupi nase reprezentacije. Koji je vas doprinos nasoj drzavi, o velike patriote?
Retoricko je pitanje i poenta da ne serete puno.

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2016, 23:04

emil02in je napisao/la:
pinoglavi je napisao/la:Normalno da je reprezentacija na prvom mjestu, pa i ja cu ga prvi kritikovati ako se budemo sramotili. Vise me nerviraju dvostruki arsini nasih navijaca, a pogotovo me nervira kad vidim nekoga iz dijaspore da komentarise kako je Mula izdajica. Zaista nista protiv tih ljudi, i treba da zaradjuju hljeb gdje god da su i nista oni ne vole manje BiH nego mi, jednostavno je paradoksalno da neko iz Atlante, 20god poslije rata da napomenem, pise kako je Mula, koji nikada u izjavama nije promovisao neko svoje "hrvatstvo" i kojeg u Hrvatskoj smatraju bosancem, izdajica. Jednostavno ne ide. Ako vec smatrate da ste mjerodavni komentarisati neciji patriotizam onda bujrum u nasu BiH pa opleti, nemoj to raditi milion metara od BiH. Ali izgleda su to prave patriote, a Damir koji ce voditi BiH za kikiriki je izdajica...
100% se slažem!
Ne vidim razlog da Damir ne može biti selektor,pogotovo ako je Ćiro bio selektor,poslije njega mogu svi doći u obzir!

da,mnogi zaboravljaju ko je i sta je ciro blazevic,ali on zna opsovati pred kamerama i reci kako je on bosanaci to je nekima simpatično,a ko imalo hoce da zna,zna ko je i sta je kreten miroslav blazević i šta je izjavljivao za vrijeme rata

filip13

Post Postao/la filip13 » 13 maj 2016, 23:07

pinoglavi je napisao/la:
vrebac86 je napisao/la:Može li bilo kakava diskusija proći bez dijaspore :facepalm: nisam ovdje da bih branio dijasporu ali posto nisam mogao dobiti posao u nekoj firmi od (tatini sinova) otišao sam trbuhom za kruhom!
Nista protiv tebe a ni protiv dijaspore, procitaj post opet, i normalno da imas i ti pravo imati i napisati misljenje, moj post se odnosio na one koji iz udobnosti Njemacke, Austrije ili SAD-a meni u BiH pisu ko je izdajica a ko ne. U sustini mislim da niko nema pravo odredjivati tudji patriotizam pogotovo ukoliko zna veoma malo ili nista o toj osobi. O Damiru znate da je igrao za Hrvatsku, i to je to. Sta, kako pojma nemate. Sta, kako se ponasao poslije pojma nemate. Koju on drzavu smatra domovinom pojma nemate. Sve to govori da znate veoma malo i da na osnovu toga nije uredu mjeriti neciji patriotizam. Ako vec imate potrebu vagati tudji nivo patriotizma pometite ispred svoje avlije, pa onda opleti po tudjem patriotizmu.
:thumbup:

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 14 maj 2016, 00:45

Being born in the Bosnian city of Tuzla, which he left as a refugee at the outbreak of Bosnian War, Mulaomerović wanted to represent newly formed Bosnia and Herzegovina national basketball team. The Bosnian team failed to see potential in Mulaomerović so he accepted the call from Petar Skansi, Croatia national basketball team manager.
:think:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 09:42

Greivis je napisao/la:
Being born in the Bosnian city of Tuzla, which he left as a refugee at the outbreak of Bosnian War, Mulaomerović wanted to represent newly formed Bosnia and Herzegovina national basketball team. The Bosnian team failed to see potential in Mulaomerović so he accepted the call from Petar Skansi, Croatia national basketball team manager.

skansi je bio selektor hrvatske 1992.,nisam siguran da je i kasnije,kad je mulaomerović počeo igrati za cibonu bio selektor

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 14 maj 2016, 09:44

filip13 je napisao/la:
Greivis je napisao/la:

skansi je bio selektor hrvatske 1992.,nisam siguran da je i kasnije,kad je mulaomerović počeo igrati za cibonu bio selektor
Direktor repke, ne selektor...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

filip13

Post Postao/la filip13 » 14 maj 2016, 09:46

Ethel je napisao/la:
filip13 je napisao/la:

Direktor repke, ne selektor...[/quote]

moja greška

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 14 maj 2016, 09:55

Ma jasno je da je Damir pakas, tu nema dileme. Maksimalno namazan, vidite mu valjda i na faci :D

Ali eto neka je dobio sansu, da vidimo sta zna..

cikazubo

Post Postao/la cikazubo » 14 maj 2016, 10:01

pinoglavi je napisao/la:Damir je pokusao klub koji imitira naseg bivseg kosarkaskog velikana vratiti na stare staze slave i sada volontira na klupi nase reprezentacije. Koji je vas doprinos nasoj drzavi, o velike patriote?
Retoricko je pitanje i poenta da ne serete puno.
Pini otkud ti da volontira, sto se tice kosarkaskog saveza da ne ispadnem sad prepotentan i slicno ali tu imam informacije iz prve ruke, daleko od toga da ce volontirati, i daleko od toga da je izabran zato sto se smatra kvalitetnim trenerom, odavno ovo nije naša reprezentacija vec reprezentacija odredjenog kruga ljudi, strasne su malverzacije se desile sa Draganom Bajicem koji bi hajmo reci gotovo pa volontirao i ciji je jedini zahtjev bio da ima strucni stab i ostalo osoblje sastavljeno od domacih trenera i radnika, Đikić je takodje bio u Sarajevu ali iz banalnih razloga do saradnje ne moze doci.. Dakle odbijes covjeka koji hoce jednog Pandzu za pomocnika i jos par trenera iz domaceg prvenstva, i odbijes dokazanog strucnjaka u regionu, da bi doveo jednog itekako diskutabilnog trenera, na stranu stvari oko igracke karijere, ali znam sta ljudi iz struke kazu za Damira, ali kao sto rekoh odavno ovo nije nasa reprezentacija i molicu Boga da se Mirza ne odazove, a Đedović svakako neće ne odgovara to ni BEU ni Pesicu i bayernu, pa cemo imat Renfroa kao zamjenu :roll:

Odgovori

Natrag na “Košarkaška reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.