PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Cocaine je napisao/la:Aco baci činove i dođi ovdje među raju. Ti ovdje pripadaš

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
A samo sam rekao samiru da me postedi, i odma prozivanje

Nad tobom sunce najljepše sja
Seelam brajto moj iz Sandzaka.joker90 je napisao/la:Selam svim prezivjelim!
Zadnja izmjena: DoeTz, dana/u 13 maj 2016, 23:07, ukupno mijenjano 1 put.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Brato zato sam i napisao. Ne znam za druge ali meni regulara vazda bioaleksandar_veliki je napisao/la:Ti makar znas da je Acika uvijek bio raje. Cinovi nisu bitni, vidis da me j... u zivotu. Jucer sam od onih, danas od ovih, sutra od ko zna kojih.Cocaine je napisao/la:Aco baci činove i dođi ovdje među raju. Ti ovdje pripadaš
A ove ostalo ko yebejoker90 je napisao/la:Selam svim prezivjelim!
Aco ako ikako možeš vrati nam mukija, on je duša ovog dijela foruma!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
[youtube][/youtube]
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nema mukija, nema vise ko prolaziti kroz nas. 
♥ ce moje, kao i tvoje, vjecno da kuca za bordo boje!
Sto editova post, ko nas je pljuvao i đe?DoeTz je napisao/la:Seelam brajto moj iz Sandzaka.joker90 je napisao/la:Selam svim prezivjelim!
Za palu bracu ide Fatiha, za ove zive selam!aleksandar_veliki je napisao/la:Pozdravi i rahmetlije i ranjene, oni su medju gostimajoker90 je napisao/la:Selam svim prezivjelim!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Alejkumu selam djokac!
Aco kako si imao srca svoje Željovce banovat?
Jesul svi preselili il ima nade za neke?
@Aerials why?
Aco kako si imao srca svoje Željovce banovat?
@Aerials why?
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- amazon
- Kontakt:
Tu sam ja, ne brini se.wobly92 je napisao/la:Alejkumu selam djokac!![]()
Aco kako si imao srca svoje Željovce banovat?Jesul svi preselili il ima nade za neke?
@Aerials why?
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Aerials brajto, kaze da smo skupina neizivljene djecurlije.joker90 je napisao/la:Sto editova post, ko nas je pljuvao i đe?DoeTz je napisao/la:Seelam brajto moj iz Sandzaka.joker90 je napisao/la:Selam svim prezivjelim!
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Ti si uradio pravu stvar sto ih niste prenosili na pripremama, vec si tad predvidio kako ce izgledati igra Zelje i nisi zelio unositi nervozu medju navijace na polusezoni kada su bili u euforiji, samo si neshvacenaleksandar_veliki je napisao/la:Rekao sam vec, vecinom su ranjeni. Do njih je, oni ce biti ti koji ce odrediti koliko će im oporavak trajatiwobly92 je napisao/la:Alejkumu selam djokac!![]()
Aco kako si imao srca svoje Željovce banovat?Jesul svi preselili il ima nade za neke?
. Cuj moje Zeljovce. Ja sam od onih koji navija za one koji vise novca ponude
Svako ima pravo na misljenje, a isto tako mi imamo pravo da to misljenje nabijemo na qrac!DoeTz je napisao/la: Aerials brajto, kaze da smo skupina neizivljene djecurlije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Slazem se u potpunosti ! Samo me razocarala, mislio sam da je jedna od nasjoker90 je napisao/la:Svako ima pravo na misljenje, a isto tako mi imamo pravo da to misljenje nabijemo na qrac!DoeTz je napisao/la: Aerials brajto, kaze da smo skupina neizivljene djecurlije.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
- amazon
- Kontakt:
Hocemo stream sutra s treninga ili bojkotujem temu
broj klikova smanjujem na 10 
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Ne znam iskreno ni ko je @Aerials, al eto..DoeTz je napisao/la:Slazem se u potpunosti ! Samo me razocarala, mislio sam da je jedna od nasjoker90 je napisao/la:Svako ima pravo na misljenje, a isto tako mi imamo pravo da to misljenje nabijemo na qrac!DoeTz je napisao/la: Aerials brajto, kaze da smo skupina neizivljene djecurlije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.