joker90 je napisao/la:Klaudio*
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ko će dočekat utakmicu sutra 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Dovedemo igrača iz Tanzanije, čovjeka koji je igrao fudbal na blatu,a ne na travi. Trpimo ga na treninzima,plaćamo ga,ne odigra minute,damo ga Travniku,nabusi nas,sad jos treba da nas sa Slobodom i Zrinjskim buši. Bravo.
Sabrine mi moje!
Naravno. Raskidanje onakav ugovor na svoju stetu samo pokazuje koliki je peofesionalac i zaljbljenik u nas klub. On ce izvaditi dozivotnu clansku.joker90 je napisao/la:Da li ce Stepanov produziti clansku na ljeto?![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Aco evo ga bez padobranaDoeTz je napisao/la:Sta uradi ovaj na 3:20Memara je napisao/la:
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Kakav si ti pacenik. Iskreno mi te je zaoobiteljskicovjek je napisao/la:Sta ima levatino, znam ti na poslu jelde ublehoEvander je napisao/la:Josip Brekalo, 1998. godiste. Dinamo ga prodao Wolsburgu za 7+3 miliona eura.
E to je posao.
A mi kontamo da je Duljevic talent sa 23 godine
Catakovic nam premlad
Otvori temu Evander i tamo pisi, jer jedino o tome i pises
Cuj Radovac i Rustemovic...oni mogu igrati u Olimpicu sa Kenanom Handzicem...to je otprilike taj nivo...hilmo je napisao/la:Ekipa za narednu sezonu
Rezerve: Plakalo, Kallasi, Berberović, Mujakić, Rastoder, Emerson, Veladžić, Herić, Vazda, Krajušnik, Gljiva, Osmanović, Čataković, Hadžić.
U slučaju, a veoma izvjesne, prodaje Duljevića potrebno nam je desno krilo, ili Herića istrpiti na toj poziciji i od njega napraviti dobrog igrača.
E sad, ne zatvarati vrata dobrim igračima, i ukoliko neko iskoči a mogao bi odmah uletiti u prvih 11, bujrum.
Biće to sve u redu.
Kojeg Olimpica ?
igrac Drine i zamalo igrac juniora Zenita nemaju sta traziti pored Ledeta i Vukomanovica.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
- PitarBordo
- Kontakt:
Piše fino već izgubljena utakmica. A onvakvim slabljenjem odbrane i promjenom formacije (3 u odbrani, 4 u napadu - koji nije mogao ništa napraviti, i sve to kod 2-0) kad se sve sagleda u tom trenutku to se nikako nije smijelo desiti. A mani me zamjene teza. Plus napad pojačavao sa Ševkom, koji osim gola raspalom Veležu ništa nije pokazao od prošle godine. Hurta je kod 2-0 izvršio taktičko samoubistvo, i samo napravio još veću štetu, jer bilo je očigledno da mi ne možemo do boda u tom trenutku. A nekako je lakše progutati 2-0 nego 4-0.GangEvil je napisao/la:A sta je trebao raditi u situacji gdje nam treba 1 bod, a gubimo 2:0...mozda vaditi napad i pojacavati odbranu?PitarBordo je napisao/la:Hurtić je direktno svojim odlukama zaslužan za jedan od najvećih i najtežih poraza. Kod već izgubljene utakmice, što se vidjelo iz aviona vadio je odbranu i uvodio napad. Tipa Ševko mu tu trebao da bude prevaga lik osim raspalom Veležu nikome nije zaprijetio po' godine. Bojim se priprema i ponavlja se ljeto jao i prethodna dva. Samo što ovaj put nemamo kredit titule na početku sezone. Mislim da je ovo ponavljanje iste logike koja se dokazala pogrešnom najveći šamar raji.
Samo Saraj'vo.
ni ja ne podrzavam Hurtica, al ne mozete njeg krivit sto niko nije doveo zadnjeg veznog iako smo svi znali i govorili da treba. Ne mozete njega krivit sto Sloboda skoro na svakoj poziciji ima kvalitetnijeg igraca, ne mozete ga krivit ni zbog tog sto je uvodio napadace a izbacivao odbranu, jer da to nije uradio onda ne bi imao muda po vama?!PitarBordo je napisao/la:Piše fino već izgubljena utakmica. A onvakvim slabljenjem odbrane i promjenom formacije (3 u odbrani, 4 u napadu - koji nije mogao ništa napraviti, i sve to kod 2-0) kad se sve sagleda u tom trenutku to se nikako nije smijelo desiti. A mani me zamjene teza. Plus napad pojačavao sa Ševkom, koji osim gola raspalom Veležu ništa nije pokazao od prošle godine. Hurta je kod 2-0 izvršio taktičko samoubistvo, i samo napravio još veću štetu, jer bilo je očigledno da mi ne možemo do boda u tom trenutku. A nekako je lakše progutati 2-0 nego 4-0.GangEvil je napisao/la:A sta je trebao raditi u situacji gdje nam treba 1 bod, a gubimo 2:0...mozda vaditi napad i pojacavati odbranu?PitarBordo je napisao/la:Hurtić je direktno svojim odlukama zaslužan za jedan od najvećih i najtežih poraza. Kod već izgubljene utakmice, što se vidjelo iz aviona vadio je odbranu i uvodio napad. Tipa Ševko mu tu trebao da bude prevaga lik osim raspalom Veležu nikome nije zaprijetio po' godine. Bojim se priprema i ponavlja se ljeto jao i prethodna dva. Samo što ovaj put nemamo kredit titule na početku sezone. Mislim da je ovo ponavljanje iste logike koja se dokazala pogrešnom najveći šamar raji.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
[youtube][/youtube]
Titula na Koševu !
Titula na Koševu !
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja ga uopšte ne optužujem. Samo smatram da je ostavljanje njega ponavljanje iste greške treći put. Radnik je tu istu Slobodu zaključao u potpunosti i doveo do ludila. A i od njih Sloboda ima na skoro svakoj poziciji kvalitetnijeg igrača. U onakvoj situaciji mislim da je svima bilo jasno da je slabljenje odbrane koja je inoako ranjiva i to onako rano - bilo ravno zabijanju namjernog autogola.zlo87 je napisao/la:ni ja ne podrzavam Hurtica, al ne mozete njeg krivit sto niko nije doveo zadnjeg veznog iako smo svi znali i govorili da treba. Ne mozete njega krivit sto Sloboda skoro na svakoj poziciji ima kvalitetnijeg igraca, ne mozete ga krivit ni zbog tog sto je uvodio napadace a izbacivao odbranu, jer da to nije uradio onda ne bi imao muda po vama?!
Samo Saraj'vo.
Sve kritike koje iznosimo protiv Hurtica imaju za cilj da budu opomena da se dosadasnje greske i u taktici i u transfer politici vise ne desavaju. Eto sansa mu je data pa nek nas demantuje.
Toni Jovic, Veldin Muharemovic i Dusan Hodzic ce biti slobodni ovo ljeto. MORAJU SE DOVESTI !
Toni Jovic, Veldin Muharemovic i Dusan Hodzic ce biti slobodni ovo ljeto. MORAJU SE DOVESTI !
SARAJEVO
Svi na Kosevo Dinokio i ekipa su u lozi da im ye8emo mameMajkl je napisao/la:SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
Je li i majkl u lozi ?zagorski je napisao/la:Svi na Kosevo Dinokio i ekipa su u lozi da im ye8emo mameMajkl je napisao/la:SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
SARAJEVO
Zapad u Napad jaci nego NATO !zagorski je napisao/la:Svi na Kosevo Dinokio i ekipa su u lozi da im ye8emo mameMajkl je napisao/la:SVI NA KOSEVO IGRA SARAJ'VO
Halalite na offtopic.
Jel ovo Ibrak?

Jel ovo Ibrak?

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Napapijri, prijeratni mangup i 20 gostiju.