Bilo je fenomenalno cuti kako su normalni navijaci izvizdali onu grupicu huligancina svaki put kad bi ovi poceli sa vrijedjanjem.

Možda su Izbori najbolje riješenje?SiamoNoi je napisao/la:Toliko mi se gadi ovo smeće od praonice novca da mi se vise ne spominju ni najnovije frizirane brojke oko financija ni psihopatovo "podnošenje ostavke" skoro dva mjeseca nakon sto ju je podnio ni ostale eskapade na dnevnoj bazi.Bolestan narod.Definitivno potpuni reset.
Za što kad je sve bajno? Istina da nedostaje 300 mil kuna, ali who cares dok je dupla kruna tu.vedoz je napisao/la:Možda su Izbori najbolje riješenje?SiamoNoi je napisao/la:Toliko mi se gadi ovo smeće od praonice novca da mi se vise ne spominju ni najnovije frizirane brojke oko financija ni psihopatovo "podnošenje ostavke" skoro dva mjeseca nakon sto ju je podnio ni ostale eskapade na dnevnoj bazi.Bolestan narod.Definitivno potpuni reset.
Moglo se to i ocekivati. UEFA rijetko odustaje od svijih nauma.KingJamesMVP je napisao/la:Ademiju potvrđena kazna od 4god. Velika šteta, stvarno velika
Mamić je... nemam riječi za njega.Signore je napisao/la:Cijena transfera - 7 milijuna eura + 20% od iduce prodaje
Brekalo potpisao do 2021.
Da. I to je konacni popis, nema prosirenog pa da netko otpadne. Od golmana idu on, Sportingov Rui Patrício i Lyonov Anthony Lopes. Tesko da ce dobiti i minutu, ali i treci golman reprezentacije nije mala stvar. Nadam se da ce ostati u Dinamu dok se Semper i Livakovic jos ne razbraneKingJamesMVP je napisao/la:Eduardo ide na Euro sa svojim Portugalom
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.