Ja bi isao i danas realno sa tenisom, mislim da nece favoriti ispustati seta:
Djokovic - Nishikori 2:0
Dobar je Kei u zadnje vrijeme, prilicno pouzdan, ali je uvijek choker protiv Noleta, kvote su izmedju 1,4 - 1,5, ako nadjem na svojim stranicama vecu od 1,45 ide odmah na tiket!
Murray - Pouille 2:0
Ovo je Pouilleu vrh, igra dobro u zadnje vrijeme, ali je ovdje zalutao ko Crvenkapica u sumi, i dobro ce doci Andyju malo da se odmori pred finale da ga na brzaka ispreskace, jer je imao zadnjih par meceva relativno teskih. Kvote 1,25 - 1,35, po meni od 1,33 isplativo.
Muguruza - Keys 2:0
Susret dvije vrlo kvalitetne mlade teniserke, s tim da je Keys mnogo sklonija oscilacijama. Obje imaju poprilicno slican agresivni stil, sto bi trebalo vise pasati Spanjolki, koja ne preferira extra pokretljive omalene teniserke a to Keys sigurno nije. Postoji po meni manja sansa ako sta uradi Keys da ce to biti eventualno u sretnom nekom scenariju 1. set za nju ili over gemova u 1.setu preko 10,5 mozda, Mugu ako je slomi u 1. setu onda ce se zavrsiti 2:0 90%! Kvota oko 2 za 2:0 ja sam je uzeo, ni 1 na Garbinu nije los 1,45
Serena - Begu 2:0
Vrlo smijesna scena sinoc, cijeli dan sam zelio igrati Serenu 2:0 i bio sam ubijedjen da je mec oko 20:30 ili 21:00 i negdje tu izmedju krenem na mobilnom da trazim taj par, nigdje ga, rovim ja rovim, kad ono vidim na flashscore zavrseno vec 2:0 za 53 minute. Znao sam da ce se Serena dobro revansirati Kuznetsovoj za onaj poraz. Begu je vrlo dobra teniserka, i valjala mi je na zadnjih par turnira, ali zao mi je veceras nema sansi. Serena najvise voli da dokazuje ko je Bog i batina protiv ovakvih u usponu. Kvote 1,4 - 1,5 nisu lose
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!