Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
BATE je odličan primjer za nas ovde, da možda možda se desi kakvo čudo i ovdje. Za nadat je se 
NK Široki Brijeg
- plavousrcu
- Kontakt:
Nema terorije da im je proracun bio 500.000 kada su dohvatili Ligu prvaka. Imamo li kakve dokumente, dokaze, tekst iz Bjelorusije ili se oslanjamo na blog.
Mislim da su bile priče da im je budžet bio 1.5-2 miliona evra, tako da mislim da je ovaj tekst ipak malo preuveličan.
Početak priče je 0,5 ME a ne kad su ušli u LP. Smisao priče je da su za par godina od tih 0,5 mil došli do LP.
Nigdje glasnijih 2,5 % antifašista ko u Bosni!
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
kakve su kalkulacije u borbi za opstanak, tj Vitez, Olimpic i Bojac
sta ako Olimpic i Bojac zavrse s istim brojem bodova, ko je donji
mada, ako bude posteno, ispada Olimpic
Fakat,zadrzali cijeli tim mahom reprezentativci Bjelorusije sa tim proracunom je u krajnju ruku diskutabilno.plavousrcu je napisao/la:Nema terorije da im je proracun bio 500.000 kada su dohvatili Ligu prvaka. Imamo li kakve dokumente, dokaze, tekst iz Bjelorusije ili se oslanjamo na blog.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Jel tamo onaj Lukasenko predsjednik države... Ako jeste onda mislim da nije nemoguće da su sa ovim proracunom to uspjeli jer tako to ide u totalitarnim režimim.... Igraš za onoliko para koliko ti ja kažem i ostaješ do kad ja kazem u klubu...a svi znamo da su duge i crne noći u Bjelorusiji, sjevernoj Koreji i tako to....tamo igraš za državu i klub...kakva crna lična promocija i milionski transferidzabula je napisao/la:Fakat,zadrzali cijeli tim mahom reprezentativci Bjelorusije sa tim proracunom je u krajnju ruku diskutabilno.plavousrcu je napisao/la:Nema terorije da im je proracun bio 500.000 kada su dohvatili Ligu prvaka. Imamo li kakve dokumente, dokaze, tekst iz Bjelorusije ili se oslanjamo na blog.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
- Tristan
- Kontakt:
Nije u Bjelorusiji nikakav totalitarni rezim, to ti je obicna americka propaganda jer je Bjelorusija najveci ruski saveznik. Smeta im sto Lukasenko predugo vlada, a ne smeta im Djukanovic u Crnoj Gori jer je americki igrac.staragarda je napisao/la:Jel tamo onaj Lukasenko predsjednik države... Ako jeste onda mislim da nije nemoguće da su sa ovim proracunom to uspjeli jer tako to ide u totalitarnim režimim.... Igraš za onoliko para koliko ti ja kažem i ostaješ do kad ja kazem u klubu...a svi znamo da su duge i crne noći u Bjelorusiji, sjevernoj Koreji i tako to....tamo igraš za državu i klub...kakva crna lična promocija i milionski transferidzabula je napisao/la:Fakat,zadrzali cijeli tim mahom reprezentativci Bjelorusije sa tim proracunom je u krajnju ruku diskutabilno.plavousrcu je napisao/la:Nema terorije da im je proracun bio 500.000 kada su dohvatili Ligu prvaka. Imamo li kakve dokumente, dokaze, tekst iz Bjelorusije ili se oslanjamo na blog.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Bjelorusija, zemlja sa stopom nezaposlenosti od 1%, logicno da to nekome smeta i da se podtura pod nos da ne valja
A BATE je prodavao igrace u Njemacku, Rusiju, Francusku, Tursku, Izrael, Ukrajinu Poljsku, a bilo je njih koji su otisli i za milijune tako da ta prica ne pije vodu. Uostalom, klub su koji je redovan u Europi, sigurno daju dobru placu pa nije bas da bi se igracima zurilo da odu.
Sutra ispadaju 2 kluba koji nemaju publike nemaju tradiciju ma ono totalno 2 kluba koji ce bit vrlo brzo zaboravljeni i tesko ce se vratit nazad.Olimpik i Slavija.Za nas grad 2 kluba sasvim dovoljno.

EURO 2016 - Takmičenje
Dobio sam dozvolu od admina da napravim jednu malu reklamu na forumu za ovo takmičenje koje ću predstaviti u daljem tekstu. Nakon što smo održali prvo takmičenje za Svjetsko prvenstvo u Južnoj Africi 2010. godine pa onda SP 2014 i EURO 2012 došli smo na ideju da napravimo ovo takmičenje i za EURO 2016 koje se održava u Francuskoj. Takmičenje je pojedinačno da odmah znate. Na ovom takmičenju prognozirate čitav žrijeb tokom prvenstva i sami krojite dalje takmičenje po vašem mišljenju. Takođe i po vašem mišljenju prognozirate pobjednika. Prošla tri takmičenja koja smo organizovali imali su veliku brojnost tako da se nadam da će i ovo takmičenje imati veliki odziv. Postavit ću vam dvije teme gdje imate sistem bodovanja i temu gdje postavljate svoju prognozu po šablonu koji je postavljen na prvoj stranici teme. Za sva dodatna pitanja se možete obratiti na temi za prognozu i u inbox meni ili korisniku @123456.
Sistem bodovanja: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=6245 (Prvi post)
Tema za prognoze: http://forum.sportsport.ba/viewtopic.php?f=52&t=8732 (Šablon za prognoze,drugi post)
Ma šta nam kažeš!? Ti rođeni sarajlija pa pišeš tvoj grad!? I piše se Olimpic a ne Olimpik. Zna se ko će najviše žaliti za ispadajem ovog kluba ako se sutra to desi. Nema više unaprijed šest bodova upisanih. Onda će i liga biti regularnija a ne kvalitetnija.Alipasino je napisao/la:Sutra ispadaju 2 kluba koji nemaju publike nemaju tradiciju ma ono totalno 2 kluba koji ce bit vrlo brzo zaboravljeni i tesko ce se vratit nazad.Olimpik i Slavija.Za nas grad 2 kluba sasvim dovoljno.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Chinaglia je napisao/la:kakve su kalkulacije u borbi za opstanak, tj Vitez, Olimpic i Bojac
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Nije u Bjelorusiji nikakav totalitarni rezim, to ti je obicna americka propaganda jer je Bjelorusija najveci ruski saveznik. Smeta im sto Lukasenko predugo vlada, a ne smeta im Djukanovic u Crnoj Gori jer je americki igrac.[/quote][/quote]
Zaista ova vaša propaganda je smiješna. Preko 20 godina. Dokle više?
Zaista ova vaša propaganda je smiješna. Preko 20 godina. Dokle više?
Besic je napisao/la:
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Previše se vjeruje RadnikuBesic je napisao/la:
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Premalo se vjeruje Slobodi.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Sprema li se fešta u Banja Luci? Ruske zastave,gostovanje Ljubiše Vasiljevića, spomen o 1389. godini?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.