FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ne igraju za klikere nego za pare i to dobre pa im se može psovat do nerealnih granica .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Ne valja kad psujemo upravi, ne valja kad psujemo igracima... Pa kome cemo psovat ? Ko je zasluzio da mu se psuje ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ove nazovi profesionalce treba voditi u rudnik mrkog uglja svake sedmice , posebno Samira . Nek vidi da se i njima psuje isto ko i njemu samo što on to psovanje bolesno naplaćuje .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
A to što gubimo živce, što se nerviramo svaku yebenu utakmicu, što nisam ove sezone rahat utakmicu nikako gledao, što plaćamo najskuplje karte u državi i gledamo propalog abortusa sa brojem 9 i vječnog talenta sa brojem 88, to što nam je Sloboda nabila komplekse, to što smo izgubili oba derbija ove sezone, to što nećemo otići u Evropu, to ništa je li ? Ja ne idem po gostovanjima, a šta je sa rajom koja svaki drugi vikend plaća prevoz i sl.? Boli me kyrac za naše manekene. Sve im yebem i što imaju i što nemaju. Yebem Almiru Bekiću onaj audi, yebem Radovcu nargile njegove i yebem Dulji sve p3dersko. Yebem mater i onima što ih brane.
SARAJEVO
Djesi ti prije yebavo?
Silovatelji tastature...
Silovatelji tastature...
Vjerujem da ima ljudi koji bi izginuli da im se psuje svih 90 min al za one pare sto nehljebi primaju . Al kakvi su to mentalni sklopovi pa ih to ne može motivisat makar malo ... neuginuli fetus i projekt hajd što ne znaju nisu oni krivi al majku mu kako vas ne motivse bilo sta pa vidis da te hoce pojest sa tribine trci yebote udaraj bori se , pa stani na sekundu i vidi kako živi 99% Ljudi oko tebe i da možeš zavrsiti isto pa ubijaj se da imas bolje ili da ti ostane isto . Al ne ono bahato bez motiva obaljuje se po terenu , a neko bi život dao samo da bi bio na njihovom mjestu i još se nađe pa prigovori . Ma marš.
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 14 maj 2016, 18:39, ukupno mijenjano 1 put.
Hahaha koji zakljucak. Igracima se ne treba psovati, to je bolesno. Rukovodioci zasluzuju psovke. Vi sto dodjete na tekmu samo da bi psovali ostanite kuci zivi bili...
A evo dok smo imali koliko-toliko dobre igrače (Krste, Tatomirović, Puzigaća, Stepanov) gubili smo od Slavije, Mladosti, nikad goreg Željezničara. Ko je tu bio kriv. Zašto je gospoda šetala po terenu?Lakoste je napisao/la:Hahaha koji zakljucak. Igracima se ne treba psovati, to je bolesno. Rukovodioci zasluzuju psovke. Vi sto dodjete na tekmu samo da bi psovali ostanite kuci zivi bili...
SARAJEVO
Ma ko da ima svrhe ovdje da im psujem,nema ama bas nikakve ako mislim.psovat uzivo cu,nije lh tesko naci,al valjda se onda stisnu m... uzivo pa nista ipak lakse je na forumu
- bordoakapitar
Ako neko misli da jsu Okic, Kramar, Bekici, Harba, Cesar... igraci za Sarajevo, onda sa takvim likom nemam sta pricati o fudbalu. Isto tako onome ko dozvoli i omoguci ovim igracima da igraju za FCS mogu samo izraziti protest i negodovanje na nacin da im yebem sve po spisku... Bio bih presretan da to procitaju!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sutra svi ns Kosevo da pruzimo podrsku i da pobjedimo.SVI NA KOSEVO 17 h
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Davačpodrškemiranbudi
Moze li mi neko objasniti koja je satisfakcija psovati igracima koji igraju srcem i daju maksimum? Taj Radovac kojeg psujete svaku utakmicu ostavi srce na terenu, iako je van forme ide galvom na kopacku(imao je ovaj potez u Tuzli).Opcenito, ova ekipa igra srcem al srcanost ne moze da zanemari igracke nedostatke pa dodje do horskog psovanja, sto je pogresno.
I da ye8emo sve dinokiu i njegovim poltronima!Majkl je napisao/la:Sutra svi ns Kosevo da pruzimo podrsku i da pobjedimo.SVI NA KOSEVO 17 h
Igracima ne psovati,ali dinokiu,njegovim pajdasima i posebno njegovim poltronima treba sve od-do!
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ja bi molio @admina da posalje na hladjenje ove sto psuju. Bez ikakvog razloga to rade. Ovo je javni forum, i gadi mi se kad ovo moram citati. I meni se omakne nekad, ali ovo nije 'da im se omaklo' nego sa namjerom. Ne zelim da to citam. Koja nekultura, fuj fuj fuj.
Lako je psovati, de napisite sta normalno, kakvu normalnu diskusiju da vodimo. Izgleda da je @evander bas previse ozbiljno shvacen, i sad svi furaju neki njegov stil - pljuj po bilo cemu...
Lako je psovati, de napisite sta normalno, kakvu normalnu diskusiju da vodimo. Izgleda da je @evander bas previse ozbiljno shvacen, i sad svi furaju neki njegov stil - pljuj po bilo cemu...
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
muhamedhulk je napisao/la:Ja bi molio @admina da posalje na hladjenje ove sto psuju. Bez ikakvog razloga to rade. Ovo je javni forum, i gadi mi se kad ovo moram citati. I meni se omakne nekad, ali ovo nije 'da im se omaklo' nego sa namjerom. Ne zelim da to citam. Koja nekultura, fuj fuj fuj.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.