SP - Grupa C
Moderator/ica: admin
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
Re: SP - Grupa C
spasi se mi tiket ameri, igrao sam X 
hajmo usa
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih
marsej mali tim
mrs sudija ****
marsej mali tim
marsej mali tim
hahaha cist gol poništiše amerikancima...sudija iz cista mira poništi gol ljudima
hahahha
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Dobra utakmica pravo, jedna od boljih dosad na prvenstvu sa puno golova i prekrasnih poteza. Hajmo Janezi 
The Lions are prepared... AVFC!
sto daju ovim sudijama iz sejsela i tih banana drzava da sude
marsej mali tim
marsej mali tim
a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada

a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
PRESMIJESNE SUDIJE.. Hocemo Novu Panića.
Padoh na Amerima radi gluposti. CCC
Padoh na Amerima radi gluposti. CCC
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada![]()
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
gdje samo nadjose ovoga sudiju. da su ga pitali nakon ponistenog gola zasto ga je ponistio, covjek ne bi znao. boze sacuvaj.
jesi ti gledao tu utakmicu...sudac je od nogometa napravio balet..Genghis je napisao/la:Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
a da ne komentiram zuti karton findleyu nakon sto ga lopta gađa u glavu..bruke i jada![]()
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Ma yebo jenkije
ali fakat su ih sudije sad naguzile
ništa onaj crni sudija, poništi ljudima cist gol i boli ga briga...ovi kreteni se ne znaju ni buniti na ocitu nepravdu
yebo lud zbunjenog.
yebo lud zbunjenog.
Zadnja izmjena: drop, dana/u 18 jun 2010, 18:03, ukupno mijenjano 1 put.
"To govori da uopce nemamo sta raspravljati o spanskim klubovima jer one koje ti nazivas spanskim su u sustini engleski klubovi". - Paja
Kartoni su bili sasvim opravdani, cak je neke startove sa ledja tolerisao, nije njegov problem sto su se njemci odlucili sa mesarsku taktiku.Kevin je napisao/la:jesi ti gledao tu utakmicu...sudac je od nogometa napravio balet..Genghis je napisao/la:Sta fali sudjenju na prvoj utakmici?Kevin je napisao/la:a jada i cemera od suđenja u obje danasnje utakmice..a nama jadni nasi bh suci..za ovakve ko sto je ovaj iz neke žnj države naši su Coline, poništi im čist gol, ljudi faula nisu napravili, jedino ko je faule pravio bili su slovenci..
★ 32 SCUDETTI ★ VINTI SUL CAMPO ★
Ovaj Kulibali je lud k'o kupus. Svaka cast Amerima na drugom poluvremenu. Najbolje poluvrijeme jednog tima dosad.
Zasluzili su da pobjede. Nadam se da ce proc grupu sa Englezima, jer Slovenci su jad i cemer. :ugeek:
EDIT: Imate temu "SP - Grupa D" pa raspravljajte kakvo je bilo sudjenje na prvoj utakmici.
Zasluzili su da pobjede. Nadam se da ce proc grupu sa Englezima, jer Slovenci su jad i cemer. :ugeek:
EDIT: Imate temu "SP - Grupa D" pa raspravljajte kakvo je bilo sudjenje na prvoj utakmici.
Zeljeznicar za zivot cijeli !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
Roger, Manning, Kobe, Juninho Simply the Best !
X mi bas pase
vec veceras gajbu kronenbourga i tri boda englezima
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Joj kad im zabiberi Belhadj.steve-o je napisao/la:X mi bas pasevec veceras gajbu kronenbourga i tri boda englezima
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
EdinTM87 je napisao/la:Ovaj Kulibali lud k'o kupus. Svaka cast Amerima na drugom poluvremenu. Najbolje poluvrijeme jednog tima dosad.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
hehe belhadj ludjak, onaj radosavljevic vec zna za belhadja dvaput ga kopackom alzirac u nos gadjao u prvoj utakmicaMonolog je napisao/la:Joj kad im zabiberi Belhadj.steve-o je napisao/la:X mi bas pasevec veceras gajbu kronenbourga i tri boda englezima
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Rekao bih ČAD.harishp je napisao/la:EdinTM87 je napisao/la:Ovaj Kulibali lud k'o kupus. Svaka cast Amerima na drugom poluvremenu. Najbolje poluvrijeme jednog tima dosad.
Zasluzili su da pobjede. Nadam se da ce proc grupu sa Englezima, jer Slovenci su jad i cemer. :ugeek:Kako se naziva repka,koja nije u stanju da pobjedi cemer i jad.
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.