Nikakav problemboccaccio je napisao/la:Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Nikakav problemboccaccio je napisao/la:Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce

Evo u plavom kvadratićuMostar47 je napisao/la:neka mi netko kaže koji su sve igrači bili na prozivci,koliko je novih došlo?

SEYO dž.š.Seyo_TM je napisao/la:Nikakav problemboccaccio je napisao/la:Hvala Seyo sto si uslisio molbu i vratio nam sunce

. Mnogo se imena spominje, bićemo jači nego ikada!!!
  . Mnogo se imena spominje, bićemo jači nego ikada!!!  , dobro malo je euforija ufatila, ali bez zeze, bićemo najveći kandidat za titulu, ali i za duplu krunu
 , dobro malo je euforija ufatila, ali bez zeze, bićemo najveći kandidat za titulu, ali i za duplu krunu . Ma biće sve jasnije za par dana, ja samo znam da ćemo biti jači nego prošle sezone, još smo prošle sezone imali slabu jesen, jer se ekipa tek upoznavala, a bljesnuli su na proljeće. Europa, mah ja to smatram trenutno dodatnim utakmicama od kojih će klub klepit dobru lovu i ta će mu lova samo pomoći, obrukati se nećemo, a uz malo sreće, možemo u 3. pretkolo i imali bi još 4 zagarantovane utakmice u Europi. Željo se tek diže na noge, i ako ovako nastavimo, postat ćemo stabilan klub, kojem će ambicije biti grupne faze europskih takmičenja. Naravno, to je želja svih nas i dan-danas, ali nedostatak sreće i velika nepravda kad igramo protiv velikih klubova nas ograničavaju da napravimo korak više - grupnu fazu. Nije nemoguće, ali je teško.
 . Ma biće sve jasnije za par dana, ja samo znam da ćemo biti jači nego prošle sezone, još smo prošle sezone imali slabu jesen, jer se ekipa tek upoznavala, a bljesnuli su na proljeće. Europa, mah ja to smatram trenutno dodatnim utakmicama od kojih će klub klepit dobru lovu i ta će mu lova samo pomoći, obrukati se nećemo, a uz malo sreće, možemo u 3. pretkolo i imali bi još 4 zagarantovane utakmice u Europi. Željo se tek diže na noge, i ako ovako nastavimo, postat ćemo stabilan klub, kojem će ambicije biti grupne faze europskih takmičenja. Naravno, to je želja svih nas i dan-danas, ali nedostatak sreće i velika nepravda kad igramo protiv velikih klubova nas ograničavaju da napravimo korak više - grupnu fazu. Nije nemoguće, ali je teško.cemu strah manijace,sredit ce to nijaz..Baja_Zvjerka je napisao/la:Mene je samo strah da nas UEFA ne ukine, i nicega vise. O sastavu i ne razmisljam, nego samo molim Boga da dobijemo nekog lakseg u ponedjeljak, ali opet pod uslovom da UEFA-i ne dodjemo do grla.

To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.

Nije jos zavrsio papirologiju!Fk_zeljo_1921 je napisao/la:To znaci da je 100% zavrsio papire sa RusimaDino_TM je napisao/la:Bio Zeba !
Imate vijest na pocetnoj.