Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Cuj Higuain panj, pa lik je igracina
sjeti se da ne kontas nista 
al' ne mogu ti zamjerit'
al' ne mogu ti zamjerit'
Pomislio sam da će se vratiti u FKŽ kad sam pročitao naslov da ide u klub za koji odmalehna navija, kad ono mrka kapa - ide u Milan. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Frajer prekucava ligu, dao dva puta vise golova od pratioca, a ne igra u najboljoj ekipi... Ti ga nazvao preplacenim panjem. Kontam ja, kontam...Chinaglia je napisao/la:sjeti se da ne kontas nista
al' ne mogu ti zamjerit'
Chini styleSlevinKelevra je napisao/la:Frajer prekucava ligu, dao dva puta vise golova od pratioca, a ne igra u najboljoj ekipi... Ti ga nazvao preplacenim panjem. Kontam ja, kontam...Chinaglia je napisao/la:sjeti se da ne kontas nista
al' ne mogu ti zamjerit'
PS ne kontas, navrati na Serie A podforum, pa ces skontat'
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Yebiga, ako je sarkazam ili imate neke interne sale, onda OK... samo sto je ovo podforum repke... ovdje ne vrijede.Chinaglia je napisao/la: Chini style![]()
PS ne kontas, navrati na Serie A podforum, pa ces skontat'
Dzeki samo Englezi odgovaraju jer TU ima puno zicera ostalo nema sansi.On nemoze vise driblat sprintat Dakle samo zicer.
Previse se on poceo druziti sa Ibricicem i sa njim ici po cajkama. Mogao bi zavrsiti u Iranu ko Senijad ako nastavi ovako igrati.
Sve samo strucnjaci na ovom forumu hahaha vi znate moze li on driblati i sprintati ili masiti ili pogadjati zicere hahahaha
Trebao bi, Perotti je povrijeđen i to je šansa za Džeku, osim ako ne gurne Tottija u prvu.0oo0 je napisao/la:Hoce li konacno zaigrati veceras?
-
Evil Genius II
pa realno gledano zasluzio jeSheyi je napisao/la: osim ako ne gurne Tottija u prvu.
Nije mala stvar biti rezerva Tottiju..Evil Genius II je napisao/la:pa realno gledano zasluzio jeSheyi je napisao/la: osim ako ne gurne Tottija u prvu.
-
Evil Genius II
i to u najboljim igrackim godinama.Sheyi je napisao/la:Nije mala stvar biti rezerva Tottiju..
edin je sretan covjek
Divi ovog sto se ljuti.Procitaj malo unazad ja sam jedan od najvecih fanova Dzeke djes mene ali da on moze predriblat i opalit sprint e pa nemoze pasa moj i meni je krivo ali nemoze.Dakle samo Englezi jer on je bog u 16 i tu su Englezi glavni.Daj mu 2-3 takve u 16 daje jedan minimala.
Opet kluba jbg
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Potpisao je za FKŽ.Rokoko87 je napisao/la:Opet kluba jbg
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
nek se spusti zavjesa

Pa nije zasluzio nista bolje , kolko mu je dao sansi covjek , sta je sve fulo , najgore sto izgleda toliko tromo pogledaje utakmice kad je igrao za City po metra prostora go i brz sad , ne znam mozdda mu je dojadilo , pare urade to covjeku a trebo bi najbolje igrat ove dvije god 29 30 31
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- provokatorII
- Kontakt:
Mislim da je ovo veceras bio oprostaj od Dzeke u Romi. Ne vjerujem da je toliko glup da ne skonta da ga bukvalno tjeraju iz kluba, Jedina prepreka njegovom transferu moze biti njegova debela plata koju nece imati bilo gdje da predje, osim u Kinu. Do njega je, a ja ga ne osudjujem , sta god da odluci. Ne bi bio ni prvi ni posljednji koji bi podlegao zovu novca. Ali, cak i da ode u Kinu, sto je vrlo izgledna opcija, za mene ce i dalje ostati kralj. Uvijek se volim sjetiti njegovih golova koji su nam donosili radost u srca i duse. To se ne moze platiti.
Trenutno korisnika/ca: AlenHalilovic, boatenkk, Confiance, cutura, denza, forgempp, General505, Jabroni, JavierBosnia, kosevodom, L-Train, nerkolfc, PrijedorCarsija, RajvoSA03, Soli, torbica, Trapatoni, tuzlanskinacin, unavita i 152 gosta.