Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
5 sudija iz sarajeva jedan iz ist. Sarajeva... Delegat iz Bihaca. Ukoliko je nekome u interesu da Borac ispadne siguran sam da ce tako i biti
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Spasit će ih Rusija. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tristan
- Kontakt:
Ako nas pokradu, nece zivi izaci iz Platonove. 
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
Upalim stream da vidim koliko se ljudi skupilo na proslavi 11. zaredom naslova prvaka Dinama i imam sta vidjeti. Cijena ulaznice - 0kn.

Premijer liga BiH je po zanimljivosti i posjeti Bundeliga,Primera i EPL sve u jednom u usporedbi s HNL-om

Premijer liga BiH je po zanimljivosti i posjeti Bundeliga,Primera i EPL sve u jednom u usporedbi s HNL-om
Isto kao što direktan duel za opstanak u Banja Luci sudi sudija iz Prijedora. O tome niko ne priča.Prijedor je napisao/la:5 sudija iz sarajeva jedan iz ist. Sarajeva... Delegat iz Bihaca. Ukoliko je nekome u interesu da Borac ispadne siguran sam da ce tako i biti
Djecijeg mi doplatka sjever izgleda pravo.Ja bi pustio 2 krave da onu travu na istoku pohavljaju jednu poslat kod lokomotive drugu ispod juga dobro nama dobro kravi jos zapad se sminka ma perverzija.Volim majko Grbavico tebe i svog Zelju vise nego sebe.Zeljin bolesnik.
Evo ga opet. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ja mislim da ti svaki put kad vidiš njegov pravopis, umreš malo iznutra.High je napisao/la:Evo ga opet.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Neponovljiv je.wobly92 je napisao/la:Ja mislim da ti svaki put kad vidiš njegov pravopis, umreš malo iznutra.High je napisao/la:Evo ga opet.

Pa jel ovo relano, pogledajte utakmicu Borac - Vitez pa onda ostale. Sta reci na ovo majku vam lopovsku.
RedBlue je napisao/la:
Pa jel ovo relano, pogledajte utakmicu Borac - Vitez pa onda ostale. Sta reci na ovo majku vam lopovsku.
Sta ti nije jasno?
Ma no stress relax
Borac ce dobiti Viteza ali obe ekipe ce na kraju slaviti! 
? &
Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Nema potrebe za kmecanjem. Savez je u Banja Luku poslao najbolje dostupne djelitelje pravde u drzavi, jednostavno se potrefilo da su svi iz Sarajeva.
Kazem najbolje dostupne jer najbolji je ipak Jakupovic koji je nazalost nepravedno suspendiran nakon sto je ostetio Zelju u derbiju.
Kazem najbolje dostupne jer najbolji je ipak Jakupovic koji je nazalost nepravedno suspendiran nakon sto je ostetio Zelju u derbiju.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kad je vec zadnje kolo trebali su Ognjena i Skakica staviti na neku bitniju utakmicu..
Da sudi 6 sudija iz Prijedora ili Trebinja ne bi smetalo jel daRedBlue je napisao/la:Sta sta nije jasno, pa sve izmiksani samo Borcu sudi 6 sudija iz istog grada. Jel to posteno?
Bez kmecanja.ako ste bolji bujrum.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
[youtube][/youtube]Prijedor je napisao/la:Ma no stress relax :kafa:
Vidim da ste spomenuli BATE i Lukasenka. Ja vam mogu reci da Lukasenko cak osjeca odbojnost prema BATE jer njemu je fudbal bitan kao crno ispod nokta i uz to ima problema sa kontrolom njihovih navijaca koji su poprilicno vokalni oko same drzave i njega kao predsjednika. Najradije bi on da taj klub nije toliko uspjesan (kamoli da nekoga zadrzava u tom klubu i sl.). Lukašenko sve karte baca u hokej na ledu i za taj sport gradi super arene koje bi pozelio svaki grad u Evropi dok im stadioni propadaju. Pa u Minsk Arenu je ulozeno oko 350 miliona $ sto je nevjerovatno. Sreca pa je BATE zaradio mnogo novca u proteklih godina pa su sami mogli izgraditi sebi novi stadion koji moram itekako pohvaliti jer izgleda super i kostao je oko 40 miliona € 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ja mislim da tu vode neki mafijasi klub. Kluba nije nigdje bilo do devedesetih kada se SSSR raspada i onda je tada izronio.
Bas kao situacija kod nas u nekim sferama drustva. Neki velikan u Bjelorusiji Dinamo neka tone, a umjetni Bate neka dere. Isto kao Igokea..
Bas kao situacija kod nas u nekim sferama drustva. Neki velikan u Bjelorusiji Dinamo neka tone, a umjetni Bate neka dere. Isto kao Igokea..
Sretno komšijama protiv Slavije. Valjda bude bod. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.