Ko ispada iz Prve Lige Federacije ?

Moderator/ica: GracanicaAA

paulus
Kontakt:

Ko ispada iz Prve Lige Federacije ?

Post Postao/la paulus » 23 apr 2016, 23:06

Mislim da 7 kola do kraja, Sloga Ljubuski 17bod ( utakmicu manje u gostima protiv Novog Travnika) , Podgrmec 20 bod i Branitelj 20 bod, su jednom nogom u drugim ligama. Predposavljam da ce ispasti jos dva tima tako da u opasnom krugu su jos , Jedinstvo 25 bod , Novi Travnik 26 bod( Utakmica manje sa Slogom ),Rudar 29 bod ,Radnicki 30 bod,Gosk 31 bod( uakmica manje gostuje im Buducnost Banovici), Gorazde 32 bod . Tu bi zavrsio sa kandidatima jer ovi ispred mimo katastrofalnih serija u zadnjih 7 kola ne mogu ispasti. Po kvalitetu i prema do sada vidjenom sta mislite kojih 5 klubova nas napusta ?
Ja cu stavii po vidjenom dosad ,
Sloga , Podgrmec ,Branitelj,Novi Travnik ( koji mozda ima ekipu za ostanak al su se kasno probudili i imaju najgori raspored) i mislim da ovo zadnje mjesto je izmedju Radnickog , Jedinstva i Rudara . Ja cu stavit Jedinstvo jer mislim da Rudar i Radnixki ipak imaju malo kvalitetnije ekipe.Dakle ,
Sloga
Podgrmec
Branitelj
Novi Travnik
Jedinstvo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

samolukavac
Kontakt:

Re: Ko ispada iz Prve Lige Federacije ?

Post Postao/la samolukavac » 24 apr 2016, 09:17

Nece ti ispasti 5 jer ispast ce sigurno iz PL Borac ili Slavija, mišljenja sam da ce Vitez se spasiti tako da po svemu sudeci ovdje ce ispasti 4 ekipe, a ligu ce popuniti Velez, Travnik i Olimpic i + 2 tima iz Drugih liga koji prodju u barazu opet ako na kraju budu htjeli i mogli u veci rang...

paulus
Kontakt:

Post Postao/la paulus » 24 apr 2016, 10:59

A samo 1 ulazi iz drugih jel ? A nisam racuno ulazak naseg prvaka ok je skonto sam
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 24 apr 2016, 11:53

Ispadaju : Sloga, Branitelj, Podgrmeč i Jedinstvo
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 24 apr 2016, 13:57

Sloga, Branitelj, Podgrmeč i Novi Travnik

zmaj348
Kontakt:

Post Postao/la zmaj348 » 24 apr 2016, 13:58

7aprildomemoj je napisao/la:Ispadaju : Sloga, Branitelj, Podgrmeč i Jedinstvo
Ne bih ja tako olako otpisao Jedinstvo...

DrinaGZ

Post Postao/la DrinaGZ » 24 apr 2016, 14:04

Po mom mišljenju ispadaju Sloga,Branitelj, Podgrmeč i Jedinstvo. Novi Travnik će opstati, a iz razloga što od preostalih 8 utakmica 5 igra protiv Hrvatskih klubova koji su već riješili status u ovoj sezoni. Bez obzira što trenutno ima 7 bodova više od Jedinstva, Goražde se lako može naći u situaciji da možda i ispadne. Imaju težak raspored, a nemaju bratske klubove koji bi im pomogli kao što to rade međusobno Hrvatski klubovi i klubovi sa područja TK, koji inače i čine većinu u ligi.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 24 apr 2016, 14:21

Mi Biscani prizeljkujemo ispadanje Jedinstva,ali to se nazalost nece desit.Ova nasa mafija u upravi to nece dozvolit jer njima ne idu u prilog ispadanje Jedinstva,ako ispadnemo oni nece imat odakle krasti pare.U zadnjih 7 kola Jedinstvo ce dobit 5 utakmica sigurno.Kuci Bosna,Branitelj,Sloga,a u gostima Podgrmec i Orasje.Imamo utakmicu u Lukavcu gdje bi sigurno imali 3 boda da se Radnicki ne bori isto za opstanak,ovako cak mislim da ce biti neki remi jer bi i remi pasao Radnickom i nama.I 7 utakmica je sa Rudarom kuci kojem isto gori pod nogama,ali nikad nam nisu lezali kad smo imali jaku ekipu s njima smo se patili u Bihacu a da ne pricam sa ovom sad ekipom.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 maj 2016, 01:54

Jel Borac mora da pobijedi 2-0 da bi bio bolji od Viteza jer je izgubio u Vitezu 1-0 na jesen. Hajmo svi da navijamo da sutra i ostane ovako stanje na tabeli kako je sad tj. da i Borac i Slavija ispadnu :)

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 15 maj 2016, 03:21

paulus je napisao/la:A samo 1 ulazi iz drugih jel ? A nisam racuno ulazak naseg prvaka ok je skonto sam
Ulaze dva. Četiri kluba u baraž, dva prolaze.
samolukavac je napisao/la:Jel Borac mora da pobijedi 2-0 da bi bio bolji od Viteza jer je izgubio u Vitezu 1-0 na jesen. Hajmo svi da navijamo da sutra i ostane ovako stanje na tabeli kako je sad tj. da i Borac i Slavija ispadnu :)
Borac ostaje s 1-0 (imat će bolju gol-razliku) ili dva i više razlike.
Hayley <3

samolukavac
Kontakt:

Post Postao/la samolukavac » 15 maj 2016, 09:54

Znaci ne gleda se medjusobni duel, da hoce ovako ostati i onda samo 3 kluba da ispadnu ovdje, ali ipak mislim na kraju da ce to biti 3 iz Federacije i 3 iz RS-a i onda ovdje zadnja 4 kluba ispadaju...

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 12:28

samolukavac je napisao/la:Znaci ne gleda se medjusobni duel, da hoce ovako ostati i onda samo 3 kluba da ispadnu ovdje, ali ipak mislim na kraju da ce to biti 3 iz Federacije i 3 iz RS-a i onda ovdje zadnja 4 kluba ispadaju...
Gleda.
Ukoliko Borac dobije 1:0 Viteza, bit će ispred njih, jer je međusobni omjer isti i onda će se gledat gol-razlika gdje će Borac imati bolju za 1 gol.
Ukoliko Borac dobije sa jednim golom razlike uz primljeni go, onda će Vitez biti ispred njih.
Ukoliko Borac dobije sa 2 ili više gola razlike, opstaju u ligi.
Ukoliko Borac odigra nerješeno ili izgubi, ispadaju iz lige.

Za sada je sigurno da ispadaju 3 iz Federacije i 3 ekipe iz RS-a.
Može se desiti i to da ispadnu 4 iz RS-a ukoliko Borac i Slavija danas kiksaju ili ukoliko Borac dobije sa 2:1, 3:2, može i Slavija dobiti ali pod uslovom da Olimpik uzme 3 boda na Koševu.

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 maj 2016, 17:24

Ako ispadnemo (Radnički) iz lige šta će biti s temom Radničkog na ovom forumu, mislim da će postojat ali na onom BH fudbal -> Ostalo i tu među tim temama ? :lol:
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

GracanicaAA
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la GracanicaAA » 15 maj 2016, 17:25

Iraola je napisao/la:Ako ispadnemo (Radnički) iz lige šta će biti s temom Radničkog na ovom forumu, mislim da će postojat ali na onom BH fudbal -> Ostalo i tu među tim temama ? :lol:
Bit ce premjestena u Pdf. Nize lige...

Iraola
Kontakt:

Post Postao/la Iraola » 15 maj 2016, 17:46

Hvala, samo nek rezultati ostanu ovakvi kakvi jesu.
Niko kao Radnički Soda!!!!!!

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 17:48

Ih kada bi ovako ostalo, opstanak bi bio osiguran :D

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 maj 2016, 17:50

Zanimljiva utakmica u BL 2:2 ali bi volio da Sarajevo da bodove Olimpicu jer definitivno im pobjeda nista ne znaci jer u Evropu mogu samo ako Sloboda osvoji Kup, u tom slucaju bi ispali i Slavija i Borac :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 maj 2016, 18:00

LloriS je napisao/la:Zanimljiva utakmica u BL 2:2 ali bi volio da Sarajevo da bodove Olimpicu jer definitivno im pobjeda nista ne znaci jer u Evropu mogu samo ako Sloboda osvoji Kup, u tom slucaju bi ispali i Slavija i Borac :D
Sarajevo to i radi, imaš prenos na mojatv. Benko namjerno ne htjede dati gol iz 100 % prilike :facepalm: a u odbrani igrači Sarajeva se izmiču sami ali ovi hudi Vucovi ne znaju zabiti :urnebes:
moj uzor-S.G je napisao: Ako nastave kaznjavat klubove za baklje i gramofon ( :facepalm: ) a na ovo ostanu gluhi i nijemi, prvo Sarajevo treba da digne glas a valjda ostali to i podrze.[/quote]

LloriS
Kontakt:

Post Postao/la LloriS » 15 maj 2016, 18:05

7aprildomemoj je napisao/la:
LloriS je napisao/la:Zanimljiva utakmica u BL 2:2 ali bi volio da Sarajevo da bodove Olimpicu jer definitivno im pobjeda nista ne znaci jer u Evropu mogu samo ako Sloboda osvoji Kup, u tom slucaju bi ispali i Slavija i Borac :D
Sarajevo to i radi, imaš prenos na mojatv. Benko namjerno ne htjede dati gol iz 100 % prilike :facepalm: a u odbrani igrači Sarajeva se izmiču sami ali ovi hudi Vucovi ne znaju zabiti :urnebes:
Znaci kino u najavi :D Ali Olimpicu bi uz pobjedu trebalo i da Vitez ostane ne porazen u BL, mislim Olimpic bi ostao ostao pobjedom ali bi ispali Borac i Slavija u tom slucaju onda :D
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!

7aprildomemoj

Post Postao/la 7aprildomemoj » 15 maj 2016, 18:08

Hahaha Delaču kroz oči lopta prođe. Dijete od 8 godina bi ono odbranilo. Colorado cirkus :rol: :urnebes: :rol:

Zaključano

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.