HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Babilon
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 16:42

Strauss je napisao/la:po svemu sudeći i zrinski se raspada...mislim bilo je i vrijeme, još malo pa se razigravati sa modričom, brotnjem itd..

joj sto provokatori maštaju,prije ce mnogi tzv vehlikani propasti nego HSK Zrinjski! :mrgreen:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 16:46

Danas dva dana poslije situacija je sasvim drugačija barem što se tiče imena koja su se odazvala pripremama. Od tih prvih 28 nogometaša koji su se javili stručnom stožeru danas nema Matea Sušića koji je sporazumno raskinuo ugovor i po našim saznanjima pristupio Puli, Šarca koji je također napustio klub sporazumno i pristupio Hrvatskom Dragovoljcu i Marina Aničića koji je potpisao za Metalurg Donjeck iz Ukrajine.

Struka ne računa ni na Sašu Dragičevića, Gagru i Čilića koji su bili na posudbi prošlu sezonu, a ni igrači koji su tražili afirmaciju u Zrinjskom nisu zadovoljili ukus trenera.

Što se tiče pojačanja pojavili su se Stjepanović i Todorović, a treninzima se priključio i Mate Dragičević, dok je status Erića nepoznanica. Vrijedi još napomenuti da se ekipi jučer priključio Puljić dojučerašnji junior kluba.

Sutra će momčad put Kupresa na visinske pripreme, i tamo će u petak odigrati prvu utakmicu sa NK Šibenik, a potom i sa NK Zagreb.
HSK Zrinjski Mostar

Strauss
Kontakt:

Post Postao/la Strauss » 16 jun 2010, 16:47

Babilon je napisao/la:
Strauss je napisao/la:po svemu sudeći i zrinski se raspada...mislim bilo je i vrijeme, još malo pa se razigravati sa modričom, brotnjem itd..

joj sto provokatori maštaju,prije ce mnogi tzv vehlikani propasti nego HSK Zrinjski! :mrgreen:
Aaaa što si se i ti u posljednje vrijeme okuražio, nije valjda da te onaj poronalazač ip adresa prepao :lol:
I da te ispravim nije HSK već HŠKZ bojim se da ne ostanete nedorečeni... :roll: :lol:

slika
:mrgreen: :mrgreen:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 17:24

Strauss je napisao/la:
Babilon je napisao/la:

Aaaa što si se i ti u posljednje vrijeme okuražio, nije valjda da te onaj poronalazač ip adresa prepao :lol:
I da te ispravim nije HSK već HŠKZ bojim se da ne ostanete nedorečeni... :roll: :lol:

slika
:mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
slika
HSK Zrinjski Mostar

la zrinja
Kontakt:

Post Postao/la la zrinja » 16 jun 2010, 18:36

Babilone što staješ u obranu Zrinjskog bola raja te neće više voljet alo bola što si se okuražio ...e jesi jadan :(

Arogantni
Kontakt:

Post Postao/la Arogantni » 16 jun 2010, 19:44

la zrinja je napisao/la:Babilone što staješ u obranu Zrinjskog bola raja te neće više voljet alo bola što si se okuražio ...e jesi jadan :(

Jadan si ti el zrinja kad govoris momku da je jadan a jedini je on od svih navijaca Svinjerskog "dobar" tj. ok je momak sa kojim mozes normalno razgovarati a svi ostali su teska balavurdija bas kao i ti i odma napada kad kazes nesto protiv Zrinjskog e ako je Mostar spao na takve kao ti onda je stvarno na niskim granama... ;) ;) ;)

Pozdrav glupane i nenapad momka beze..
Sve stvari su prolazne samo su 2 vječne, a to su JUVE i FK ZELJO...

Bice JUVE opet sampion akoBOGda!!!

★ 29 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

miško14
Kontakt:

Post Postao/la miško14 » 16 jun 2010, 19:56

Arogantni je napisao/la:
la zrinja je napisao/la:Babilone što staješ u obranu Zrinjskog bola raja te neće više voljet alo bola što si se okuražio ...e jesi jadan :(

Jadan si ti el zrinja kad govoris momku da je jadan a jedini je on od svih navijaca Svinjerskog "dobar" tj. ok je momak sa kojim mozes normalno razgovarati a svi ostali su teska balavurdija bas kao i ti i odma napada kad kazes nesto protiv Zrinjskog e ako je Mostar spao na takve kao ti onda je stvarno na niskim granama... ;) ;) ;)

Pozdrav glupane i nenapad momka beze..
Nisi ti samo ružan nego glup :mrgreen:

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 20:13

Aj ne edukaciju sine,vecernja skola,malo se obrazuj i tako to!
HSK Zrinjski Mostar

la zrinja
Kontakt:

Post Postao/la la zrinja » 16 jun 2010, 20:25

slika

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 22:11

La zrinja "pusa" i tebi :mrgreen:

Marin Aničić, 21-godišnji igrač Zrinjskog, novi je član Metalurga iz Donetska, ukrajinskog kluba s kojim je jučer potpisao trogodišnji ugovor.

- Sada kada je transfer realiziran, možemo potvrditi da Marin Aničić karijeru nastavlja u ukrajinskom Metalurgu. S ponudom tog kluba nismo željeli izlaziti u javnost, jer bi ispali neozbiljni da se transfer nije realizirao, izjavio je predsjednik Zrinjskog Ante Vidačak.

- S jedne strane nam je žao što ostajemo bez igrača koji je ponikao u omladinskoj školi našeg kluba, a s druge strane smo sretni, kako zbog Marina, tako i zbog samog kluba koji će ovim transferom dobiti potrebnu financijsku injekciju, dodao je Vidačak.

- Mogu potvrditi da su zadovoljne sve strane, dakle Zrinjski koji je dobio obeštećenje na kojem je inzistirao, Metalurg koji je dobio igrača kojeg je želio, a naravno i Marin koji je potpisom za Metalurg dobio priliku dodatno napredovati u svojoj karijeri, zaključio je Vidačak.

Eto Ante sad dovedi nekakvu zamjenu,do ponedjeljka spisak treba poslati a mi nemamo igraca za odrzati kvalitetan trening 11 protiv 11! :roll:
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 16 jun 2010, 22:55

Melher, Hadžić, Marković, Šunjić, Džidić, Ivanković, Žižović, Zadro, Selimović, Dragičević, P. Sušić, Puljić, J. Aničić, Zovko, Pehar, Miličević, Stjepanović i Erić.

to su imena igraca HSK Zrinjskog koja su otisla na pripreme u Kupres:
Od dolaka Todorovica izgleda nista jer nije dobio ispisnicu iz Leotara.
HSK Zrinjski Mostar

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 jun 2010, 18:11

Zizovic definitivno ostaje u Zrinjskom!
HSK Zrinjski Mostar

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 jun 2010, 18:41

aha..vec sam negdje izbacio statistiku da ste imali bar dosad a vjerovatno i sad najmladju ekipu u ligi..ocito je da se dosta forsiraju mladi igraci i to je dobro..a ako nije dosao taj todorovic sta je sa onim ostalim igracima koji su vas pojacali..
-PAJA Fan Club!!

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 jun 2010, 18:44

_Bad_boy je napisao/la:aha..vec sam negdje izbacio statistiku da ste imali bar dosad a vjerovatno i sad najmladju ekipu u ligi..ocito je da se dosta forsiraju mladi igraci i to je dobro..a ako nije dosao taj todorovic sta je sa onim ostalim igracima koji su vas pojacali..
Stigli su za sada sluzbeno samo Eric koji je potpisao amaterski ugovor i mislim da ce biti 3. napadac te Stjepanovic iz Laktasa dok Todorovic nije mogao od Trebinja dobiti ispisnicu ,valjda je pod ugovorom bio,ne znam tocno.
Jovic je danas izjavio da je lani losa selekcija ucinjena te da ne zeli to uciniti i ove godine te ce igrace dovoditi postepeno a najvece pojacanje za sad je ostanak legende kluba Mladena Zizovica!
HSK Zrinjski Mostar

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2010, 18:46

A Raguz? Ko njega gura u Zrinjski, ili opcenito bilo gdje? Covjek je najgori napadac koji je ikad zaigrao za Široki, cast momku kao takvom, nista protiv. Zaista bi za Zrinjski dobro bilo da promisle malo u njegovom slucaju.
...Život za Široki...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 jun 2010, 18:50

ŠB_Fidelis je napisao/la:A Raguz? Ko njega gura u Zrinjski, ili opcenito bilo gdje? Covjek je najgori napadac koji je ikad zaigrao za Široki, cast momku kao takvom, nista protiv. Zaista bi za Zrinjski dobro bilo da promisle malo u njegovom slucaju.
Raguz nije na spisku igraca koji su otisli na Kupres!
HSK Zrinjski Mostar

_Bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la _Bad_boy » 18 jun 2010, 18:55

Babilon je napisao/la:
_Bad_boy je napisao/la:aha..vec sam negdje izbacio statistiku da ste imali bar dosad a vjerovatno i sad najmladju ekipu u ligi..ocito je da se dosta forsiraju mladi igraci i to je dobro..a ako nije dosao taj todorovic sta je sa onim ostalim igracima koji su vas pojacali..
Stigli su za sada sluzbeno samo Eric koji je potpisao amaterski ugovor i mislim da ce biti 3. napadac te Stjepanovic iz Laktasa dok Todorovic nije mogao od Trebinja dobiti ispisnicu ,valjda je pod ugovorom bio,ne znam tocno.
Jovic je danas izjavio da je lani losa selekcija ucinjena te da ne zeli to uciniti i ove godine te ce igrace dovoditi postepeno a najvece pojacanje za sad je ostanak legende kluba Mladena Zizovica!
aha..fino je to..doduse vi ste godinama u samom vrhu BH fadbala i vjerujem da cete i ove godine biti..polahko se dize ova nasa liga iz pepela..borba za vrh ce biti stvarno zanimljiva..tu je zrinjski,siroki brijeg,zeljo,sarajevo,borac,i siguran sam da ce u ovo grupu upasti i ekipe poput olimpika i slobode//mislim da nas cega jedna jako uzbudljiva sezone..
-PAJA Fan Club!!

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 18 jun 2010, 18:55

Pametan izbor. :)
...Život za Široki...

Babilon
Kontakt:

Post Postao/la Babilon » 18 jun 2010, 18:58

Ostali su po meni u igri prema naprijed dva bitna igraca Dragicevic i Zizovic,jedino ce nam Stojanovic faliti ostalo se sve moze nadoknaditi,a taj Eric sto ga spominju citao sam da je nesto dogovorio sa Zrinjskim al eto on ode u SIroki!
HSK Zrinjski Mostar

Marin
Kontakt:

Post Postao/la Marin » 18 jun 2010, 19:07

Babilon je napisao/la:Ostali su po meni u igri prema naprijed dva bitna igraca Dragicevic i Zizovic,jedino ce nam Stojanovic faliti ostalo se sve moze nadoknaditi,a taj Eric sto ga spominju citao sam da je nesto dogovorio sa Zrinjskim al eto on ode u SIroki!
Odakle ti da ode u Široki akoj e potpisao ugovor? Amaterski ali je pod ugovorom i ne može tek tako otići. Najviše će nam faliti Stojanović i njemu ćemo teško naći zamjenu jer u ligi nije bilo kvalitetnijg na njegovoj poziciji. Imamo tri odlična stopera (ako nitko ne ode) ali nam je propuh na bekovskim pozicijama. Nama su dovoljna 3 kvalitetna pojačanja i opet bi mogli jurišati na titulu. Svake godine nekoliko juniora dobije šansu pa će i ove godine,a prodaja Aničića je dokaz da je to ispravan put. Tih navodnih 200 000€ nije neki astronomski novac ali s obzirom koliko smo do sada imali običaj zarađivati golem je iznos. On i Šunjić su prošle sezone produžili ugovore tako da je u Šinjić vezan za klub još 2 godine i ako ga netko bude želio morat će platit najmanje koliko i za Aničića.

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.