Budi ti meni ziv i zdrav a o Novaku cemo drugom prilikom.
btw. evo Nishikori se vraca sa strasnom igrom, sta je sad pitanje, jesul opet zuljevi mu se vratili, ili se Kei opet nista nije pito u ovim gemovima nego je Djokovic popustio i oslabio?
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Rokoko87 je napisao/la:Previše se vjerovalo Keiu.
Sebby je napisao/la:Čudno je kako se uvek useru baš protiv Noleta.
Mislim da nema, odlučio je da će ove godine pogotovo sve uzimati na tuđe poklone.BigBigBang je napisao/la:Ima li ista da ovaj Djokovic osvoji svojom kvalitetom? sve mu poklanjaju...
Set definitivno nije uzeo, tako da baš i ne možeš reći da sam promašio...2 godine već bez seta protiv NovakaMancini je napisao/la:Ti si ovdje nadmašio sve svojim budalaštinama. Pokušavaš da budeš duhovit ali ti ne ide nikako humor.shminka je napisao/la:Nadmašio Rafa sva očekivanja, ali opet ne može do seta, očekivano, pitanje je da li će ga ikada više i uzeti protiv Novaka, bilo gdje
Ma kakav Rafa. Realno on nije nikakav faktor vec 2 godine. Nadao sam se da ce se vratiti ali izgleda da od toga nema nista.shminka je napisao/la:Set definitivno nije uzeo, tako da baš i ne možeš reći da sam promašio...2 godine već bez seta protiv NovakaMancini je napisao/la:Ti si ovdje nadmašio sve svojim budalaštinama. Pokušavaš da budeš duhovit ali ti ne ide nikako humor.shminka je napisao/la:Nadmašio Rafa sva očekivanja, ali opet ne može do seta, očekivano, pitanje je da li će ga ikada više i uzeti protiv Novaka, bilo gdje
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.