FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Il je strumf il je placenik. Definitivno ga svi prozivaju on nista, da je nar malo normalan otisao bi, to jest da nije ovo gore navedeno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
K'o robot,on svoju propagandu vrsi bez obzira na reakcije,bez emocija. Prije ce biti da je to drugo vec prvo.zlo87 je napisao/la:Il je strumf il je placenik. Definitivno ga svi prozivaju on nista, da je nar malo normalan otisao bi, to jest da nije ovo gore navedeno
- BosnianKingdom
- Kontakt:
A ko kaze da su bordo-bijeli dresovi,a da nisu sivi?fico je napisao/la:Evo fino da zamolim naše divove, naše zvijezde, molim Vas nemojte se glupirati danas, nemojte se oslanjati na rezultate ostalih utakmica, odigrajte najbolje što možete i osigurajte 4. mjesto, pa da se makar nadamo evropi do srijede. Harise Duljeviću molim te nemoj se glupirati, kad izađeš 1 na 1 nemoj driblati već savladaj golmana, ko svaki normalan ofanzivni igrač. Ševko Okiću, molim te nemoj nam upropastiti svaku kontru koju pokušamo napraviti, molim te nemoj da svaka druga lopta koja ide prema tebi završi izvan terena. Molim Samira Radovca i Edina Rustemovića da ne dodaju lopte protivničkim igračima, već da lopte dodaju igračima u bordo-bijelim dresovima. Molim Advana Kadušića da kad izgubi loptu na centru ne čeka da napravi faul na 16 metara od našeg gola, već da faul odma pravi na centru i ne dopusti stvaranje kontre. Eto molim Vas odigrajte bar jednom u ovoj sezoni normalnu utakmicu, bez nerviranja, ako je ikako moguće.
@Majkl Allahati kako se ti ne zapitaš sam "Pa da li sam ja normalan?". Daj čovječe malo stani, razmisli malo o sebi. Jer meni se cini da ti nisi plaćenik, nego da nisi bas sasvim dobar.
Sabrine mi moje!
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Jesi ti dobar legendo??Majkl je napisao/la:Bice sutra sa psiholoske strane teska utakmica,ali nam je olaksavajuca okolnost to sto i Olimpic mora dobiti i nema sta izgubiti,zato ce nam biti lakse igrati jer necemo kao uvijek igrati protiv bunkera,samim tim cemo imati vise prostora i prilike za golove.
Čuj nećemo kao uvijek igrati protiv bunera??!!
Navedi mi molim te utakmice u ovoj sezoni gdje smo igrali protiv bunkera, ajde molim te?
Mi smo Sarajevo izvolite nas trpat i napadat.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
mali rukfaš a veliki BombašBosnianKingdom je napisao/la:A čuj od rukfaša priče, Demiral nije mogao igrati protiv Veleza i otišao plakati ko dijete od 2 godine, odmah zbog jedne utakmice razmišlja da ide negdje. Jesi li ti svjestan sta pričaš? Onda neko guranje u ćošak...
nekako mi baca na one iz UN"Boško Buha"....
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
UPRAVA NAPOLJE!!!
Sve sto ste mogli sjebati, sjebali ste.
Feminizirana neznalice, odlazi!
Sve sto ste mogli sjebati, sjebali ste.
Feminizirana neznalice, odlazi!
Hajde momci po pobjedu danas!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ako nam Dino ode mi smo nista nikad to dozvolit ! Braco udruzimo se za Dinu našeg !
Negdje sam pročitao nešto kao "ovo je posljednja turbulentna sezona za klub ,... " . Ovo može biti samo prva u duuugom nizu turbulentnih sezona , nikako posljednja.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Psiha baszagorski je napisao/la:K'o robot,on svoju propagandu vrsi bez obzira na reakcije,bez emocija. Prije ce biti da je to drugo vec prvo.zlo87 je napisao/la:Il je strumf il je placenik. Definitivno ga svi prozivaju on nista, da je nar malo normalan otisao bi, to jest da nije ovo gore navedeno
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Danas Okic igrac utakmice...
A koja je već godina po redu gdje se servira maltene ista priča, samo se koriste drugi terminiBesic je napisao/la:Negdje sam pročitao nešto kao "ovo je posljednja turbulentna sezona za klub ,... " . Ovo može biti samo prva u duuugom nizu turbulentnih sezona , nikako posljednja.
® GONGASHI POWERHOUSE ®
-
nukleusmember
- Kontakt:
malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VVVBK
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
A kad nije bilo tako? Jednostavno, uz FKS idu turbulencije, nervni slomovi, i takou tou.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Prosle godine, zadnje kolo na utakmici preko 22 000 ljudi. Ove godine, danas ne znam hoce li biti i 1000.
ko je kriv za to?
Po nekim, vjerovatno forum i pljuvaci
ko je kriv za to?
Po nekim, vjerovatno forum i pljuvaci
-
nukleusmember
- Kontakt:
uNbx je napisao/la:A kad nije bilo tako? Jednostavno, uz FKS idu turbulencije, nervni slomovi, i takou tou.
ma skoro uvijek je tako,ali ovaj put che to biti dosta izrazhenije
VVVBK
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: RE: Re: FK Sarajevo
Majkl je napisao/la:Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
ma bod kucha[WHITE SMILING FACE],eventualno oslushkivati lukavicu pa pustiti olimpic
VVVBK
VVVBK
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Odgovori mi na pitanje? Citirao sam te prije sat vremena.Majkl je napisao/la:Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK