ko je kriv za to?
Po nekim, vjerovatno forum i pljuvaci
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
uNbx je napisao/la:A kad nije bilo tako? Jednostavno, uz FKS idu turbulencije, nervni slomovi, i takou tou.
Majkl je napisao/la:Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Odgovori mi na pitanje? Citirao sam te prije sat vremena.Majkl je napisao/la:Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
Nije mu to u opisu radnog mjesta.SiouxLukavac je napisao/la:Odgovori mi na pitanje? Citirao sam te prije sat vremena.Majkl je napisao/la:Isti sam ti brate,samo da pobjedimo ,pa kako god.nukleusmember je napisao/la:malo mi se i ne ide na tekmu danas,izliv papanluka i frustracija iz kuche che biti prevelik za mene,ali eto ukazachu se kad sam budala
VVVBK
Zasto bi pustili? Sta ako zeljeznicar pobjedi u lukavici?zlo87 je napisao/la:Radnik danas sa juniorima u Širokom. Pustiti Olimpika nek ostane u ligi, drazi su mi od fasista iz BL
Brate jel ti stvarno mislis da ce Sloboda osvojit kup?fico je napisao/la:Zasto bi pustili? Sta ako zeljeznicar pobjedi u lukavici?zlo87 je napisao/la:Radnik danas sa juniorima u Širokom. Pustiti Olimpika nek ostane u ligi, drazi su mi od fasista iz BL
ja bi da ih uzmemo jedno 5/6-0 zbog Ledeta i Nijaza, sretan putado-hz je napisao/la:Pustamo li Olimpic danas...bas me zanima koliko nas je ZA a koliko PROTIVJa bih ih pustio iz vise razloga al hajd vidjet cemo sve danas.
Što se tiče kupa, šanse su podjednake.zlo87 je napisao/la:Brate jel ti stvarno mislis da ce Sloboda osvojit kup?fico je napisao/la:Zasto bi pustili? Sta ako zeljeznicar pobjedi u lukavici?zlo87 je napisao/la:Radnik danas sa juniorima u Širokom. Pustiti Olimpika nek ostane u ligi, drazi su mi od fasista iz BL
Kao što @Lukavac reče, ne treba riskirati. Teško će oni bez Zebe u revanšu, ali meni je sasvim svejedno ko će ispasti.zlo87 je napisao/la:Brate jel ti stvarno mislis da ce Sloboda osvojit kup?fico je napisao/la:Zasto bi pustili? Sta ako zeljeznicar pobjedi u lukavici?zlo87 je napisao/la:Radnik danas sa juniorima u Širokom. Pustiti Olimpika nek ostane u ligi, drazi su mi od fasista iz BL
ovo ce nam bit izvlakusa ahahaahpasica je napisao/la:Vi bas sigurni da mi nekoga trebamo pustati. Da nas uzmu na sred Koseva, ja ne bih ni pomislio da smo pustili, eto na kakve grane smo pali!
P.S. Upravi sve po spisku!!!
Trenutno korisnika/ca: Anex, ErosViverosViv, ŠTA_JE i 50 gostiju.