stvarno ne kontam pojedince....to ce dm podnijet ostavku ako procita vase komentare pa ih zato treba biti sto vise?
to cete prestat navijat za bosnu koju on vodi? necete...osim nikad niste ni navijali za nju
i koja je onda svrha??
neshvatljivo u sta ljudi trose energiju
edit:onaj balavac me proziva da ja prepisujem iako je obratno. pisao sam ovdje prije nego je u njegovo selo dosao net i babo mu kupiJo kompujter

(drugi nick)
bubuljicavi, ne banuju te na sportetu samo zato sto potenciras svaku manu naseg mladog igraca (od gegica, atica do muse..da ne pominjem jadnog sulejmanovica i ostale igarceg slabijeg talenta), hvatas im mustuluk kad treba nesto negativno iznijet, a oni takve bosnjake i zele, i podsticu... smiju se u sebi jer su nasli bosansku budalu da samoincijativno pokopava bh igarce, a da oni ne moraju prljat ruke, niti moraju sami istrazivat...sve dobiju na tacni od bosanske budale
pride si ostavio utisak zatucanog vehabije koji mrzi sve sto nije bosnjacko pljujuci damira mulaomerovica, dok oni ispadose stroga multikultura, pojam tolerancije

kakav je ovo autogol

, to znaju oni koji imaju barem trocifren iq i vise od 20 god.
shvati da nikog ne boli k.urac za tobom i za tvojim skautingom divljih repki iz afrike, sve dok im pruzas nasladu da iznosis mane nasih igraca i prljav ves saveza i pride ostavljas utisak da su bosnjaci ti koji mrze, a ne obratno.... njima je jedan ante zizic veci talenat od juke, ne priznaju da je mazalin propao i td

.... totalna samoobmana
ali kako rekoh, sve su to posljedice teze iskompleksiranosti, koje vape za par vaspitnih samara.

zbog kompleksa nize vrijednosti valja se dokazati drugima pljujuci svoje i uzdizuci tudje. jos malo pa ce im upalit da je "mali od PR-a"

97 godiste, zahvaljujuci glupacima poput tebe...jos je i kancer u svlacionici, treba i to podrzat, valjda je on kriv sto je jordano limitiraniji od zahiragica...rodili bi se da ima neku tezu povredu, ili da ga jebu ledja....a ti takvima lizes mudo

sto te cini i gorim od josipa(vrlo orginalno) mulaomerovica...
nastavi pratit moj rad

tamo sam isao par puta jer sam cuo da je Mr Muscle tu, zao mi bilo sto je covjek otisao odavde zbog gluposti (pasos) iako smo imali nesporazum , a jedini je koji ima validne informacije i postujem njegove insajderske...na stranu Neno
pozdrav Bojdi/Savijesti...gledao sma Zvezdu.....Simanic je novi Davis Bertans (ni odbrane , ni skoka, ni tehnike, ni zara....) sto i nije toliko lose, ali nije ni zvjerina kakvom ste ga predstavljali, kakvoj ste se nadali
evo , išteko sam ga...

samo sam zelio da pojasnim kakva je stetocina ovaj nakurceni balavac
izvinjenje moderaciji jer ovo nema veze s temom (ako bosasnka budala zeli nesto da pojasni, ima pp....ili moze izabrat lakse rijesenje i pruzat novu nasladu svojim cro frendićima)
opet on nece akceptirat...jer to je ta zivotna faza