Ja sam ovdje od 2010 i bicu do 2020PiromanBL je napisao/la:Meni se cini da vas dvoje nece ni biti na ovom podforumu od sljedece sezone. A ni ove teme.Prijedor je napisao/la:Opusteno brate njega niko ziv na ovome forumu ne dozivljavalovcen16 je napisao/la:Sve u svemu i pored svega smjesan si lik opasno...toliko si nebuloza napisao da je to sjest i plakat ali neispalati se trositi rijeci na ovakve gluposti..nek je vama sa srecom u nastavku...
FK Slavija
Re: FK Slavija
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ne znam samo kako ti mislis da ti rudar opstane u pl za sljedecu sezonu, pa da i ti tad budes na forumu pl bih. Inace, drago mi je da sam mladji od tebe, ti imas sanse prije mene otici pod zemlju.Prijedor je napisao/la:Ja sam ovdje od 2010 i bicu do 2020A ti vjerovatno si ovdje do velike mature a onda ide koledž i to neces imati vremena... Pozz
У ' $ " " " $!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
?'87 - Ф'89 & $ ?!
Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo. A svi dobro znaju ko treba ići, i kojim redoslijedom.
Jadno,zalosno,tuzno...zivot je pun uspona i padova ali uz ovakve zlikovce u upravi nemoze se ici naprijed mislim i na jednu i drugu struju u upravi...dugo godina se radi kako se radi mozda bolje nismo ni zasluzili...Slozio bi se sa Pappy-em treba dobra metla i dobro ostaviti da se prostorije prozrace poslije ovolikog smrada koji se nakupio u proteklom periodu...
Eee kad se sjetim sezone 2006/2007 i 2008/2009, a sad nakon 12 godina konstantnog igranja nase prve lige sada se polako pakuju koferi za nizi rang 
Kakav je Famos Vojkovici, hoce li barem detbija biti sl sezone
Kakav je Famos Vojkovici, hoce li barem detbija biti sl sezone
Moze li iko od vas, upucenijih, objasniti kako je Darko Spalevic igrao protiv Viteza, a dobio je crveni karton u Banjaluci?
U ponedjeljak je zasjedala VANREDNA KOMISIJA (zna se da je Slavija tu jaka) koja mu je "odrezala" samo jednu utakmicu. U Vitezu su to saznali 1 sat prije utakmice...salebl je napisao/la:Moze li iko od vas, upucenijih, objasniti kako je Darko Spalevic igrao protiv Viteza, a dobio je crveni karton u Banjaluci?
I kad gube i kad tuku uvjek vjerni svom Hajduku...
U ponedeljak zasjedala, a u subotu utakmica. Ko je onda tu neobavješten.flek1950 je napisao/la:U ponedjeljak je zasjedala VANREDNA KOMISIJA (zna se da je Slavija tu jaka) koja mu je "odrezala" samo jednu utakmicu. U Vitezu su to saznali 1 sat prije utakmice...salebl je napisao/la:Moze li iko od vas, upucenijih, objasniti kako je Darko Spalevic igrao protiv Viteza, a dobio je crveni karton u Banjaluci?
Dobio je jednu utakmicu, nije mogao više dobiti nikako.
Nema veze što je dobio direktan crveni karton.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Eee sjecas se kad si me podjebavo na pocetku sezone kad sam reko da cete ispastPappy je napisao/la:Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo. A svi dobro znaju ko treba ići, i kojim redoslijedom.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Ee šta se sve izdešavalo od novembra pa na ovamo, da ti je samo znat.Heller je napisao/la:Eee sjecas se kad si me podjebavo na pocetku sezone kad sam reko da cete ispastPappy je napisao/la:Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo. A svi dobro znaju ko treba ići, i kojim redoslijedom.
samirr je napisao/la:Slavija ako izgubi od zrinjskog tesko ce izboriti opstanak.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- Ljiljani87
- Kontakt:
10KMLjiljani87 je napisao/la:Kol'ka je cijena karte za goste?
IZ KRVAVE ZEMLJE BOSANSKE CVATU ZLATNI LJILJANI , GRBAVICE MAJKO NASA BRANIT CETE SINOVI!
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
THE MANIACS 1987 SARAJEVO
Danas ispadate.
"Sa prkosne Majevice, legenda se Bosnom širi, Teočanska prva gazi na slobodu zemlja miri. Sa prkosne Majevice, vjetrovi mu ime zbore, gdje njegova noga kroči slobodarske sviću zore..."
Nakon 14 godina ispadamo u prvu RS-a...sve u svemu i pored svega popusili smo foru ko naveci levati...kako cemo imati mocnu ligu u RS-u,Slavija,Borac,Rudar,Drina,Leotar,MVO,Kozara ma bice ludilo...krvi do koljena...
Hoce li Famos Vojkovici u prvu ligu RSa pa da bude Lukavicki derbi 
A i RTRS bi mogao prenositi barem derbi meceve, bice dosta uzbudljivo
A i RTRS bi mogao prenositi barem derbi meceve, bice dosta uzbudljivo
Kakav je kralj ovaj vas trener brat velki
Bilo je lijepo družiti se s vama.
-
fedeltafrotta
- Kontakt:
Joj danas terena, šta je ono pappy ? pa vodi li iko brigu o terenu ?
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.