Sto je ciljao blato jeb...ga smotana!Prijedor je napisao/la:

Sto je ciljao blato jeb...ga smotana!Prijedor je napisao/la:
Ti prika duže pratiš ovaj forum , pa da te podsjetim...Od sandžaklija smo izgubili kući jer im je sudac Bjelica omogućio pobjedu u 89 minuti... Mi smo tada znali da bi ti bodovi mogli biti presudni , jer gdje bi bili oni a gdje mi sada sa tim bodo(m)vima. Od tada Bjelica nije sudio Vitezu , i od tada Oljimpikušu ne gotivimo , već sam prije negdje spomenuo da mi ne zaboravljamo onoga tko nam pomogne (npr.Čelik), a pogotovu one druge ( npr. Travnik. Oljimpikuša) i sve vraćamo! Ali OK , dobit ćemo Slaviju i Bog nas blagoslovio! Vama čestitke na osvojenom prvenstvu !johnnyyK je napisao/la:Mislim da bi vas na kraju mogao koštati ispadanja onaj poraz od Olimpika kući.Ako ne dobijete Slaviju kući, a vas Borac dobije u zadnjem kolu, te Olimpik pobjedi Travnika, mislim da vi ispadate...Sve u svemu valjalo bi pobijediti Slaviju i onda 99% ostajete u društvu najboljih...
Puno sreće u ova zadnja 2 kola...
Ako Bog da brate...cestitke i vama na zasluzenojohnnyyK je napisao/la:Čestitke na današnjoj pobjedi, izgleda da se i dogodine vidimo ...![]()
Vitez ispada samo u slucaju da izgubi od Borca 1-0 ili 2 gola razlike uz pobjedu Olimpica na Kosevu.GixUltras1947 je napisao/la:Kakva je sad situacija? Dobili su ovo kolo i Borac i Vitez i Olimpic. I sad kako Vitez treba odigrat u BL u slucaju da Sarajevo pusti Olimpicu, ali opet Sarajevo treba bodove za Europu?
Kod njih je punac radio u tri smjene.Sjeti se Travnika,Sirokog,Celika metarskih ofsajda i penala .I naravno jucer ponisteni gol Mladosti je samo dodatak statisticiwhite1950 je napisao/la:Ako Bog da brate...cestitke i vama na zasluzenojohnnyyK je napisao/la:Čestitke na današnjoj pobjedi, izgleda da se i dogodine vidimo ...![]()
osvojenoj tituli,bez "punaca" i slicnih radnji
Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali
kao što su sarajlije onda ću mozda promijeniti
misljenje,do tada za mene su NO.1
Ne zvanično jesteMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali
Ono što sam vidio na tv-u,za mene je više negoMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali
flek1950 je napisao/la:Ne zvanično jesteMortemHz je napisao/la:Jesi li siguran da znas definiciju rijeci ''zvanicno'' ?white1950 je napisao/la:Kad ih provale zvanicno da su namještali
zlajci je napisao/la:Sretno danas vittezani pa da se poslije 90 minuta zajedno radujete sa svojim domacinima.
Ove sezone u jednoj od 3 nase najturbulentnije sedmice smo upravo gostovali kod vas i bar na toj tekmi odmorili mozak. Fin klub, dobri i vrijedni ljudi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.