Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
I Bendtnera, i Diabya, Arshavina. Ne vjerujem bas Wengerovim izjavama i ovim pokusajima da napravi neka hibridna krila.
Celik!3,2,2.
**** li mu wilshirea retardiranog..nije mogo rosickom dat zadnju tekmu
Da, kad je Wenger u pitanju uvijek treba imati na umu da on pokušava igrača razviti u još boljeg dok je u Arsenalu, takav mu gen. I ja mislim da se mnoge njegove odluke mogu objasniti time.AllGunsBlazing je napisao/la:I Bendtnera, i Diabya, Arshavina. Ne vjerujem bas Wengerovim izjavama i ovim pokusajima da napravi neka hibridna krila.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ne mozes kramp razviti i u sjekiru i kramp. Nekad ti jednostavno samo treba kramp, i koristis kramp, a nekad ti treba sjekira i koristis sjekiru. Wenger je cesto koristio sjekiru u slucaju krampa.
Ja imam osjecaj da je Wenger fizikaner da bi kanal kopao sjekirom. Sve mu je neka komplikacija, a Arsenalu bas fali jednostavnosti.
Ja imam osjecaj da je Wenger fizikaner da bi kanal kopao sjekirom. Sve mu je neka komplikacija, a Arsenalu bas fali jednostavnosti.
Celik!3,2,2.
Wenger je glup ako pokušava Ozila poslati na krilo, mislim inace nebuloze Wengera su davno presle sve granice, svaki pametan trener koristi najboljeg AMFa ondje gdje mora igrati, a ne pravi od guzice lice kao sto je radio sa Jackom, Ramseyom, Cazorlom i njihovim pozicijama koje ne mogu igrati i na kojima nisu dobri uopste
Ima l' ko kakav link?
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Znaci Low je glupan jer je koristio Ozila na krilu i osvojio SP?AA23 je napisao/la:Wenger je glup ako pokušava Ozila poslati na krilo, mislim inace nebuloze Wengera su davno presle sve granice, svaki pametan trener koristi najboljeg AMFa ondje gdje mora igrati, a ne pravi od guzice lice kao sto je radio sa Jackom, Ramseyom, Cazorlom i njihovim pozicijama koje ne mogu igrati i na kojima nisu dobri uopste
http://rivosport.net/ch6.html
Zadnja izmjena: AllGunsBlazing, dana/u 15 maj 2016, 16:01, ukupno mijenjano 1 put.
Celik!3,2,2.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Oni se raduju 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- QUARTERBACK
- Kontakt:
ne treba novi napadac 
AllGunsBlazing je napisao/la:Znaci Low je glupan jer je koristio Ozila na krilu i osvojio SP?AA23 je napisao/la:Wenger je glup ako pokušava Ozila poslati na krilo, mislim inace nebuloze Wengera su davno presle sve granice, svaki pametan trener koristi najboljeg AMFa ondje gdje mora igrati, a ne pravi od guzice lice kao sto je radio sa Jackom, Ramseyom, Cazorlom i njihovim pozicijama koje ne mogu igrati i na kojima nisu dobri uopste
http://rivosport.net/ch6.html
Jel ti kontaš da Ozil nije krilo? Niti tu pruža najbolje partije, bio je članak o tome kako je Wenger ubijao Ozila na krilu, a hajmo reći da je najbolji igrač Arsenala i da nema kvalitetnijih igrača na AMF-u od njega, u Njemačkoj je drugačija stvar, jel ti stvarno misliš da je Ozil za krila? Ako tako misliš onda si gori od Voajera
Idemo Ezile pokupi još 2-3 asistencije
Zirokopterrr.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Jel ti kontas da je Njemacka osvojila SP? Boli me briga kako ce Ozil igrati ako ce Arsenal igrati bolje.
Celik!3,2,2.
Prosu se Gabriel ko djubre po njivi.. Sreca pa Koss
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
AllGunsBlazing je napisao/la:Jel ti kontas da je Njemacka osvojila SP? Boli me briga kako ce Ozil igrati ako ce Arsenal igrati bolje.
Pa kako ti Arsenal igra bolje hljeba ti kad je Ozil na krilu? Jel me zezaš ti? Igrao je POLA sezone na toj poziciji, plakali su svi da se čovjek vrati ondje gdje je najbolji, pa i ovdje gdje igra na ceneru ima ispred nesposobne napadače zbog kojih nema 30+ asistencija, ali neka, znamo da je Giroud > Drogba
Nije do Ozila i njegove pozicije, premještanje njega na krilo NEĆE učiniti Arsenal boljom ekipom, nije do OZILA, do drugih je stvari, LP
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Ko je plakao? PA i ove godine je Ozil imao perioda gdje je bio UZASAN, a opet na "svojoj" poziciji. Radi Ozila na Amfu, Arsenal prakticki igra sa 2 igraca u veznom redu. I to utjece da druge ekipe vrlo lahko dominiraju nad tim veznim redom.
Celik!3,2,2.
Neću više majke mi, pogledaj nam centralnog veznog čitavu **** sezonu, ko nam to igra, ko je sve prošao našom sredinom, zbog Ozila je sredina slaba, čega čovjek neće čut danas, kriv Ozil sto je Wenger nesposoban da dovede igrače pravog kvaliteta tu? Odo gledat meč rasprava nema smisla jer kriviš onog ko nije krivac što su u Arsenalu igrači većinom goli prosjek
Kakve rasprave zadnje kolo u pm 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ovi kao da su se urotili svi protiv Ozila samo da ne obori rekord!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
Na kraju viceprvaci 
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Sent from my HUAWEI RIO-L01 using Tapatalk
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.