FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hvala Bogu Deni na klupi.
Ahhahahahahhahahahhahahaha
Blekice javi se , znas kako kazu ko nije dobar sexu dobar je na klupi Sarajeva.
Blekice javi se , znas kako kazu ko nije dobar sexu dobar je na klupi Sarajeva.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Zauzima mjesto nekom akademcu bezvezeZukanovic je napisao/la:Hvala Bogu Deni na klupi.
Neka ne puštaju NIKOGA pa ni Olimpica taman da smo završili prvi još prije 5 kola !!!

NOVI PRVAK JE SA KOŠEVA !!!
-
Coromandel
- Kontakt:
slažem se, treba pustiti olimpik i pustićemo.zlo87 je napisao/la:Radnik danas sa juniorima u Širokom. Pustiti Olimpika nek ostane u ligi, drazi su mi od fasista iz BL
za slobodu sam govorio da je to ekipa koja se neće moći iznijeti sa pritisicima lige i kupa, što se i potvrdilo. nema šanse da će u bijeljini pobijediti.
ćelavi haklamaš će danas izvesti vrtić protiv lištice, tako da se nemamo čemu nadati. ove što šilje da borac ostane u ligi, neću komentarisati...
Sorry sto pitam ovdje, ali zna li iko kad se na portalu Moje Web TV pojavi taj njihov kanal za prenos? Trenutno ga nema?!
JTZ
Gazi selju malenog.
Gazi selju malenog.
-
Coromandel
- Kontakt:
kod mene ima. stoji najava kominovanog prenosa nas i štrumpfova.033ns je napisao/la:Sorry sto pitam ovdje, ali zna li iko kad se na portalu Moje Web TV pojavi taj njihov kanal za prenos? Trenutno ga nema?!
Pet puta vam ljudi govore da Borac APSOLUTNO ne zavisi od našeg rezultata, a vi opet o izbacivanju Borca.
Samo nek je Amer na klupi samo.kasno je shvatio.u zadnjem kolu da je momak tuta,jos kad skonta za Okica
Samo Sarajevo
Kvota na nas raste već je preko 2,hvala kladare 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
kako stvari stoje Amer ce postati prvi napadac uskoro, jer bi ovo danas mogle biti zadnje minute koje ce Leon odigrati u nasem dresukanarinac je napisao/la:Samo nek je Amer na klupi samo.kasno je shvatio.u zadnjem kolu da je momak tuta,jos kad skonta za Okica
Pyro is not a crime !
Pozdrav za ovih 20 ljudi na stadionu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kvota na nas 2,40 kao i na Olimpik. 
hoce li bit streama?
ocito je raja ubijedjena da ce Olimpic dobiti pa igraju na njih i zato se kvote i mijenjajuSiouxLukavac je napisao/la:Kvota na nas 2,40 kao i na Olimpik.
Pyro is not a crime !
Pa hebo majku kolko to hiljada ljudi vrsi uplatu pa ovi pomjeraju kvote 100-200 hiljada
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja prije pola sata odigraoSiouxLukavac je napisao/la:Kvota na nas 2,40 kao i na Olimpik.
1-1.65
2-5.50
3 i vise golova 2.05
Admiral kladionica.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Koja kletva je nas onda stigla jbtTHEC je napisao/la:kako stvari stoje Amer ce postati prvi napadac uskoro, jer bi ovo danas mogle biti zadnje minute koje ce Leon odigrati u nasem dresukanarinac je napisao/la:Samo nek je Amer na klupi samo.kasno je shvatio.u zadnjem kolu da je momak tuta,jos kad skonta za Okica
Samo Sarajevo
ma neka od 100 uplata 80 igra dvicu, kladionica ce odmah reagovati, nije moranje da su hiljade uplata mada s obzirom koliko se ljudi u Bosni klade onda su mozda i desetine hiljada uplata u pitanjuBesic je napisao/la:Pa hebo majku kolko to hiljada ljudi vrsi uplatu pa ovi pomjeraju kvote 100-200 hiljada
Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 10 gostiju.