FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Kolika je kvota da Hebib daje go? 
Ma ja ne mogu da vjerujem da neko priča o nekakvom puštanju. Mi ako hoćemo u Europu moramo dobiti i čekati finale Kupa i tu prestaje sva priča. Mene zaboli neka stvar jel iduće sezone igramo protiv Borca ili Olimpika, sami svoju sudbinu kroje kao i mi i nek se čupaju kako znaju.
Ako izgubimo, izgubili smo jer smo ****, a ne jer smo pustili. A strah me.
Ako izgubimo, izgubili smo jer smo ****, a ne jer smo pustili. A strah me.
4.10.2009.
Vitez nam je sretan pravo, tako da mi treba da gledamo kako cemo njih ostaviti u ligi 
Pyro is not a crime !
Ovo je Okicu oprostajna utakmica molim da ga ispoštujemo i ispratimo aplauzom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- PitarBordo
- Kontakt:
O tome dokle nas je politika i upravljanje klubom ove sezone dovela govori dovoljno činjenica da imamo izjednačene kvote na domaćoj tekmi u utakmicu koju moramo pobjediti za evropu. (Da, znam kako funkcioniše fluktuiranje kvota)
Ako od ove kiše pluća ne ostavim, onda ću zbog vođenja kluba Titam.
@Besic neće on niđe.
Ako od ove kiše pluća ne ostavim, onda ću zbog vođenja kluba Titam.
@Besic neće on niđe.
Samo Saraj'vo.
pusti snoviBesic je napisao/la:Ovo je Okicu oprostajna utakmica molim da ga ispoštujemo i ispratimo aplauzom.
Pyro is not a crime !
Ljudi dajte mi minut da uživam u snovima 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ja kao da vidim da ce nam ga Hebib zabiti. E bas im je dobra ta klauzula nema dalje
Ali zato mi imamo Okica i ja ne brinem za rezultat
Ali zato mi imamo Okica i ja ne brinem za rezultat
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja danas na početku f1 utrke govorim ljudima "pustite me da sanjam da se ova dvojica odmah slupaju da gledamo utrku kao nekad"... I ljudi se slupaše u prvom krugu odmah. Tako da, imaš moj podršku u sanjanju, naše je da sanjamo, a vodstvo kluba je tu da nam ruši snove.Besic je napisao/la:Ljudi dajte mi minut da uživam u snovima
Samo Saraj'vo.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Kada bi nekad, kojim slučajem, poslali Okića na posudbu, obavezno klauzula da mora igrat protiv nas 
sto je najzalosnije sanjamo da ovo bude Okicu zadnja tekma a na kraju ce Benki biti 
Pyro is not a crime !
Hocel biti link kakav 
Imal sta za mobitele pogodno?
kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
mozel se kako ukinutxbox je napisao/la:kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Neam blage ocm,i ja sam nasao na netu link a te reklame mozes skloniti imaju ti mali iksici.xbox je napisao/la:kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
Sarajevo ljubavi moja.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Kad smo vec kod toga,nije bilo bolje trke da se sjećam u zadnje vrijeme. Iako navijam za Ferrari drago mi je da Max uze. A ista situacija i sada,ali ne bi mi bilo drago da Olimpic uzme ako ćeš već 4 ići u uelPitarBordo je napisao/la:Ja danas na početku f1 utrke govorim ljudima "pustite me da sanjam da se ova dvojica odmah slupaju da gledamo utrku kao nekad"... I ljudi se slupaše u prvom krugu odmah. Tako da, imaš moj podršku u sanjanju, naše je da sanjamo, a vodstvo kluba je tu da nam ruši snove.Besic je napisao/la:Ljudi dajte mi minut da uživam u snovima
Sabrine mi moje!
Slaba posjeta,slabo je @majkl odradio propagandu
ma jok ba audio relame preko tekmesonpenn je napisao/la:Neam blage ocm,i ja sam nasao na netu link a te reklame mozes skloniti imaju ti mali iksici.xbox je napisao/la:kakve su ovo reklame u pozadini ??? Nista se ne cuje komentator?
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!