FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Sloboda 72 mozda trola al je opet vezano za Slobodu dok pojedinci znaju nekoliko stranica unistiti glupostima, zagorjela balavurdija, pisanjem u klubovima iz liga petice.
Ontopic
Sretno djeco u Mostaru
Ontopic
Sretno djeco u Mostaru
samo Sloboda
Ma znam al nije niko pitao.Aerials je napisao/la:BHT
Na Tusnju je grob do groba
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku
Majka trazi sina svoga
Nasla ga je na istoku
Gdje Fukare kolju stoku

Danas ako bi bio x to bi bilo sjajno

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Kad se nafuraju pa izvuku makar XAgamemnon je napisao/la:Ako im se ova djeca poseru na titulu danas

Muminović, Salihović, Lakičević, Pršeš, Haurdić, Ivetić, Sarić, Govedarica, Ahmetović, Todorović, Veselinović.
-
- Kontakt:
Zrinjski: Vasilj, Tomić, Čolić, Todorović, Stojanović, Mešanović, Petrak, Laštro, Katanec, Zakarić, Bilbija.
Sloboda: Muminović, Salihović, Lakičević, Pršeš, Haurdić, Ivetić, Sarić, Govedarica, Ahmetović, Todorović, Veselinović.
Hoce li biti stream za nas koji smo van BiH?
Sloboda: Muminović, Salihović, Lakičević, Pršeš, Haurdić, Ivetić, Sarić, Govedarica, Ahmetović, Todorović, Veselinović.
Hoce li biti stream za nas koji smo van BiH?
Zadnja izmjena: constantine, dana/u 15 maj 2016, 16:41, ukupno mijenjano 1 put.
-------------------Muminovic---------------
Todorovic--Salihovic--Ivetic--Lakicevic
-------------Saric----------Prses------------
-----------------Haurdic---------------------
--Govedarica--Ahmetovic---Veselinovic----
Mislim da cemo vidjeti nesto ovako sa rotacijom Veselog i Miljana
-------------------Muminovic---------------
Todorovic--Salihovic--Ivetic--Lakicevic
-------------Saric----------Prses------------
-----------------Haurdic---------------------
--Govedarica--Ahmetovic---Veselinovic----
Mislim da cemo vidjeti nesto ovako sa rotacijom Veselog i Miljana
Jedan grad, jedna ljubav!
Sve je ovo na mjestu , tvoje i moje.Ne izlazi iz teme.wobly92 je napisao/la:monday, june 29, 2009
Rukovodstvo Slobode najavljuje borbu za vrh tabele
- Danas smo i sretni i tužni. Lijep je osjećaj kada ulazite u novu sezonu nakon što ste u prošloj napravili najbolji rezultat u historiji kluba, ali i ostaje žal za evropskim utakmicama, zbog čega ćemo i dalje tražiti odgovornost onih koji su nam to uskratili. U novoj sezoni ponovo idemo u borbu za vrh, bez obzira na sve probleme oko nas, jer je to jedini cilj koji ova Uprava sebi može postaviti – rekao je Salih Šabović predsjednik kluba na današnjoj prozivci.
Stručnom štabu, na čelu sa Sakibom Malkočevićem se odazvalo 30 igrača, među kojima su više od trećine činili mladi igrači iz juniorskog i kadetskog pogona kluba, koji bi u narednoj sezoni trebali imati značajno mjesto u seniorskoj ekipi Slobode. Od igrača koji su još nekoliko sedmica pod ugovorom, na prozivci se nije pojavio Muamer Zoletić, dok su Emir Kasapović i Elmir Kuduzović bili prisutni, ali nisu trenirali.
Od novih imena sa potpisanim jednogodišnjim ugovorom se pojavio Admir Ćehajić iz prvoligaša Omladinca (Mionica), dok se na probi pored nekolicine igrača iz nižerazrednih klubova, te povratnika sa posudbe, našao odbrambeni dvojac iz Srbije Predrag Papaz (posljednja sezona u Češkoj) i Zdravko Savić (posljednja sezona u Slovačkoj). Načelni dogovor sa menadžmentom kluba postigao je i Senad Mujić (Laktaši) koji nije trenirao zbog zdravstvenih problema.
- Očigledno je da postoji dosta nepoznanica, ali se nadam da ćemo to uspješno rješavati u hodu. Trebat će nam određeni period da iskristaliziramo ko od igrača će ući među onih 25 koji će konkurisati za prvi sastav. Kao i svake godine probat ćemo neke igrače, a sa nekima potpisati ugovore na osnovu poznatih kvaliteta – istakao je Sakib Malkočević.
Ekipa će u Tuzli trenirati do 10. juna kada se putuje na turnir u Čakovec, odakle će se uputiti prema destinaciji gdje će se obaviti glavni dio priprema, a tačno mjesto, te eventualni protivnici će se znati do polaska na spomenuti turnir.
Podsjetit ćemo da su nakon isteka ili raskida ugovora po završetku prošle sezone Tušanj napustili Nikola Mikelini, Ilija Prodanović, Adnan Jahić, Muhamed Omić i Damir Tosunović.
VIDIŠ KAKO JE?!?!
16 hiljada smećarskih postova, sloboda72 znam da si stariji al ne moras spamat s tim glupostima (svaka poruka distribuirana masovno koju korisnici nisu zatražili klasificira se kao spam)! Ako nemaš šta pametnije napisat (na primjer šta je sa Zakarića) ne moraš ni 824 posta za pola sata koji zauzmu čitavu stranicu.
Ja volim FK Tuzla City
- Beduin
- Kontakt:
Drzimo se, s obzirom na sastav. 
Al Govedarica mi nikako nije jasan, njemu izgleda godi duplo veci teren pa da samo protrci. Momak je totalno flopno.
Musemicevo hraljanje mi pomalo ide na zivce, ne znam zasto. I kome ono govori da je svakako zaluto ovdje, Govedarici ili Sudiji?

Al Govedarica mi nikako nije jasan, njemu izgleda godi duplo veci teren pa da samo protrci. Momak je totalno flopno.
Musemicevo hraljanje mi pomalo ide na zivce, ne znam zasto. I kome ono govori da je svakako zaluto ovdje, Govedarici ili Sudiji?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Al ne mogu da vjerujem da utakmica bez rezultatskog znacaja sudije opet nas jebu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ovom Haurdicu treba uruciti kakvo priznanje za najgoreg igraca koji je ikad nosio dres Slobode, lijenijeg igraca u zivotu nisam vidio.
Prvo nas je posteno zajebo kod slobodnjaka Sarica, stavio zivi na 5m. Pa onda ovaj Ahmetov izlazak 1 na 1.
Jedan grad, jedna ljubav!
Ma to je čisto jer smo navikli pa da nam ne bude neobičnoSARS je napisao/la:Al ne mogu da vjerujem da utakmica bez rezultatskog znacaja sudije opet nas jebu
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Nadam se da Sale nece poceti protiv Radnika.Pas mu je katastrofalan 

Zadnja izmjena: guillermo, dana/u 15 maj 2016, 17:40, ukupno mijenjano 1 put.
Ubit će nas, al' hajde 

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 7 gostiju.