Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Radnik: Đurković, Antić, Kadrija, Janković, Vasić, Motika, Krsmanović, Ostojić, Glišić, Bajić, Mašić.
Toliko o Radniku.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
- Evolve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
NK Široki Brijeg
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Ispadaju oni sljedece sezone 
Vidi posjete u Mostaru....
U ovom trenutku nema 1000 ljudi.
U ovom trenutku nema 1000 ljudi.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Ni meni nije jasno, očekivao sam da na nož idu i protiv Zrinjskog (inače pred uzvrat polufinala kupa) i protiv vas (inače pred uzvrat finala kupa). Stvarno nema smisla da se čuvaju za kup jer u ligi nemaju nikakve šanse za Europu, sramota ogromna, UEFA reaguj.Evolve je napisao/la:Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Radnik: Đurković, Antić, Kadrija, Janković, Vasić, Motika, Krsmanović, Ostojić, Glišić, Bajić, Mašić.
Toliko o Radniku.
Nad tobom sunce najljepše sja
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
10 utakmica evo odmarajupinoglavi je napisao/la:Ni meni nije jasno, očekivao sam da na nož idu i protiv Zrinjskog (inače pred uzvrat polufinala kupa) i protiv vas (inače pred uzvrat finala kupa). Stvarno nema smisla da se čuvaju za kup jer u ligi nemaju nikakve šanse za Europu, sramota ogromna, UEFA reaguj.Evolve je napisao/la:Samo nastavljaju ono što rade čitav proljetni dio prvenstva... Šugavo..Hellas je napisao/la:Široki: Soldo, Pandža, Ćorić, Krstanović, Wagner, Kožulj, Sesar, Brekalo, Ajayi, Crnov, Marković.
Toliko o Radniku.
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Jel Kosevo odradjuje neku kaznu?
Mislim da danas pada rekord za zadnje kolo nekog prvenstva. 
Joj posjete pa sta je ovo
jbg, može im se. Ne kažem da nisu nijednu utakmicu prodali nego se malo pretjeruje.NYKnicks Fan je napisao/la: 10 utakmica evo odmaraju
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?
200-300 rece komentatorNYKnicks Fan je napisao/la:jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?
Pa to ni nama ne ide u prilog, jer nam odgovara što odmaramo igrače u Mostaru danas.tuzlak1987 je napisao/la:Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
Igraju englezi kupove s sestim postavama, igraju EL s rezervama. Pa sta, ti igraci su pod ugovorom s tim klubom i koliko god se nama to gadilo oni ne krse nikakvo pravilo, oni rade ono sto je u interesu njihovog kluba, puca im k* sto nekom drugom ne pase. Sami su se izborili za takvu poziciju. I svatko od nas bi isto ucinio da je na njihovom mjestu. Zasto riskirat Europu da bi lizao su*ak nekom tko gleda istu korist, tj. trazi nacin da se domogne iste Europe.
EDIT: Dajte linkove, crko mi TV
EDIT: Dajte linkove, crko mi TV
Cuj dvijestotine divova na tekmi hahahahha
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ebai ga, ne bi ni mi odmarali da ne odmaraju oni danas vjerovatno ... Ovako nam se ne isplati nikako igrati protiv Zrinjskog sa prvom kada se Radnik pravi budalapinoglavi je napisao/la:Pa to ni nama ne ide u prilog, jer nam odgovara što odmaramo igrače u Mostaru danas.tuzlak1987 je napisao/la:Sugavo ovo od Radnika pravo, direktno su uticali na raspored na tabeli .. Savez je trebao izdati neku naredbu za sve da igraju sa najboljim raspolozivim igracima..
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Sudija Duljevicu: ovdje napadas! 
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Najmanja posjeta u historiji ja mislim danasclub21 je napisao/la:200-300 rece komentatorNYKnicks Fan je napisao/la:jel se skupilo 500 ljudi na kosevu?
Normalno da bi i mi odmarali igrače u nama nebitnoj utakmici, nema to nikakve veze s Radnikom.tuzlak1987 je napisao/la: Ebai ga, ne bi ni mi odmarali da ne odmaraju oni danas vjerovatno ... Ovako nam se ne isplati nikako igrati protiv Zrinjskog sa prvom kada se Radnik pravi budala
koje utakmice imaju sve u direktnom prijenosu i koji kanali?
MIRZA RASCIC !
U Lukavici pet minuta ranije pocelo. Aj Borac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.