Na poslednje tri tekme na SP napraveli smo 4 penala.

Nemcima je ovo prvi poraz u grupi jos od 1986.godine
Nemcima je ovo prvi promaseni penal od 1974(Ulli Henes promaseo)
p.s.Nakon Spahica izgleda da je i Lane ocitao bukvicu malom Marinu.
Moderator/ica: admin
ne treba zaboraviti stativu jovanovica,kao ni precku zigica.. kacar,kolarov...masili isto sto je i podolski...skoro sami pred golmanom....Amar Dzeko je napisao/la:Njemacka igra odlicno..nisam ocekivao da ce biti ovako dobri..srbi su imali srece jer su im ovi mogli utrpati 5 komada u onih 20 minuta kad se poldi ispromasivao..
Pa zasto provociras? Ja sam Hrvat i logicno je da cu navijat za svoje komsije, i tebe ne razumijem, al nema veze, stvarno ovo prelazi svaku mjeru bezobrazluka.Principatus je napisao/la:Srbima se mora jedna stvar ostaviti, znaju poraze i srecne pobjede slaviti kao nesto strasno. Izgubiti protiv jedne Ghane, pa poslije toga jedva prebroditi 60 minuta sa igracem vise, pa se onda toliko precjenjivati. Wow.
Provociram, nacionalizam? O cemu ti pricas bolan? Mene razumjeti, ja navijam samo za svoju zemlju, tacka.Chologol je napisao/la: Pa zasto provociras? Ja sam Hrvat i logicno je da cu navijat za svoje komsije, i tebe ne razumijem, al nema veze, stvarno ovo prelazi svaku mjeru bezobrazluka.
Admini i modovi slobodno neka dozvoljavaju nacionalizam na jednom multi-etnickom forumu.
jugosvabe??jugoslavija se davno raspala, izgleda da neki zive u proslosti, pa po komentarima se i moze osjetit da neki zaostaju za vremenom....jogosvabe...Genghis je napisao/la:Jedva cekam Gana - Njemacka, kako ce ove jugosvabe ladno da ispare, nesto poput isparavanja nakon sto je Veliki Jose razmontirao Bayern u finalu LP.
Kad je to bilo, nisam vidioDevil je napisao/la:p.s.Nakon Spahica izgleda da je i Lane ocitao bukvicu malom Marinu.
Stvarno sam mislio da si ozbiljniji forumas, kad ono...Genghis je napisao/la:Jedva cekam Gana - Njemacka, kako ce ove jugosvabe ladno da ispare, nesto poput isparavanja nakon sto je Veliki Jose razmontirao Bayern u finalu LP.
Prosvijetli nas, molim(o) te.effe_sa je napisao/la: jugosvabe??jugoslavija se davno raspala, izgleda da neki zive u proslosti, pa po komentarima se i moze osjetit da neki zaostaju za vremenom....jogosvabe...![]()
![]()
![]()
bas ono da se nasmijem tom izrazu...navijam na svjetskom prvenstvu i uvijek za njemacku odmah poslije bosne...i ponosni sam bosanac...prema tome mogu jedino bosnosvabo biti....i za razliku od nekih koji cmizdre i vesele se za susjednom drzavom a tamo da i malo odu bi ih nogom nabili ja sam bio u njemackoj i mogu uvijek tamo otic...prema tome malo se vi neki smislite kako funkcionisite ovako kao individue....kuda idete i sta hocete u zivotu?mozda se prvo zapitajte sta je to zivot niste ni njega najbolje skontali, a onda mozda pocnemo o fudbalu pricat
Evo ovako:bebek1 je napisao/la:Ja bih osobno volio i zelim da Srbija prodje dalje,mislim da bi tada dobili Engleze,a tada bi bilo kao protiv Argentine![]()
Nisu sazluzili pobjedu,Nijemci su bili bolji sa 10 igraca.
Moze mi neko reci kako je bilo u B.Luci?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.