FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nek neko na onome livestream napravi link

- BosnianKingdom
- Kontakt:
Gedaj Libertija yebo jes los,mi se zalimo nesta na stadione nase..A gledaj Velsa i Swansija...
Sabrine mi moje!
Ljudi meni dva komentatora u pozadini ubi ovo majke mi
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Sekunda,dobar Matej...
A kako ne zna poslati ovaj lotu u prostor,a sam igrac,nikog nigdje,ima 50 metara ispred njega,on je negdje prema autu,e svasta...
A kako ne zna poslati ovaj lotu u prostor,a sam igrac,nikog nigdje,ima 50 metara ispred njega,on je negdje prema autu,e svasta...
Sabrine mi moje!
radnik vec pustio jedan J*** im sve nisu uzeli boda u prvenstvu 10 kola
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Joj ljudi Bilbije sta je ovo pa frajer proigrao ko u najboljim danima
2 0 za siroki , neka uzdali se mi u slobodu i radnik evropsko sarajevo
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Radnik najšugavija ekipa u posljednjih nekoliko godina
Od srca želim i njima i Slobodi da izgube kup
Pa čovjek u ovoj situaciji tačno ne zna koga koga bi navijao u finalu kupa, Sloboda sama po sebi mi ide na nerve, a Radnik ne zaslužuje
Ko nama odlučuje sudbinu majko moja
Od srca želim i njima i Slobodi da izgube kup
Pa čovjek u ovoj situaciji tačno ne zna koga koga bi navijao u finalu kupa, Sloboda sama po sebi mi ide na nerve, a Radnik ne zaslužuje
Ko nama odlučuje sudbinu majko moja
- BosnianKingdom
- Kontakt:
evo link za one ko zeli da gleda

Seljackim. Mada, ne znam ko je na terenuBosnianKingdom je napisao/la:Sa kakvim timom tuzlaci igraju ?
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Liverpoolu ne igra ni jedan igrac iz standardnih prvih 11 zbog finala i vi se cudite Radniku, nezz gdje je problem..A za pustanje Borca i Slavije to se jednostavno zna, oni dugi niz godina u RSu tako rade,nema potrebe se sada zaliti...
Realno nema vecih seljaka od njih,od kapitena pa na dalje...Evander je napisao/la:Seljackim. Mada, ne znam ko je na terenuBosnianKingdom je napisao/la:Sa kakvim timom tuzlaci igraju ?
Sabrine mi moje!
Stanje na tribinama, kao da igraju dva Olimpica 
Majkl, molbe ti nisu uslisene. Smjenit ce te sa funkcije, nisi dobro odradio posao
Majkl, molbe ti nisu uslisene. Smjenit ce te sa funkcije, nisi dobro odradio posao
Sto se sredine tice i ove dvojice, najoptimalniji je Rustemovic jer to mu je najveci plus = pokrivanje prostora i radijus kretanja, ali i Dzemo je prije bio bek tako da bi mogao dobro povremeno pokriti uz liniju , Duljevic bi bio najveca zrtva ovoga tacno ali gurnuti ga ponekad u spic ne bi li podigao zavrsnicu na pristojan nivo.... Mislim da bi nam bolje lezala ovakva postavka nego bilo sta drugo...Locust je napisao/la:
U suštini si u pravu, čak bi našim bekovima odgovarao taj romb jer su ofanzivno orjentisani obojica.
Imaju tu i dva problema. Prvo, sredina mora biti super-jaka trkački, posebno ova dva "polu-vezna, polu-krila" sa puno lateralnog kretanja od aut linije prema sredini.
I drugo, naš glavni eksponat, Duljević, nema baš mjesta u toj formaciji a mi smo izlog igrača prvenstveno na žalost.
EDIT: I našim štoperima koji su visoki i poprilično spori bi odgovarao ovaj način igre gdje su protivnici primorani puno da centriraju. Možda je vrijedilo pokušati.
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Hebibovic im djecu pravi na desnoj strani 
Joj tuge, majko rodjena.
Joj tuge, majko rodjena.
@majkl je samo postigao kontraefekatEvander je napisao/la:Stanje na tribinama, kao da igraju dva Olimpica
A mozda je to i bio cilj,ovako je dovoljno samo 150 policajaca da se dinokio osjeca sigurnim,a da je vise raje trebalo bi koja stotina drotova vise