Navijaci..
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Re: Navijaci..
Ima li ijedna jos grupa koja ne mjesa komunizam i anitfasizam, znaci da su antifa a da ne masu petokrakama, kao recimo navijaci Young Boysa, interesuje me, jer vidim skoro svi antifa ultrasi masu komunistickim znakovima?
- Beduin
- Kontakt:
Upravo to, Helela boysi su nesto posebno, toliko momci furaju taj fazon i izvan terena, okupljanja na svakom mjestu, "treniraju" navijanje po ulicama, jednostavno uzivaju u tome i bore se protiv represije vlasti na navijace i tifo scenu. Ovaj video je nesto nevjerovatno po pitanju navijaca i navijanja, organizacije, melodicnosti, nafuravanja...balkanika je napisao/la:Znaci inace ne gotivim Marokance, Egipcane itd. ali ovo je nesto najbolje sto sam vidio u zadnjih par godina. Vodja koji uspijeva sa ovakvom lakocom kontrolisati ovoliko ljudi, toliko jedinstvo, strast, strasan ritam a i tekst pjesme, svi pjevaju u jedan glas, prate bubnjeve... Nemam rijeci zaista, jer ni jedna ne moze opisati ovo savrsenstvo.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- rob do bagro
- Kontakt:
Meni su Winnersi gotivini, imaju fine melodije da se zaljubis. 
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Beduin
- Kontakt:
Jaki su Winnersi, pravo brojni, ali mi nekako Helala boysi su melodicniji i sa vise strasti rade. Svaki momenat koristim da ih slusam i uzivam.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
-
Sarajlija88
- Kontakt:
-
Nerminovic
- Kontakt:
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Jel moguce da su Spanci ovako desnicarski nastrojeni, sem par izuzetaka (recimo Rayo ili Deportivo)
- IlProfessore
- Kontakt:
Zašto ne bi bilo moguće... pa i nemaju baš neku lijevo orijentisanu prošlost u toj državi... frankisti 1/1 
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Ma dobro nisu svi frankisti, recimo Barca nije, njih vise dozivljavam kao separatisticki nastrojene, recimo Baski, skoro sve ekipe iz Baskije su ljevicarski nastrojene, Athletic, Osasuna, Sociedad nisam siguran, dok koliko znam su bas desnicari Real Madrid, Atletico (iako je taj tima nastao od Athletica), Espanyol, Real Zaragoza, cak i ekipe iz nizih liga, iznenadio sam se kd sam vidio da navijaci najstarijeg kluba u Španiji su desnicari, tj. navijaci Recreativa iz Huelve. Ljevicari su jos iz Seville, zaboravih reci.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: hapuc, dana/u 03 maj 2016, 18:20, ukupno mijenjano 1 put.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Ma Poljaci su nevjerovatni ultrasi, samo sto su desnicari teski.
- IlProfessore
- Kontakt:
I što sve ide na silu i na mišiće (dvosmisleno) što bi se reklo... nema tu prave ljubavi prema klubu i tradiciji kao što je to slučaj u ostatku evrope i svijeta.
“Čuvajte i očuvajte svoju naciju i ime Bošnjak, vjeru i tradiciju. Gubitak identiteta plaća se ropstvom i poniženjem.”
-
Nerminovic
- Kontakt:
Champions of SportSport League 2017
BackSpace United
BackSpace United
-
Sarajlija88
- Kontakt:
vec sam pisao o ovome, iduce sezone idu na novi stadion, arenu modernu, a na ovaj nacin su iskalili bijes, jer nakon poraza od Basaksehira, definitvno ispadaju u drugu ligu. Naravno, nije to razlog da se pali stadion i osudjujem.Nerminovic je napisao/la:Svasta
http://www.ultras-tifo.net/news/4302-an ... adium.html
Lagano bi zabranio svima koji su napravili i najmanju stetu dozivotnu zabranu pristupa stadionu. Drzava bi ih trebala krivicno kazniti, to je druga stvar.
Google Prevodilac - https://translate.google.com/?hl=bs
Euro tek danas započinje, a sinoć već i prvi navijački neredi, tačnije u Marseju, gdje su se sukobili lokalni ultrasi OM, te gostujući Englezi. Vrijedi istaći kako je lokalna grupa i religijski podijeljena, u svom skupu glavnu riječ vode muslimani, stoga kao što su engleski huligani obećali, tako su i započeli - s napadima na muslimane, i konstantno su skandirali "Where is the ISIS?" aludirajući na terorističku već poznatu organizaciju... Ne znam šta bih rekao, još Rusi tek pristižu. Show zagarantovan.

[youtube][/youtube]
Ostatak videozapisa pregledajte na sljedećem linku:
http://www.ultras-tifo.net/news/4369-om ... -2016.html

[youtube][/youtube]
Ostatak videozapisa pregledajte na sljedećem linku:
http://www.ultras-tifo.net/news/4369-om ... -2016.html

Up to our knees.
Haos ce da bude opcenito a pogotovo u Marseju, kao sto kazes stizu Rusi, a dodao bih i Poljaci, Madjari, vjerovatno i nesto Slovaka (vise zbog ovoga nego fudbala), Hrvati (ruku na srce ne navijaci vec simpatizeri ali svejedno) i Ukrajinci. Plus bih dodao da su u vise francuskih gradova u toku poprilicno nasilni protesti, ljudi u pojedinim naseljima vec danima ne mogu izaci iz stanova, ali naravno mediji nisu apsolutno nista prenijeli o ovome.
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Marseille odavno ima jaku ultra scenu, Velodrome je prepoznatljiv po tome. Sto se tice huliganizma, znam za rivalitet protiv PSG-a, ono bas zestok, medjutim ovo vise ide na politicku pozadinu nego neki sportski rivalitet.
- sarajevo46
- Kontakt:
Ovo će biti zanimljiv EURO. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.