FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
raja evo ovdje izgleda ima prenos i sarajeva i zelje http://mrsportstream.com/bs/channel-1/
evo prenos
- amazon
- Kontakt:
Kaze mi jaran da Halvadzic moze igrati u Unisu, a Dado u Bosna Visoko

Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Damiru citava sezona propala. Rovit u zadnjem kolu pocinje od prve. Dobro pa nije eksplodirao. Halvadzic dosao da se skoluje na oranici. Nezna kud udara.amazon je napisao/la:Kaze mi jaran da Halvadzic moze igrati u Unisu, a Dado u Bosna Visoko![]()
- amazon
- Kontakt:
Ma ako Slaviju ne mozemo pobjediti onda ne znam koga mozemosamoposmatram je napisao/la:Damiru citava sezona propala. Rovit u zadnjem kolu pocinje od prve. Dobro pa nije eksplodirao. Halvadzic dosao da se skoluje na oranici. Nezna kud udara.amazon je napisao/la:Kaze mi jaran da Halvadzic moze igrati u Unisu, a Dado u Bosna Visoko![]()
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Zenica je svoje uradila. Neme ovdje igre, neki slobodan udarac, penal (za Slaviju) ili korner mozda odluci.
-
samoposmatram
- Kontakt:
Na Kosevu cekaju da Slavija povede, da pomognu vukovima...
ja malo slusam ovaj radijski prenos i kaze ovaj komentator da se uglavnom igra na nasoj polovini i da je zbog povrede izasao fejzic
i kad budem dedo voljet ću te Zeljooooo
Daj link za radio prenos moze i to ako nema nista drugoAldino1 je napisao/la:ja malo slusam ovaj radijski prenos i kaze ovaj komentator da se uglavnom igra na nasoj polovini i da je zbog povrede izasao fejzic
"Volim te Zeljo"
bht radio i ona njihova emisija sto ide kad se igra premijer liga 101,7 ti je frekvencija
Kralju nisam u BiH na drugom kontinentu sam covjeceAldino1 je napisao/la:bht radio i ona njihova emisija sto ide kad se igra premijer liga 101,7 ti je frekvencija
hehehehehheh
"Volim te Zeljo"
jbg ako mozes negdje slusaj radio to je sve sto i ja mogu u ovom momentu
ceman je spsaio 100 % priliku za slaviju novi casiljas je to
-
samoposmatram
- Kontakt:
To Germa!
-
realancojk
- Kontakt:
http://www.bhrt.ba/ ima live radio u gornjem desnom ugluGKhan je napisao/la:Kralju nisam u BiH na drugom kontinentu sam covjeceAldino1 je napisao/la:bht radio i ona njihova emisija sto ide kad se igra premijer liga 101,7 ti je frekvencija
hehehehehheh
Neko voli meso, neko voli kupus. U biti svi mi volimo sarmu.
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Bolje ispasti glup nego iz lige. :)
Trenutno korisnika/ca: ErosViverosViv i 17 gostiju.