FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
hurtic HAHAHHAHAHAHAHAAM, mogu i ja biti trener protiv raspalog veleza,viteza, travnika, drine i sl. botova, cim dodje neko jaci zna se da gubimo,u svakoj utakmici koju smo na neki nacin MORALI dobiti mi smo izgubili, yebo te taj trener
Ljudi ovo je nevjerovatno... U isto vrijeme daje zeljo go i olimpic. Bože sačuvaj
Da se citiram..
Fudo je napisao/la:Veliki dokaz da uprava nema blage i nevidjena glupost je, da igrac kojeg posudis moze igrati protiv "svog" kluba, recimo hebibovic ti sad postigne gol i tim golom olimpic pobjedi i zbog toga fks izgubi euro takmicenje i masu novca, pa to dijete od 5 godina nebi dozvolilo ali jok nasa mudra uprava bi.
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
dobar ovaj hebib
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Željo ode u evropu ako Sloboda osvoji.
JEL IH SRAMOTA?!
JEL IH SRAMOTA?!
Prvi komentar @majkla **** ću mu rod i porod
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Yebaji ga viseCoromandel je napisao/la:Manuel je napisao/la:E jesi malerCoromandel je napisao/la:sad će futavci sa šugavice da povedu...ovo sam napisao kad je bilo 0:1 a sad je 1:3
dogovor je bio da seljo ne zapinje, a da sarajevo pusti olimpika...međutim, nijaz i futavci su skovali su boldrikov lukavi plan da nas zejebu.
kako god, duvamo ga...
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen
Gdje onaj , i dalje mislis da ovo nije jedno od gorih ekipa Sarajeva 5 to nam je najgori plasman sa ovakim uslovima je to uzas
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma kakav trener i qrac više, od govana se pita ne pravi, u ekipi su sami prosječni igrači lige, 2-3 se malo izdvajaju i to je to.TOMCRAFT je napisao/la:hurtic HAHAHHAHAHAHAHAAM, mogu i ja biti trener protiv raspalog veleza,viteza, travnika, drine i sl. botova, cim dodje neko jaci zna se da gubimo,u svakoj utakmici koju smo na neki nacin MORALI dobiti mi smo izgubili, yebo te taj trener
-
BordoArmy88
- Kontakt:
Nemoguće, kone imaju bolji međusobni omjer tako da su oni ispred nas u slučaju istog broja bodova!MirzaMuki je napisao/la:Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
nije, i dalje stojim iza toga, ne gledaj samo danasnju utakmicu, ovo je ocito nekakva stimaljka bila gdje cemo nazalost mi najgore procipaulus je napisao/la:Gdje onaj , i dalje mislis da ovo nije jedno od gorih ekipa Sarajeva 5 to nam je najgori plasman sa ovakim uslovima je to uzas
Pyro is not a crime !
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Po toj tabeli je po gol razlici, a gleda se međusobni omjer.MirzaMuki je napisao/la:Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ma nemam se živaca više zamarati, nek dovedu koga hoće nek igra Okic,bmk,samo hoću bolje Sarajevo naredne sezone.
kod nas su valjda drugačija pravila za koja **** ne znaju. Oni gledaju gol razliku valjdaMirzaMuki je napisao/la:Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
Sabrine mi moje!
medjusobni sefe to se gleda prvo kad se zavrsi prvenstvoMirzaMuki je napisao/la:Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
MirzaMuki je napisao/la:Ljudi opet ostajemo 4 pogledajte tabelu live
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Zapitajte se jesmo li zaslužili evropu? pa pogledajte nam igrače na terenu? da li oni uopšte znaju za koju klub igraju?
pogledaj npr trenera radnika sta je napravio od prosjecnih igraca, ili ranieri sa lesterom, ima u ligi jacih rostera ali petrovic odnosno ranieri su to poslozili na svoj nacin i daje rezultatetruts je napisao/la:Ma kakav trener i qrac više, od govana se pita ne pravi, u ekipi su sami prosječni igrači lige, 2-3 se malo izdvajaju i to je to.TOMCRAFT je napisao/la:hurtic HAHAHHAHAHAHAHAAM, mogu i ja biti trener protiv raspalog veleza,viteza, travnika, drine i sl. botova, cim dodje neko jaci zna se da gubimo,u svakoj utakmici koju smo na neki nacin MORALI dobiti mi smo izgubili, yebo te taj trener
hajde spalevicu daj goo hebo ti dedu
Mi smo divovi svako nam je plijen nas je cijeli svijet u bordo obojen