Safet Sušić - Pape

Hairlija
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la Hairlija » 18 jun 2010, 18:11

kimbo je napisao/la:Eto i ta strasna Njemacka koja nam je trebala zabiti 5,6 komada izgubi :D :D ... Srbija dobra imaju ono sto mi nemamo : par Dzekaaa u ekipi , mu.da i normalnog dokazanog trenera a neka nekoga kome je Domenek idol :D
ta srbija izgubi od Gane,a Pape sa selekcijom BIH dobije Ganu na Kosevu
po toj tvojoj logici :roll: Del Bosqe je **** od trenera
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

Monolog
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Monolog » 18 jun 2010, 18:13

RiNo je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Eto i ta strasna Njemacka koja nam je trebala zabiti 5,6 komada izgubi :D :D ... Srbija dobra imaju ono sto mi nemamo : par Dzekaaa u ekipi , mu.da i normalnog dokazanog trenera a neka nekoga kome je Domenek idol :D
Domenek je pobjedio Srbe u sred Beograda...
Zar nije bilo neriješeno? Ako se ne varam 1-1?
"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”

neko_iz_mase
Kontakt:

Post Postao/la neko_iz_mase » 18 jun 2010, 18:14

RiNo je napisao/la:
Kada to ??
Jedna država, dva entiteta, tri naroda, četiri pi**e materine.

RiNo
Kontakt:

Post Postao/la RiNo » 18 jun 2010, 18:17

Jes fakat 1:1, ali pobjedio ih je u Francuskoj
100% sportski i krajnje opušten potpis

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 jun 2010, 18:26

Hairlija je napisao/la:
ta srbija izgubi od Gane,a Pape sa selekcijom BIH dobije Ganu na Kosevu
po toj tvojoj logici :roll: Del Bosqe je **** od trenera
Eto neka si ti dobio priliku da branis Papeta ... podsjecam samo na argumente poslije tekme sa Njemackom ,da bi opravdali nasu losu igru napuhase njemce ,napravise svemirce od njih .... sve sami supermeni i ekipi a Srbi ih laganini 1 - 0 ...
Gledam Slovence , Meksikance , Koreance itd ... kako ljudi trce i bore se svi kao jedan ,...trka sistem borba svih 90 a oni nasi panjevi cim 60 minuta prodje na skrge disu :D :D ... svi oni neka predju na mali fudbal ili na play station tamo se ne treba trcati :D
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Hairlija
Kontakt:

Post Postao/la Hairlija » 18 jun 2010, 18:27

@kimbo hoceli Pape trcati za njih?

Dok je Pape igrao i trcao bilo je i rezultata,nemoze on trcati za njih
GDJE GOD DA SMO UVJEK SMO KORAK ISPRED VAS
Zijad Blekic jedan je od nas!
FK Sarajevo-Ljubav Zivota
Cijeli zivot kompleksi, mastas kako hordas si, teski su to momenti, sve bi dao da promjenis, ali ko zna sta jos dolazi, neki novi porazi :D

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jun 2010, 19:10

Monolog je napisao/la:
RiNo je napisao/la:
Zar nije bilo neriješeno? Ako se ne varam 1-1?
Bilo je 1:1. Al je Francuska igrala skoro citavu utakmicu sa igracem manje. Loris dobio crveni na pocetku utakmice. Al nema veze Francuzi u zadnjih 5 utakmica postigli 3 gola.

soko
Kontakt:

Post Postao/la soko » 18 jun 2010, 19:13

Hairlija je napisao/la:@kimbo hoceli Pape trcati za njih?

Mozda bi trebao on kad panjevi nece :roll:

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 18 jun 2010, 19:47

Pa moze Pape valjda da poslozi ekipu da ima par trkaca al ne ... on da ima 10 Misimovica on bi to stavio u orvih 11 .... sve neki tehnicari .... sve igraci za malog fudbala ...
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 18 jun 2010, 19:55

carina je napisao/la:Hahahah..Pa ljudi kad vi namjeravate biti dovoljno zreli da bar procitate ili saslusate kritike, bilo kakve da su prirode? Njemacka dobije 4-0, pa u novinama mozes procitati kritike ili nesto slicno...
A evo i novog primjera, nestrucnosti naseg trenera Papeta ..
Danijel Majkic, zadnji vezni, momak mlad, Banjalucanin, spreman 100%, radi 100%...Vec tri godine gradi igru Veleza i igra 3 pozicije odjednom...po ocjeni strucnjaka i igraca, najjaci i najperspektivniji zadnji vezni dugo godina u Premier ligi...Jedina njegova greska je ta sto nije imao "ledja", ljude koji bi ga promovirali i placali za to po raznim ovdasnjim medijima...
Kao sto sam i govorio u par postova ranije, momak je MORAO dobiti priliku ispred Rahimica i Muratovica...Medjutim, Pape, kao i pojedini ovdasnji forumasi, nisu tako mislili....Rekao sam da ga treba ubaciti u vatru i spremati za kvalifikacije...Medjutim, pogrijesio sam...Vec od danas je prvotimac ruskog kluba, potpisao extra ugovor i igrat ce u ligi gdje vec sad Rahimic grije klupu...Vjerovatno za godinu dvije igrat ce i za repku Srbije, jer momak je fudbaler u dusi...I opet cemo kriviti nekog drugog????
Zasto Danijelu Majkicu nije data prilika???? Zato sto Pape nema veze sa poslom koji radi, iako ga je vec gledao ? Zato sto je momak iz Banjaluke???? Ili mozda niko nije nekom uletio???
Neznam sta je, ali ne valja...
A vi i dalje branite Safeta, koji izgleda od repke pravi dom penzionera....Kakav trener, takvi nam i forumasi...
Ti si najzesci u ovim kritikama Papeta(malo je reci kritikama,ko da ti je ubio nekog),pa da ti postavim jedno pitanje ako mozes da odgovoris. Ko je realno(ali REALNO) rjesenje za selektora po tebi i molim te da obrazlozis to svoje misljenje. Ali realno rjesenje...................

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 18 jun 2010, 19:55

Susic bi mogao napravit dobar posao sa repkom protiv Francuza,da Domenek ostane (u istom su rangu) al ovak ce biti tesko,bitno je autsajdere sredit,sa malo tezim tipa Rumunije i Francuske trazit bod na strani,pa Bjeloruse pokusat uzet na strani,a kod kuce sve uzet meceve,sa Francuzima bi islo malo teze.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

MUSA
Kontakt:

Post Postao/la MUSA » 18 jun 2010, 20:00

zaszo se pape ne javlja sto ce oszati bez posla kada nas fifa krkne.
boli njega uzeo para pa cuti
ili se to trenera ne tice

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 18 jun 2010, 21:46

MUSA je napisao/la:zaszo se pape ne javlja sto ce oszati bez posla kada nas fifa krkne.
boli njega uzeo para pa cuti
ili se to trenera ne tice
Ovo je najjace. Pa bolan ne bio, sta ima Safet s tim??

@denizmare...dobro i jednostavno pitanje ;) ..bas me interesuju odgovori. :D
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 18 jun 2010, 22:48

Safet Sušić zvani Pape nema blage veze o vođenju ekipe...njegova se taktika zasniva na "svi u napad jedan je hase" :D ...
1974---1975---1976---2001---2013---2020

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 19 jun 2010, 00:25

susisu pojacaj nas odlazi ...
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 19 jun 2010, 00:26

avenija je napisao/la:susisu pojacaj nas odlazi ...
Nemoj tako vidis da je napredovao sa 4 primljena na 3 ;) velik je to napredak :mrgreen:
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

kuk
Kontakt:

Post Postao/la kuk » 19 jun 2010, 11:01

Nazalost jedan od najboljih igraca svijeta (sigurno u top 10 svih vremena) Susic barem u ovim prijateljskim nije pokazao da zna da vodi repku, jedino Misimovic koji konstantno zakazuje i koci nam igru po sredini terena sa svojim 'hodanjem' otvoreno podrzava Susica itd..izgleda da on nema autoritet u svalcionici i nesto ne stima...

Naravno da se nadam da grijesim naveliko ali ako posle dvije prve teme ne budemo imali barem 4 boda onda on sam treba da da ostavku jer ce kvalifikacije da budu jos teze kako vrijeme bude isticalo...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 19 jun 2010, 11:51

@denizmare
Na ovo tvoje pitanje sam odgovorio milion puta do sada....Papeta ne mrzim...Cijenio sam ga kao fudbalsku legendu...Za mene je to i sada...Sve dok ne izgovori ijednu rijec u kojoj podrzava ovaj savez i bilo sta oko njega...Tada ce ova tema zavrsavati kao i tema Miroslava Blazevica.... Bit ce zakljucavana iz dana u dan, jer cu ga pljuvati kad god budem imao vremena da se logujem....Do tada pratim samo njegov trenerski rad, a on je do sada ocajan...

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 19 jun 2010, 12:01

Hairlija je napisao/la:@kimbo hoceli Pape trcati za njih?

Pa najbolje bi bilo onda da mu damo samo platu, eto, za prijasnje zasluge kao fudbalske legende. Ne treba nista da radi.
Pa bola ko treba da ih natjera da trce?
Ko treba da ih motivise? Ko treba da ih poslije slabe tekme iskritikuje?
Ko treba da im kaze sta zahtjeva od njih, koju igru da igraju?
Ko treba da sjedne sa Rahimcem, Muratovicem i da im kao covjek kaze:" Momci hvala vam za sve, ali za dobrobit repke, ja moram da racunam na afirmaciju novih igraca i da im dajem sansu u prijateljskim!"...
Ko treba da se uhvati za mu.da i da kaze Emiru Spahicu javno :" Emire, svaka tebi cast, ali udaris li onako igraca u kvalifikacijama, bez obzira sta ti kaze, udavit cu te!"
A on je majstore fudbalska legenda BiH, i pored svega ima kredit i da pogrijesi koji put u tim afirmacijama i isprobavanju novih igraca..Ali ne, on igra na sigurno, mada i sam zna da radi krive poteze...

Adinjo
Kontakt:

Post Postao/la Adinjo » 19 jun 2010, 13:35

Da dodje Barbarez isto bi radio za taj j.ebeni Savez. Onda bi i po njemu morali pljuvati. I postedite me suplje tipa on bi se borio protiv Saveza. Sve se vidjelo, sve se zna. Znaci, po ko zna koji put, nije vam Safet kriv. Ako ste takve face, fino pred "slatko cose" pa ih rusite, ha ya.

Pobogu ste ljudi, Engleskoj plasman u 1/8 finale visi u zraku, mrtvom Alziru ne mogu dati gol, pa eno ga Fabio je jos ziv. A vi ste Safeta vec ukopali.
"A True Gentleman Never Leaves His Lady" - Alessandro Del Piero.

★ 30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.