Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
-
Sarajlija88
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
bit ce neobicno bez Veleza i Borca iduca sezona
Svaka čast ovom korisniku koji je ovo predvidio.wobly92 je napisao/la:Carpe diem 5 months agoHigh je napisao/la: [youtube][/youtube]
Mrš u drugu ligu, pi.čke fašističke!
Obistinio ti se komentar!
@Convits1988,
mene ime Pujdo, kao i ostale govornike ovog jezika, asocira na nekog kera, tako da ne znam o čemu ti palamudiš. Selam Hakalinim.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
samozeljo1987
- Kontakt:
BravoAgamemnon je napisao/la:Neka je Olimpic pobjedio (siguran sam da je pusteno)kada Slavija,Radnik,Borac,Rudar,Drina pusti ko kome stigne a nasi se poklase medjusobno.Bravo Sarajevo bravo.
Fino si napisao, pobrinuli se za mladjeg burazera.JohnCleese je napisao/la:Kakav sarajevski show, koalicija Gracic- Siljak- Selimovic
![]()
Postarali si za najmladjeg brata
Kako vi navijaci ovih timova poslije svega ovog gledate ?
A ionako ni mi ni SA necemo u Evropu, Radnik uzima kup i to je to za ovu sezonu.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
- FrancescoTotti
- Kontakt:
najveci uspjeh sarajeva i zelje ove godine je izbacivanje borca iz lige 
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Previše se vjerovalo Mulahasanoviću.pinoglavi je napisao/la:Velež i Borac ispali, Olimpic ostao
Zadnja izmjena: Trunko, dana/u 15 maj 2016, 19:14, ukupno mijenjano 1 put.
Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo 
A ovi sto ne vole BiH, nek sad igraju na arenama u Samcu, Foci, Derventi
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Pinoglavom ispao bojac 
FORZA OLIMPIĆ
FORZA OLIMPIĆ
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
BOSNOOOOOOOOOM BEHAR PROBEHARAAAAO, BORAC IZ LIGEEEE ISPAAAAO, SVUDA BEHAAAR NA BOSNU MIRISE, A BORCU SE DRUGA LIGA RADUJEEEEEEEEEEEEEEEE
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO !
Vedran Puljić ...
Vedran Puljić ...
Sandži ostao Olimpic. Što ne napisa da je pinoglavom ispao i Velež?Bosniacum Lilium je napisao/la:Pinoglavom ispao bojac
FORZA OLIMPIĆ
Nad tobom sunce najljepše sja
Mladji brat ostaje i sljedece sezone da nam podijeli bodove
, a pritom borac u drugoj ligi 
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Da smo mi nekakvi iskoristili bi ovu priliku i izbacili sve klubove iz RSesprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
Za ligu bi puno bolje bilo da je ostao Borac nego Olimpic ali et sami su krivi.
Btw ova sezona je bila super, samo da su igraci imali bolje uslove vjerovatno bi gledali i kvalitetniji fudbal , mada ni ovo nije lose....
A naredna takmicarska sezona bit ce poslastica za ljubitelje PLBIH
Btw ova sezona je bila super, samo da su igraci imali bolje uslove vjerovatno bi gledali i kvalitetniji fudbal , mada ni ovo nije lose....
A naredna takmicarska sezona bit ce poslastica za ljubitelje PLBIH
- akisarajevo92
- Kontakt:
Liga 12
Sarajevo
Zeljeznicar
Celik
Sloboda
Zrinjski
Siroki Brijek
Olimpic
Radnik
Krupa
Mladost DK
Vitez
Metalleghe ili Zvijezda
Sarajevo
Zeljeznicar
Celik
Sloboda
Zrinjski
Siroki Brijek
Olimpic
Radnik
Krupa
Mladost DK
Vitez
Metalleghe ili Zvijezda
Don't believe the hype.
- tuzlak1987
- Kontakt:
Zapamtit cu ovaj post posto ste konacno priznali da ste Bosnjackiesprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
esprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
Bravo za probošnjačke klubove, samo su 2 ispala i čak 1 ide u Europu.
Je li to znači da imamo sigurnih 6 bodova protiv vas takođe?TzXHc je napisao/la:De ba **** svaka čast olimpiku, svaka čast srajevu sto ih je ovako ofirno pustilo, ali ne džabe sigurno... Slijedeće sezone sigurnih 6 bodova i zapinjanje protiv konkurenata. Cigansko srajevo
Jesi li ti gledao utakmicu i nemoć Sarajeva uopšte? Ili si zaključio da je namješteno samo po rezultatu? Kako te bolan nije stid? Idi, uživaj dok možeš. Ipak, možda ti je draže neuspjeh Sarajeva, nego uspjeh slobode?
Hebem ti malograđanstvo i seljačku politiku...
- FrancescoTotti
- Kontakt:
To problem? Mozda tebi??tuzlak1987 je napisao/la:Zapamtit cu ovaj post posto ste konacno priznali da ste Bosnjackiesprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Mozda budete igrali nekad kup Radovana Karadzica po uzoru na onaj Marsalovpinoglavi je napisao/la:Sandži ostao Olimpic. Što ne napisa da je pinoglavom ispao i Velež?Bosniacum Lilium je napisao/la:Pinoglavom ispao bojac
FORZA OLIMPIĆ
Durmitorske rejalne Sarajlije na aparatima
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
-
ultrasegamega
- Kontakt:
Sarajevo igralo u najjacem sastavu, Olimpic imao motiv vise, iskoristio svoje sanse i zasluzeno pobjedio. Treba ispitati Radnika koji je sve utakmice prodao u drugom dijelu prvenstva, Travnik sa prelazima 2/1 i 7+ golovima, a Borac je sam kriv sto je ispao. Sto nisu pobjedili, sve su imali u svojim rukama??
Sve u svemu sramotna sezona.
Sve u svemu sramotna sezona.
Zadnja izmjena: ultrasegamega, dana/u 15 maj 2016, 19:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.