Ne ide niti jedan, mozda bude isao jedan ako Sloboda osvoji kup..Sloboda je pro BosanskiZed98 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
A ovi sto ne vole BiH, nek sad igraju na arenama u Samcu, Foci, Derventi
Bravo za probošnjačke klubove, samo su 2 ispala i čak 1 ide u Europu.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
sad ce lesevi umjesto za partizan zvezdu i bojac, navijat za partizan zvezdu i krupu
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
slana_krv je napisao/la:Za ligu bi puno bolje bilo da je ostao Borac nego Olimpic ali et sami su krivi.
Btw ova sezona je bila super, samo da su igraci imali bolje uslove vjerovatno bi gledali i kvalitetniji fudbal , mada ni ovo nije lose....
A naredna takmicarska sezona bit ce poslastica za ljubitelje PLBIH
Ne mogu vjerovati da je netko osim navijača Želje i Sarajeva htio da ostane mrtvi Olimpic.
Znači Radnik mora uzeti Kup
Ispadanjem Borca i Veleza ova liga je izgubila puno, ogroman znacaj. Vidjet cemo naredne sezone kakve ce posjete imati ovi klubovi sto su ostali i koliko ce oni gledatelja privuci kad gostuju. Nadam se da ce i jedni i drugi poharati entitetske lige, a da se neko ovakvo ispadanje nece dogoditi iduce sezone.
Naravno, zasluzeno su ispali, ne kazem da je netko drugi trebao ispasti, svima po zasluzi, ali valjda imam pravo na zelje
Bit ce zanimljivo vidjeti razvoj situacije u Celiku i hoce li usvojiti statut. Bit ce zanimljivo vidjeti razvoj situacije u Olimpicu jer se najavljuje odlazak Gracica, a Olimpic je vec ove sezone znao grcnuti zbog financijskih problema. Bit ce zanimljivo vidjeti i razvoj situacije u Borcu i Velezu. U dugovima su i nadam se da ce naci nacina da rijese to, sastave jake ekipe i vrate se tamo gdje pripadaju.
Mozete se svi smijati Borcu, a i Velezu, ali cisto sumnjam da vam je zanimljivije ugostiti Vitez i Olimpic, uz duzno postovanje prema oba kluba.
Naravno, zasluzeno su ispali, ne kazem da je netko drugi trebao ispasti, svima po zasluzi, ali valjda imam pravo na zelje
Bit ce zanimljivo vidjeti razvoj situacije u Celiku i hoce li usvojiti statut. Bit ce zanimljivo vidjeti razvoj situacije u Olimpicu jer se najavljuje odlazak Gracica, a Olimpic je vec ove sezone znao grcnuti zbog financijskih problema. Bit ce zanimljivo vidjeti i razvoj situacije u Borcu i Velezu. U dugovima su i nadam se da ce naci nacina da rijese to, sastave jake ekipe i vrate se tamo gdje pripadaju.
Mozete se svi smijati Borcu, a i Velezu, ali cisto sumnjam da vam je zanimljivije ugostiti Vitez i Olimpic, uz duzno postovanje prema oba kluba.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Kome to nije draze da gleda klub ciji navijaci skandiraju imena ratnih zlocinaca
Kakvi glupani
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Koja tragedija jbte, usao sam u zajebancija na pdfu jer sam mislio da nije mista vise od puke zajebancije. Cuj urota Sarajeva i Zelje da se izbaci Borac a ostavi Olimpik. Covjeceeee balavije izjave od te neces zadugo procitati. Sta je sa ostalim utakmicama? Ko je doveo Borac u ovu situaciju? Ali jok, kriv im sada i bosnjacki lobi eto a to sto klub nema dinar to nije problem, sto prosi od vlasti RSa za plate, sto ga tuzi ko god uspjesno pobjegne iz njega a onaj ko ostaje teska srca prihvata realnost. Sta je sa kolima prije ovog?
Ma ne, to je "bosnjacka" urota da se izbaci Borac, nikakvo krivica samog Borca sto se doveo u takvu situaciju.
Ma ne, to je "bosnjacka" urota da se izbaci Borac, nikakvo krivica samog Borca sto se doveo u takvu situaciju.
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
šabane prijavljen ti je post...pa ti nastavi tako. brže će Velež u PL nego što ti misliš kompleksašu jedan Tuzlanski. haj sad se rokni..VelikiKemo je napisao/la:e nek je vala seljački klub iz Vrapčića ispao dabogda se nikad više ne vratili u PL.Yebo im Gošk materešine svima redom!!!!
Sloboda je najmanje "probosanski" klub u ovoj ligi. Vece patriote su oni u Lukavici ili u zapadnom Mostaru.tuzlak1987 je napisao/la:Ne ide niti jedan, mozda bude isao jedan ako Sloboda osvoji kup..Sloboda je pro BosanskiZed98 je napisao/la:esprit24 je napisao/la:Konacno i mozda prvi put u historiji ovog takmicenja, probosnjacki klubovi su pokazali jedinstvo
A ovi sto ne vole BiH, nek sad igraju na arenama u Samcu, Foci, Derventi
Bravo za probošnjačke klubove, samo su 2 ispala i čak 1 ide u Europu.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
- JohnCleese
- Kontakt:
Upravo takoSheyi je napisao/la:Znači Radnik mora uzeti Kup
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Izbacise ih Alijini fanaticiRooney88 je napisao/la:Koja tragedija jbte, usao sam u zajebancija na pdfu jer sam mislio da nije mista vise od puke zajebancije. Cuj urota Sarajeva i Zelje da se izbaci Borac a ostavi Olimpik. Covjeceeee balavije izjave od te neces zadugo procitati. Sta je sa ostalim utakmicama? Ko je doveo Borac u ovu situaciju? Ali jok, kriv im sada i bosnjacki lobi eto a to sto klub nema dinar to nije problem, sto prosi od vlasti RSa za plate, sto ga tuzi ko god uspjesno pobjegne iz njega a onaj ko ostaje teska srca prihvata realnost. Sta je sa kolima prije ovog?
Nista to sto ih je Dodo opustio
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Gledaj hajke na forumu, nema je ni u ruskim romanima. 
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
LIJTEE KISEEE HLADNEEEEE VODEEEEE,BOJAAAAC ODEEE BOJAAAC ODEEEE
Sarajevo ljubavi moja.
. . kako pojedini razmišljaju, da je to nevjerovatno. Ajd nek vam je ispao "četnički" klub i ispunio vam želje . . . nego, dolazi nam novi "četnički" iz nekog sela sa livadskim terenima. . .
. . što se tiče ovih što su ispali, žalim za Veležom i Borcem . . .
. . što se tiče ovih što su ispali, žalim za Veležom i Borcem . . .
Molim igrace Sarajeva da obuku hlace nemoraju više okrecat šupak hvala
Hajde neka ispade Borac, pa nek skandiraju protiv Turaka u svojoj divljoj ligi! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Samo da kazem, Arsenal nije zavrsio na cetvrtom mjestu
- Evolution87
- Kontakt:
Da Bog da se nikad vise ne vratili.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Neka je Borac ispao, jer nema vise reJalnih Banjalucana. To su sve naselile lole iz Laktasa, sa Manjace, Prijedora kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava kuknjava
#JeSuisZatucan
#JeSuisZatucan
Zadnja izmjena: Bosniacum Lilium, dana/u 15 maj 2016, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Ti si ga dovoljno "okrecao" svojim susjedima iz Zapadnog Mostara.Vlado555 je napisao/la:Molim igrace Sarajeva da obuku hlace nemoraju više okrecat šupak hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.