Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
pravog, starog Borca bi mi bilo žao, ovu sad političku izd*rkotinu za koju navija balavurdija ispranih mozgova nacionalizmom nije sekunde.
jeste da sjajna infrastruktura napušta društvo najboljih, ali ovo je klub koji Dodiku služi kao simbol srbstva u sportu, kojeg se sjeti samo u izborne svrhe
jeste da sjajna infrastruktura napušta društvo najboljih, ali ovo je klub koji Dodiku služi kao simbol srbstva u sportu, kojeg se sjeti samo u izborne svrhe
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Čekamo komentar: Sportski pozdrav za Banja Luku.BadrHari je napisao/la:pravog, starog Borca bi mi bilo žao, ovu sad političku izd*rkotinu za koju navija balavurdija ispranih mozgova nacionalizmom nije sekunde.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
NekontamRooney88 je napisao/la:Pusti to ba, ispao vam Travnik.Vlado555 je napisao/la:Molim igrace Sarajeva da obuku hlace nemoraju više okrecat šupak hvala
Pa razumijem ja to vase razmisljanje i ne smatram da ste zatucani jer vam je drago sto Borac ispada, postujem ja to misljenje, nego smatram onog zatucanog jer iz moje recenice da mi je krivo sto su ispali Velez i Borac, replicira gledaj pinoglavog Borac mu ispada. Ako vec tako pratite fudbal otkud svrsavanje navijaca Zelje sto su ostavili Leotar u ligi, otkud da se svrsava na titulu tima koji istu slavi uz prvaci sugave drzave i otkud da ce sigurno vecina navijaca Zelje navijati da Radnik osvoji kup, a cule bi se slicne stvari na tribini samo da Bijeljinci prate Radnik. Ako ce vec tako nek budu dosljedni. Kako god necu vise na ovu temz, svejedno je ja nisam pokrenuo nego samo odgovorio jer me onaj zatucanko proziva.High je napisao/la:
Prije će biti da on misli na to da je takav klub nepoželjan zbog toga što okuplja publiku koja svaki put, vjerovatno bez ikakve kontrole i pravila, orgija o Radovanu, Draži i ostalim. Uostalom, da Borac igra dobar fudbal, opstao bi u Ligi. Recimo i da igra dobro, ne razumijem kako preći preko njihovog fašizma koji je na svakoj utakmici. Očigledno je da Upravi i svima oko Borca to odgovara. Ko se pobunio protiv toga? Ako je taj Borac toliko sportski jak (čim vi toliko vapite za njim), onda bi ga njegova Uprava očistila i ogradila od takvih idiota.
Nad tobom sunce najljepše sja
Nek pustaju mars na drini protiv mladosti iz velike obarske 
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Čuj pustili..vidis kolka je nogometna sila Široki Brijeg dva premijerligaša Široki i Lišticanellic07 je napisao/la:Što Lištica pusti Olimpiku ? Jesi li fakat toliko glup da misliš da je Sarajevo pustilo Olimpiku a da je pri tom znalo da neće Željo dobit u Lukavici ?Vlado555 je napisao/la:Molim igrace Sarajeva da obuku hlace nemoraju više okrecat šupak hvala
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
High je napisao/la:Čekamo komentar: Sportski pozdrav za Banja Luku.BadrHari je napisao/la:pravog, starog Borca bi mi bilo žao, ovu sad političku izd*rkotinu za koju navija balavurdija ispranih mozgova nacionalizmom nije sekunde.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Ima nade za tebe.Signore je napisao/la:U srijedu svim srcem uz Slobodu
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Nikad al baš nikad irfan peljto vec jeGangEvil je napisao/la:Ti si ga dovoljno "okrecao" svojim susjedima iz Zapadnog Mostara.Vlado555 je napisao/la:Molim igrace Sarajeva da obuku hlace nemoraju više okrecat šupak hvala
Jel ovo kolo regularno aaa?
- Juventinisimo
- Kontakt:
Velez, ispao prije sest mjeseci a vi pravite dramu..
ublehe nikada nece imati nekoga sposobnog da nesto napravi...narednih 500 godina ce kriviti stadion...neka ste vala ispali..ko vas yebe...
Borac...
tamo gdje i pripadate..da Bog da se nikad ne vratili..sada cetnikujte do mile volje..
Slavija
isto k'o i za Borac...
Zao mi ovih ostalih, klubovi sa velikim tradicijama, igranja po pasnjacima...
Borac...
Slavija
Zao mi ovih ostalih, klubovi sa velikim tradicijama, igranja po pasnjacima...
38 🏆🏆🏆 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO 🏁🏁🏁
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
2012/20 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
⚜️⚜️⚜️
2025 godina najvecih luzera
6 Januar - FK 5ekta - Milan 2:3
23 April - FK 5ekta - Milan 0:3
18 Maj - FK 5ekta - Lazio 2:2
31 Maj - FK 5ekta - PSG 0:5
Podyebancije i sve to je OK, ali onako za nasu ionako slabu i skromnu ligu je velika steta sto su imena poput Borca , a pogotovo Veleza napustila nasu ligu.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Nije, u Banja Luci produzili 11 minuta.RedBlue je napisao/la:Jel ovo kolo regularno aaa?
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!
2-249
💮🍀💮🍀💮🍀💮
To je pisano u trenutku kad je Zeljo bio cetvrti. Sad mi je svejedno, mada cu vjerojatno kao i svi nogometni romantici navijati za Radnik kada utakmica kreneMokes je napisao/la:Ima nade za tebe.Signore je napisao/la:U srijedu svim srcem uz Slobodu
Bravo 5 bambija za tebe.Mokroguz je napisao/la:Nije, u Banja Luci produzili 11 minuta.RedBlue je napisao/la:Jel ovo kolo regularno aaa?
- Evolution87
- Kontakt:
Gdje nam je @zatucomanbl?

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Kazu ovi iz Saveza, na Kosevu 1.000 gledatelja 
Što Lištica pusti Olimpiku ? Jesi li fakat toliko glup da misliš da je Sarajevo pustilo Olimpiku a da je pri tom znalo da neće Željo dobit u Lukavici ?[/quote]
Čuj pustili..vidis kolka je nogometna sila Široki Brijeg dva premijerligaša Široki i Lištica
[/quote]
Pa budalo,to sam ti napisao kao odgovor na glupost koju si napisao
Naravno da niste pustili,kao što nije ni Sarajevo.[/quote]
Ma pustilo je Sarajvo i točka
Čuj pustili..vidis kolka je nogometna sila Široki Brijeg dva premijerligaša Široki i Lištica
Pa budalo,to sam ti napisao kao odgovor na glupost koju si napisao
Ma pustilo je Sarajvo i točka
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ma da bi igrao moraš imati igrače na terenu.To sam stalno ponavljao.Uostalom imao je Borac sve u svojim rukama.I za ovo im niko nije kriv.Ispali bi i da je Olimpik izgubio.
Drugo je pitanje poštenja u našoj ligi...
Kome su god simpatične stvari kakve su se danas desavale ne zeli joj dobro.
Davno su prošle godine kad je ime igralo.Sad igra novac.
Sloboda ,Vitez Mladost Siroki su najbolji primjeri.I svak ko misli da će se moći igrati nogomet na staroj slavi grdno se vara.To su najbolje osjetili Velez i Borac.
E zato ce u Banjaluci igrati Krupa i ko god misli da ce igrati epizodu grdno se moze prevariti...
Drugo je pitanje poštenja u našoj ligi...
Kome su god simpatične stvari kakve su se danas desavale ne zeli joj dobro.
Davno su prošle godine kad je ime igralo.Sad igra novac.
Sloboda ,Vitez Mladost Siroki su najbolji primjeri.I svak ko misli da će se moći igrati nogomet na staroj slavi grdno se vara.To su najbolje osjetili Velez i Borac.
E zato ce u Banjaluci igrati Krupa i ko god misli da ce igrati epizodu grdno se moze prevariti...
Zadnja izmjena: slobodnjak, dana/u 15 maj 2016, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
KAKAV NAPREDAK LIGE
Sljedece sezone se nece igrati utakmice na stadionu u Lukavici, Prijedoru, Zvorniku. Nema vise mesara i namjestanja iz Travnika i nacionalista iz BL.
Sljedece sezone se nece igrati utakmice na stadionu u Lukavici, Prijedoru, Zvorniku. Nema vise mesara i namjestanja iz Travnika i nacionalista iz BL.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.