FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Je.bem im sve od A do Z! Hurticu j.ebo ti Okic mater a ti njemu!
Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!
PitarBordo je napisao/la:Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
normalno da ne ideš kad ti je rad u ligi za opstanakUnitedForce je napisao/la:Ne idemo jer i Tanov Kortrijk ce se plasirati u evropu. Po pravilima ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom tako da on bira ko ce igrat. Nije budala da nas odabere.joker90 je napisao/la:Ako Sloboda osvoji kup, idemo nazalost u evropu..UnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“
I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Treneri nista bolji nisu. Sta dijeca od Uscuplica mogu nauciti?
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.
-
nukleusmember
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
PitarBordo je napisao/la:Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.nukleusmember je napisao/la:ja mislim da je hurta chak gori i od jeshicha,dodje mi da odem do kluba i da se ja ponudim za trenera,volontirachu feninga nechu uzeti a siguran sam da sam bolji od hurte
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
100%
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Dino i ostatak uprave vec do kraja dana trebaju podnijet ostavke i javno se izvinjavat svaki dan navijavima dok ne pocne sljedeca sezona.
Dzaba i 20 novih igrava i Gvardiola sa svojim pomocnicima ako ce lopovi ostati u klubu.
Odlazite, mayku vam yebem.
Dzaba i 20 novih igrava i Gvardiola sa svojim pomocnicima ako ce lopovi ostati u klubu.
Odlazite, mayku vam yebem.
Dzabe dovoditi pojacanja, kad ih vodi Hurta koji je neznalica teska, beskicmenjak obicni i taldzija. Dzabe dovoditi talente u akademiju kad ih vodi Dzeno nepismeni i slicna klapa!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uprava-------Sve vam hebemo
Bit ćeš opet prvak čest 1946
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!
Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Kadusic nas jeste kostao par bodova ove sezone, ali je neke i donio. Uglavnom, mlad igrac, ima veliki potencijal. Ja njemu ovu sezonu nista ne zamjeram 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Daj Aleksandre jedan intervju sa Selimovicem I pitajte ga zasto ne podnese ostavku
Samo Sarajevo
-
SiouxLukavac
- Kontakt:
Upravo to.Evander je napisao/la:I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Uprava čeka da Sloboda osvoji kup pa da slave odlazak u Europu jer je to njihov uspijeh.
Sabrine mi moje!
joker90 je napisao/la:Dzabe dovoditi pojacanja, kad ih vodi Hurta koji je neznalica teska, beskicmenjak obicni i taldzija. Dzabe dovoditi talente u akademiju kad ih vodi Dzeno nepismeni i slicna klapa!
Sad pitari slijepi sad treba tražiti odlazak Hurtića ili ako preživi skupštinu pa nas povede na "pripreme" .Ne budimo glupi ne dozvolimo da ovaj lik dočeka sezonu na klupi , a onda je kasno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Ko bude šta napisao protiv Evandera, odmah da mu unaprijed je.bem mater kroz mater. Hvala.
Hurtić je lopov i to onaj teški!
Hurtić je lopov i to onaj teški!
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ovo sam spominjao neki dan , al neko se javi i kaze nikad bolji rezultati u omladinskom pogonuSiouxLukavac je napisao/la:Upravo to.Evander je napisao/la:I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Sezonu ja mislim.... to je dovoljno para... dobar taljoker90 je napisao/la:Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.
Ovo je vise ofirno postalo znaju da im se kraj blizi pa podebljaj uloge izvuci max..
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Ali idalje ne mogu da vjerujem da ima likova koji su podržali ostanak Hurtića doduše u manjini su hvala Bogu . Hurtića postavila uprava haver njihov marioneta njihova ne znam više kako da objasnim i vi to podržavate , a istovremeno tjerate upravu koja ga je postavila . Sve što je njihovo ili od njih se mora otjerati !
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Rezultati omladinskog pogona se vide kroz broj igraca koji ce napraviti karijere u seniorskom fudbalu. Osvajanje trofeja, igranje u reprezentacijama nisu nikakvo mjerilo.HeraklitMracni je napisao/la:ovo sam spominjao neki dan , al neko se javi i kaze nikad bolji rezultati u omladinskom pogonuSiouxLukavac je napisao/la:Upravo to.Evander je napisao/la:I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Mi smo i prije uzimali trofeje u omladinskim selekcijama, a godinama cestitog igraca nismo napravili.
Ali nije do djece, bilo je talenata. Jednostavno, nesposobni ljudi su ih vodili.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 maj 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja sam cuo da je na 2 godine, ali eto nadam se da je ipak sezona, ma da uzet ce nas i on lopatom svakako.DBR1987 je napisao/la:Sezonu ja mislim.... to je dovoljno para... dobar taljoker90 je napisao/la:Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.![]()
Ovo je vise ofirno postalo znaju da im se kraj blizi pa podebljaj uloge izvuci max..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Trenutno korisnika/ca: SamoIzrekno i 39 gostiju.