FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Memara
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Memara » 15 maj 2016, 19:47

Je.bem im sve od A do Z! Hurticu j.ebo ti Okic mater a ti njemu!

Delac nikad ozbiljnog golmana od tebe!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 19:48

PitarBordo je napisao/la:Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.

:o :o :o Pa gdje ćeš tako reći ipak on ima viziju i konstantu na klupi , to što ima 3 poraza u manje utakmica nego Ješić nije nešto jel tako objektivni pitari ?
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Testo
Kontakt:

Post Postao/la Testo » 15 maj 2016, 19:48

UnitedForce je napisao/la:
joker90 je napisao/la:
UnitedForce je napisao/la:Potrefe ti se rezultati. Ostanes 4. na tabeli. Sloboda dobije kup.
I opet ti NEMA Evrope... kuknjava
Ako Sloboda osvoji kup, idemo nazalost u evropu..
Ne idemo jer i Tanov Kortrijk ce se plasirati u evropu. Po pravilima ne mogu igrati dva tima sa istim vlasnikom tako da on bira ko ce igrat. Nije budala da nas odabere.
normalno da ne ideš kad ti je rad u ligi za opstanak :wave:
„Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako treba da igram.
Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme.
Rekao sam im da ja mogu da igram samo za Sarajevo.“

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 15 maj 2016, 19:49

I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Treneri nista bolji nisu. Sta dijeca od Uscuplica mogu nauciti?
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.

nukleusmember
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la nukleusmember » 15 maj 2016, 19:51

PitarBordo je napisao/la:
nukleusmember je napisao/la:ja mislim da je hurta chak gori i od jeshicha,dodje mi da odem do kluba i da se ja ponudim za trenera,volontirachu feninga nechu uzeti a siguran sam da sam bolji od hurte

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Na stranu naša neslaganja, ali Hurtić je fakat veći dud od Ješića nekoliko puta.

100%

VVVBK

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 19:51

Dino i ostatak uprave vec do kraja dana trebaju podnijet ostavke i javno se izvinjavat svaki dan navijavima dok ne pocne sljedeca sezona.
Dzaba i 20 novih igrava i Gvardiola sa svojim pomocnicima ako ce lopovi ostati u klubu.

Odlazite, mayku vam yebem.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 19:52

Dzabe dovoditi pojacanja, kad ih vodi Hurta koji je neznalica teska, beskicmenjak obicni i taldzija. Dzabe dovoditi talente u akademiju kad ih vodi Dzeno nepismeni i slicna klapa!
Bahati, bahati Željkan!
1946

adem993
Kontakt:

Post Postao/la adem993 » 15 maj 2016, 19:53

Uprava-------Sve vam hebemo
Bit ćeš opet prvak čest 1946

Saraj'vo ko nekad želja nam je jedina!!!

Ooooo sta se desilo,pa te ludo volim saraj'vo

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 15 maj 2016, 19:53

Kadusic nas jeste kostao par bodova ove sezone, ali je neke i donio. Uglavnom, mlad igrac, ima veliki potencijal. Ja njemu ovu sezonu nista ne zamjeram :salut:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 15 maj 2016, 19:54

Daj Aleksandre jedan intervju sa Selimovicem I pitajte ga zasto ne podnese ostavku
Samo Sarajevo

SiouxLukavac
Kontakt:

Post Postao/la SiouxLukavac » 15 maj 2016, 19:54

Evander je napisao/la:I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Pa mi u akademiji moramo imati bolje trenere nego u prvom timu. Nema nama igraca iz podmlatka dok ne dodju strucni ljudi na prave pozicije. Bojim se da cemo do tad uzalud izgubiti i ovu generaciju juniora i kadeta.
Upravo to.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 19:54

Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.
Bahati, bahati Željkan!
1946

BosnianKingdom
Kontakt:

Post Postao/la BosnianKingdom » 15 maj 2016, 19:56

Uprava čeka da Sloboda osvoji kup pa da slave odlazak u Europu jer je to njihov uspijeh.
Sabrine mi moje!

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 19:56

joker90 je napisao/la:Dzabe dovoditi pojacanja, kad ih vodi Hurta koji je neznalica teska, beskicmenjak obicni i taldzija. Dzabe dovoditi talente u akademiju kad ih vodi Dzeno nepismeni i slicna klapa!
:thumbup: :thumbup:

Sad pitari slijepi sad treba tražiti odlazak Hurtića ili ako preživi skupštinu pa nas povede na "pripreme" .Ne budimo glupi ne dozvolimo da ovaj lik dočeka sezonu na klupi , a onda je kasno .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 15 maj 2016, 19:56

Ko bude šta napisao protiv Evandera, odmah da mu unaprijed je.bem mater kroz mater. Hvala.

Hurtić je lopov i to onaj teški!

HeraklitMracni
Kontakt:

Post Postao/la HeraklitMracni » 15 maj 2016, 19:57

SiouxLukavac je napisao/la:
Evander je napisao/la:I mi ocekujemo da dijeca iz akademije napreduju. Pa vidite li vi ko vodi akademiju?
Upravo to.
ovo sam spominjao neki dan , al neko se javi i kaze nikad bolji rezultati u omladinskom pogonu :lol:

DBR1987
Kontakt:

Post Postao/la DBR1987 » 15 maj 2016, 19:58

joker90 je napisao/la:Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.
Sezonu ja mislim.... to je dovoljno para... dobar tal :clap:

Ovo je vise ofirno postalo znaju da im se kraj blizi pa podebljaj uloge izvuci max..
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.

Leon Benko

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 15 maj 2016, 20:00

:lol: :lol:

Ali idalje ne mogu da vjerujem da ima likova koji su podržali ostanak Hurtića doduše u manjini su hvala Bogu . Hurtića postavila uprava haver njihov marioneta njihova ne znam više kako da objasnim i vi to podržavate , a istovremeno tjerate upravu koja ga je postavila . Sve što je njihovo ili od njih se mora otjerati !

Evander
Kontakt:

Re: RE: Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Evander » 15 maj 2016, 20:00

HeraklitMracni je napisao/la:
SiouxLukavac je napisao/la:
Upravo to.
ovo sam spominjao neki dan , al neko se javi i kaze nikad bolji rezultati u omladinskom pogonu :lol:
Rezultati omladinskog pogona se vide kroz broj igraca koji ce napraviti karijere u seniorskom fudbalu. Osvajanje trofeja, igranje u reprezentacijama nisu nikakvo mjerilo.
Mi smo i prije uzimali trofeje u omladinskim selekcijama, a godinama cestitog igraca nismo napravili.
Ali nije do djece, bilo je talenata. Jednostavno, nesposobni ljudi su ih vodili.
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 15 maj 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.

joker90
Kontakt:

Post Postao/la joker90 » 15 maj 2016, 20:01

DBR1987 je napisao/la:
joker90 je napisao/la:Na koliko je Hurtic produzio sad kad je pala odluka da ostaje? Da znamo koliko cemo mu morati isplatiti para kad ga budemo tjerali nakon 4-5 kola iduce sezone.
Sezonu ja mislim.... to je dovoljno para... dobar tal :clap:

Ovo je vise ofirno postalo znaju da im se kraj blizi pa podebljaj uloge izvuci max..
Ja sam cuo da je na 2 godine, ali eto nadam se da je ipak sezona, ma da uzet ce nas i on lopatom svakako. :lol: Za Dinu sta se sve proculo od talova za obroke akademaca pa nadalje, da je 10% istina, lik nas je za sva vremena ukopao!
Bahati, bahati Željkan!
1946

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Burberry46 i 18 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []