Ne treba mi godisnja dozivotna ,samo da se ova sezona ne ponovi i ova danasnja igra,koja je sramna bila.Ja ne znam razlog za ovo danas Sramota,osjecam se posranonukleusmember je napisao/la:svi koji su bili danas na tekmi trebaju dobiti dozhivotne besplatne godishnje
VVVBK
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: RE: Re: FK Sarajevo
ŠTA SE OVO DEŠAVA
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
FK Sarajevo najbolji i najorganizovaniji klub u regionu.
Najjaci i najbolji igracki kadar u BiH
U MENI GORI ZELJA SVAAAAAA
JEDAN JE CILJ JEDAN JE PUT SAMO JE JEDAN ŠAMPION
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE
Re: FK Sarajevo
Licno, meni je ovo najgora poslijeratna sezona.
Ja sam rekao da je previse negativan....Memara je napisao/la:Ko bude šta napisao protiv Evandera, odmah da mu unaprijed je.bem mater kroz mater. Hvala.
Hurtić je lopov i to onaj teški!
Ispade coe'k upravu... jbg nisam mislio da smo na ovako niske grane spali....
Ne mogu, brate, ja igrati za novac i slušati kako trebam igrati. Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme. Rekao sam im da ja mogu samo u Sarajevu igrati.
Leon Benko
Leon Benko
Jeli vas stid?!
-
- Kontakt:
imbecil dino je bivsi!
Petrovic je nas novi trener, sacekajte juni..
Teska srca cu ovo reci: Naprijed Slobodo !

Osnovala partija , podrzala CARSIJA !
Nemoj jaro zivota ti vise insajderskih i tog namigivanja, evo ko brata te molim nemoj!RuleHz je napisao/la:imbecil dino je bivsi!![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
Imaj obraza, ne piši na temi.Majkl je napisao/la:Ne treba mi godisnja dozivotna ,samo da se ova sezona ne ponovi i ova danasnja igra,koja je sramna bila.Ja ne znam razlog za ovo danas Sramota,osjecam se posranonukleusmember je napisao/la:svi koji su bili danas na tekmi trebaju dobiti dozhivotne besplatne godishnje
VVVBK
Gdje sad hilmaga da šarne Hurtiću odlazi . Kad se moglo Ješiću šarati da odlazi poslije pobjede protiv Čelika može i ovoj marioneti uprave.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
2001. kao gosti, 2011. kao formalni domaćini i danas kao gosti.PitarBordo je napisao/la:Da li je ikada na Koševu pobjedio Olimpic?
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
rule nemoj me tjerat da pocnem prikupljat tvoje bisere!!!! odyebi i ti i majkl u tri lijepe pic'ke materine!!!!joker90 je napisao/la:Nemoj jaro zivota ti vise insajderskih i tog namigivanja, evo ko brata te molim nemoj!RuleHz je napisao/la:imbecil dino je bivsi!![]()
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Dino ce poslije otkaza postat fudbalski menager mrs iz kluba
pa ovo sto rule pise ima logike, zasto bi oni sad Hurtica ostavili a skupstina tek 10. juna ? - pa ako dodju novi ljudi i Hurtu nabiju nogom morat ce da mu plate to nabijanje nogom 

Pyro is not a crime !
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Nije mislio na tebe koji si dobio svoju godišnju u loži, nego onu raju koja je stajala na istoku i sjeveru, da ne izostavim zapad, i koji su kisnuli radi ničega.Majkl je napisao/la:Ne treba mi godisnja dozivotna ,samo da se ova sezona ne ponovi i ova danasnja igra,koja je sramna bila.Ja ne znam razlog za ovo danas Sramota,osjecam se posranonukleusmember je napisao/la:svi koji su bili danas na tekmi trebaju dobiti dozhivotne besplatne godishnje
VVVBK
Sabrine mi moje!
Ko god podržava Hurtića automatski podržava i upravu.
Ma on nije napisao nikad nista protiv billo koga ko je oko Dine Selimovica i kompanije. Pisao je samo protiv Ibrakovica i Jesica.Besic je napisao/la:Gdje sad hilmaga da šarne Hurtiću odlazi . Kad se moglo Ješiću šarati da odlazi poslije pobjede protiv Čelika može i ovoj marioneti uprave.
Nismo djeca ba. On samo perfidno istiha podrzava upravu, jer nema damu da to kaze javno.
Nemoj ocekivati da ce ikad ista protiv pomenutih reci.
Sramota može se izgubiti i sve,ali sklanjati se nekom j.ebenon OlimpiKu ,sramota,za zatvora za istrage jedve velike,dobacujem sa tribina Delacu kolko su uzeli,on fol prste digo i u Boga pokazuje,na kraju se ispali prvi u tunel nije mi otišao pred tribinu.**** vam majčinu majku
Dabogda vam za lijeka svaka marka ova trebala,umrite svi,prostitutke prodane
Dabogda vam za lijeka svaka marka ova trebala,umrite svi,prostitutke prodane
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
bgm sumnjiva mi je ova utakmica, naši se šetkaju dok ovi zabijaju, a delač interveniše ko plakalo...
Srce mi preskocilo
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Anpa, johntravolta123, napoleon72 i 64 gosta.