upravu je covjek. Od danas svaki post navijaca borca na ovoj temi prijavljujemo administratorimaJuventinisimo je napisao/la:I 'vaki da mi bude zao...Deniro je napisao/la:Mrš sprčim ti majku.Juventinisimo je napisao/la:![]()
![]()
![]()
Ovo je tema PL BiH i za vas nema mjesta...hajde sikter na temu o drugoj ligi..![]()
![]()
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ma pustilo je Sarajvo i točka[/quote]
Pustio je i Široki.
Pustio je i Široki.
Cuj Sarajevo pustilo a Zeljo pri tome vodi 0-1 hahah sva sreca nece se igrat po mocvarama Zvorniku i I.Sarajevu nadam se da se nikad nece vratiti,kako god Veleza i Borca mi je zao ljepse u BL igrat nego na livadi nekoj
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Fino, fino. Sljedece sezone 6 sigurnih bodova od Olimpica, a imali su obicaj da ginu na terenu protiv nas. Liga se ocistila od govana za sljedecu sezonu, ne tako lose 
Jos ako Druzba Dine Selimovica izadje u Evropu, mašala
Jos ako Druzba Dine Selimovica izadje u Evropu, mašala
ZZ
Puno cirilice.wobly92 je napisao/la:
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
Pa tacno! 300 navijaca i 700 specijalacaSignore je napisao/la:Kazu ovi iz Saveza, na Kosevu 1.000 gledatelja
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Treba 'navijati' za ekipe koje imaju barem solidne terene, od kojih kisa od 10 minuta ne napravi Hutovo blato. Yebo te historija i tradicija. Docekujete te neki qurcev 'velikan', ili igras u blatu do koljena, ili velicaju koljace na tribinama... Ma, ajde u qurac. 
Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone 
Naravno da će se igrati. Ali bar je Bojac ispao.Sheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone
Krupa ima bolji teren od Borcevog. A i Borcev stadion nije vise onaj stari, trava qrcu ne valja 
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
-
slobodnjak
- Kontakt:
Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone
Koliko znam bez zezanja oni osim te tribine imaju sve ali sve zavrseno i veoma moderan stadiončić,trava je plastična i super to izgleda...
Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la:Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone![]()
Koliko znam bez zezanja oni osim te tribine imaju sve ali sve zavrseno i veoma moderan stadiončić,trava je plastična i super to izgleda...
Greivis je napisao/la:Puno cirilice.wobly92 je napisao/la:
moderacija aymo ove timove brisat s teme premiyer liga
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 15 maj 2016, 20:39, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
-
slobodnjak
- Kontakt:
Nije stari 30 km...Pappy je napisao/la:Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la:Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza golaSheyi je napisao/la:Ipak će se igrati Premijer liga u Banja Luci naredne sezone![]()
Pa da Čelik sam sa sobom igra ligu jel. I kod njih kako ovi iz kluba štrajkuju teren sve lošiji, vidile su se protiv Želje one rupe ispred gola, a mogu mislit i danas na šta je ličilo, spominjalo se ovdje da je lopta umjesto u gol da uđe, zastala u blato, i golman Mladosti je pokupi.SlevinKelevra je napisao/la:Treba 'navijati' za ekipe koje imaju barem solidne terene, od kojih kisa od 10 minuta ne napravi Hutovo blato. Yebo te historija i tradicija. Docekujete te neki qurcev 'velikan', ili igras u blatu do koljena, ili velicaju koljace na tribinama... Ma, ajde u qurac.
Nema kod nas (pored Zenice, ali uz redovno održavanje) nijedan dobar teren koji može podnjet ove loše uvjete. Na tome se mora poradit prije svega, ni tribine ni trafike ni ništa drugo.
Kod Krupe je plastična trava, i to će se morat mijenjat.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Al' na teritoriji Banja Luke. Isto kao što je Pale Istočnom Sarajevu.slobodnjak je napisao/la:Nije stari 30 km...Pappy je napisao/la:Pa i Krupa je Banja Luka.slobodnjak je napisao/la: Mislim da neće imaće Krupa svoj stadion koliko sam gledao.Gazda im ima neku gradjevinsku firmu ili nesto tako A kao i svima koji udju u ligu treba im tribina iza gola![]()
Vi nekom pricatemaxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
Ja mislim da je Dino pfening ponosan punac prvi put ide po lovuzagor1987 je napisao/la:Vi nekom pricatemaxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.sine dragi 0/1 Zeljo vodio a mi kao da pustimo da Zeljo bude ispred nas i da ode u evropu ako Sloboda uzme hahaha listicani maleni
Široki . Brate samo Široki!
Lištica
Lištica
maxmore je napisao/la:Treba se početi kladiti . Kladioničari upišite 12 bodova sarajevu u utakmicama protiv Olimpica dogodine. Kako se DIV danas namjesti da ga Olimpic uvuče duboko i ne samo jednom. Ali će div zato da omasti brke dogodine.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.