FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Meho Kodro je izgubio jednu utakmicu u ligi i jednu u Kupu i otjeran je . Red je da se po istoj recepturi otjera vizionar koji ima 3 poraza ali oni što ih baca u sjenu su neviđene blamaže koju se se desile istovremeno.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Dinino hinjsko ponasanje najvise boli, puno vise nego od ostalih. Za Ibraka smo znali da je mutan tip, da mu je ovo sve posao, da ne voli FKS. Ali Dino je nas navijac, proguran na poziciju od navijaca, a ono sad radi sva ova sranj.a! To boli, sto bi on trebao da brani klub od taldzija i bagre kao navijac, al draza para fufici feminiziranoj nego i FKS i bilo kakva ljubav!

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
[youtube][/youtube]
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
Glasnije ba malo,ne cuju te...
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Neka mi se javi budala koja me neki dan pitala jel te stid što imaš takav avatar i nek' mi se javi budala koja je napisala šta imaš toliko protiv Hurtića ko da je on sam sebe postavio , Uprava ga ostavila . Ovo mi je promaklo i izbjeglo kanđiju ali to je toliko debilno i glupo razmišljanje da prevazilazi i majkla .
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
popusi miiiiiiPAPE1 je napisao/la:Glasnije ba malo,ne cuju te...
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Nije prodano sigurno,mogli su mozda sa manje motiva igrat al prodano nije. DINI su draze pare od evrope ako se plasiramo,a koliko su mu drage pare to znamo. Zeljo je tad vodio 0/1 jedino su se Slavija,Olimpic,Zeljo i mi svi zajedno mogli dogovriti inace nista od toga usput im se opet sjetim najmilijih za ovo danas,ja jos ludji dodjem da gledammiky_hz je napisao/la:Sramota može se izgubiti i sve,ali sklanjati se nekom j.ebenon OlimpiKu ,sramota,za zatvora za istrage jedve velike,dobacujem sa tribina Delacu kolko su uzeli,on fol prste digo i u Boga pokazuje,na kraju se ispali prvi u tunel nije mi otišao pred tribinu.**** vam majčinu majku
Dabogda vam za lijeka svaka marka ova trebala,umrite svi,prostitutke prodane
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Napravi mi avatar Hurtića gdje piše odlazi.Besic je napisao/la:Neka mi se javi budala koja me neki dan pitala jel te stid što imaš takav avatar i nek' mi se javi budala koja je napisala šta imaš toliko protiv Hurtića ko da je on sam sebe postavio , Uprava ga ostavila . Ovo mi je promaklo i izbjeglo kanđiju ali to je toliko debilno i glupo razmišljanje da prevazilazi i majkla .
- Alen Škoro
- Kontakt:
Evo javno ti se izvinjavam. Do ovog dana današnjeg sam imao drukčije mišljenje o njemu i pojedinim igračima. Poslije ove nezapamćene blamaže želim da se otjeraju svi koji su bili u zapisniku utakmice.Besic je napisao/la:Neka mi se javi budala koja me neki dan pitala jel te stid što imaš takav avatar i nek' mi se javi budala koja je napisala šta imaš toliko protiv Hurtića ko da je on sam sebe postavio , Uprava ga ostavila . Ovo mi je promaklo i izbjeglo kanđiju ali to je toliko debilno i glupo razmišljanje da prevazilazi i majkla .
Zaista nisam vjerovao da se nešto ovako može desiti, jer se kosi sa svim mojim životnim principima.
NON MOLLARE MAI
Nije prodano,tacno.zagor1987 je napisao/la:Nije prodano sigurno,mogli su mozda sa manje motiva igrat al prodano nije. DINI su draze pare od evrope ako se plasiramo,a koliko su mu drage pare to znamo. Zeljo je tad vodio 0/1 jedino su se Slavija,Olimpic,Zeljo i mi svi zajedno mogli dogovriti inace nista od toga usput im se opet sjetim najmilijih za ovo danas,ja jos ludji dodjem da gledammiky_hz je napisao/la:Sramota može se izgubiti i sve,ali sklanjati se nekom j.ebenon OlimpiKu ,sramota,za zatvora za istrage jedve velike,dobacujem sa tribina Delacu kolko su uzeli,on fol prste digo i u Boga pokazuje,na kraju se ispali prvi u tunel nije mi otišao pred tribinu.**** vam majčinu majku
Dabogda vam za lijeka svaka marka ova trebala,umrite svi,prostitutke prodane
Nego kompenzirano za sljedecu sezonu,**** im mezar u koji legnu svi koji su ucestvovali u ovome.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
E da smo pustili bar, lakse bi mi bilo 

Svi iz uprave koji su nas doveli do ovog svega, da Bog da pomrli manji nego sto ste bili kad ste se rodili, tako da vas bolest pojede za svaku marku koju ste pronevjerili i iz naseg kluba uzeli!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
- Kontakt:
zavrsi tmurno kao i citava sezona ,stvrano pratim sve vezano za FKS al ljudi meni nista nije jasno . ko je gazda ,ko upravlja ,ko odlucuje ,kako smijeniti te ljude na legalan nacin ,sta kako dalje ? nadam se da cemo nakon skupstine znati nesto vise
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Da se citiram samo.Evander je napisao/la:Ako Olimpic dobije, svi ce reci da smo pustili i eto novog samara, a ja u opste nisam siguran da ova nasa ekipa u ovakvom stanju moze vise ikoga dobiti. Ne bi iznenadilo da zijanimo danas.
Mi me trebamo nikoga pustati i ne treba nas biti briga ko ispada, kao sto Radnika ne treba biti briga ko ce u Europu. Do danas, svi su imali 29 kola da igraju i da ostvare svoje ciljeve.
To je poenta svegaZip je napisao/la:E da smo pustili bar, lakse bi mi bilo
Samo Sarajevo
zato što smo svi vjerovali slijepo, da smo najbolji lagao nas neko, zato što su nam pare od sveg najpreče, pušimo ku.rac i ovo veče...
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Ja ne znam sta je sa vama braco, sta vam je toliko tragicno ovo danasnje pustanje. Ono sto je za nas Crvena zvezda, sto smo mi za Olimpic, i kad su oni mogli da se nama sklanjaju da ostanemo u EX YU ligi ili da nam se sklanjaju kad smo postali sampioni mozemo i mi. Evo da smo odigrali i nerieseno opet bi Olimpic ostao u ligi jer bi imao 37bodova, ne znam samo sta bi bilo da smo ih dobili bil onda ispali, al to me ne zanima. Kupovali smo tekme i to samo budala nece da prizna i javno kaze, i kad kupimo to je Ok da se nama neko skloni, al nije ok kad mi prodamo. Nidje veze prica. Ako smo posteni onda nemoj da nikad ni mi kupujemo, jer ta prica ne pije vode.
Veci je problem to sta u sljedecoj sezoni, sa kakvim igackim kadrom uci, jer mi imamo 3-4 igraca koja mogu nositi nas dres a ovo ostalo sve goli qurac.
Sta tu ko neke babe kukamo, daj da vidimo na koji nacin i kojom borbom mozemo da otjeramo Dinu, ili da cekako da sam ode a to nece nikad.
Daj da neko uspije doci do tog mamlaza da mu postavi 1001 pitanje da kaze javno sta je sa kampom, zasto se 3 terena prave evo 2god, napravili su se, al sta je sa daljim razvojom kampa( nece nikad se ni nastaviti). Gdje su pare od kampa??? Ljudi za 3god naprave stadion od 50.000 mjesta a mi ne mozemo kamp sa 15soba, ko da prave neboder od 120 spratova. Ustvari nista se dole vise ni ne pravi. Ostat ce ova 2-3 terena gdje ce vremenom i to zarasti, nece se odrzavati i od kampa ce stati samo slovo na papiru. Dino ce biti i otici prije ili kasnije, milom ili silom al sta dalje...kako..skim.
Veci je problem to sta u sljedecoj sezoni, sa kakvim igackim kadrom uci, jer mi imamo 3-4 igraca koja mogu nositi nas dres a ovo ostalo sve goli qurac.
Sta tu ko neke babe kukamo, daj da vidimo na koji nacin i kojom borbom mozemo da otjeramo Dinu, ili da cekako da sam ode a to nece nikad.
Daj da neko uspije doci do tog mamlaza da mu postavi 1001 pitanje da kaze javno sta je sa kampom, zasto se 3 terena prave evo 2god, napravili su se, al sta je sa daljim razvojom kampa( nece nikad se ni nastaviti). Gdje su pare od kampa??? Ljudi za 3god naprave stadion od 50.000 mjesta a mi ne mozemo kamp sa 15soba, ko da prave neboder od 120 spratova. Ustvari nista se dole vise ni ne pravi. Ostat ce ova 2-3 terena gdje ce vremenom i to zarasti, nece se odrzavati i od kampa ce stati samo slovo na papiru. Dino ce biti i otici prije ili kasnije, milom ili silom al sta dalje...kako..skim.
nije prodano, nego smo fakat losi, a ovi bili puni motiva, jer vecini bi to znacilo kopacke o klin da su zavrsili u 2.ligi....al svakako nam to niste ne znaci.
4 kluba iz RS ispala, a 5. u finalu kupa...sta mislite ko ce osvojiti kup
odavno se znalo da ce zrinjski biti prvak, malo suskalo slobodi ce se dati kup...al kako stvari stoje sloboda se zadovoljila izlaskom u evropu.
a radnik ce ni kriv ni duzan osvojiti kup, ko nekad modrica
4 kluba iz RS ispala, a 5. u finalu kupa...sta mislite ko ce osvojiti kup

odavno se znalo da ce zrinjski biti prvak, malo suskalo slobodi ce se dati kup...al kako stvari stoje sloboda se zadovoljila izlaskom u evropu.
a radnik ce ni kriv ni duzan osvojiti kup, ko nekad modrica